Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Tensei @ 2010 10 21, 19:19)
Oi merginos ka radau biggrin.gif  Paziurekit  www.ivf.ca/        ten yra skaiciuokle nestumo po apvaisinimo ir joje daug info kada implantuojasi, uzplaka sirdele ir net daugiavaisiu nestumu gimdymo datos 4u.gif

Nu geras, idomu 4u.gif Tik bezaisdama labai jau isisvajojau ir "suskydau"...
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 10 21, 19:40)
Nu geras, idomu  4u.gif  Tik bezaisdama labai jau isisvajojau ir "suskydau"...

Joooo......Uzsispoksojau ir as....Beje, niekam nekilo minciu uzsisakyti kazkoki reklamuojama IVF herbal supplemet ? Nebe pirmam saite jau matau as ji.....Brangokai atrodo, bet ir viliojanciai. Ar as jau tampu reklamos auka ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 10 21, 19:09)
ileidzia tikrai i gimda - nera abejoniu. nes nezinau, kaip LT - bet Embrions pati maciau per monitoriu kaip isleido viena, paskui antra... ir liko 2 balti taskiukai...  ax.gif

O tai tu cia paprasei kad rodytu ta isodinima, nes man tai nieko nerode, dar net pagalvojau taip mintyse juokais gal nieko neikele ax.gif Visai noreciau ir as kad man parodytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 21 spalio 2010 - 19:18
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 21, 19:58)
Joooo......Uzsispoksojau ir as....Beje, niekam nekilo minciu uzsisakyti kazkoki reklamuojama IVF herbal supplemet ? Nebe pirmam saite jau matau as ji.....Brangokai atrodo, bet ir viliojanciai. Ar as jau tampu reklamos auka ?  biggrin.gif

Mano gine nerekomendavo jokiu vitaminu ar papildu vartoti schmoll.gif O as taip naiviai net nepaklausiau, kodel.
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 10 21, 20:22)
Mano gine nerekomendavo jokiu vitaminu ar papildu vartoti  schmoll.gif  O as taip naiviai net nepaklausiau, kodel.

Nu ir man nerekomendavo....Vieni sako del to, kad tie vitaminai likus nedaug laiko iki paciu proceduru ne ka ten ir galetu is esmes pakeisti, be to, sako, kad prie silpnesnio imuniteto leliukai lengviau kabinasi. O tie herbal supplement, tai kaip as supratau, ne kazkokie vitaminai, o kazkoks hemopatinis preparatas padidinantis implantacijos galimybe ir ji reikia vartoti tuo metu kai daraisi IVF, kazkaip ten atseit. Tai ir paklausiau....sakau gal kas apie tai maste.Kita vertus, jeigu leliukas kibs, tai kibs, jokios zoles nepakeis nieko.

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 21, 09:37)
Nu ir man nerekomendavo....Vieni sako del to, kad tie vitaminai likus nedaug laiko iki paciu proceduru ne ka ten ir galetu is esmes pakeisti, be to, sako, kad prie silpnesnio imuniteto leliukai lengviau kabinasi. O tie herbal supplement, tai kaip as supratau, ne kazkokie vitaminai, o kazkoks hemopatinis preparatas padidinantis implantacijos galimybe ir ji reikia vartoti tuo metu kai daraisi IVF, kazkaip ten atseit. Tai ir paklausiau....sakau gal kas apie tai maste.Kita vertus, jeigu leliukas kibs, tai kibs, jokios zoles nepakeis nieko.

Ananasu reikia daugiau valgyti po isodinimo. Kazkur skaiciau, kad jie padidina implantacijos galimybe mirksiukas.gif Yra net kazkokie papildai is ananasu, bet ar yra LT nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 10 21, 20:41)
Ananasu reikia daugiau valgyti po isodinimo. Kazkur skaiciau, kad jie padidina implantacijos galimybe  mirksiukas.gif Yra net kazkokie papildai is ananasu, bet ar yra LT nezinau.

aha, ir as ta girdejau.Kiek tai realiai padeda sunku pasakyti, bet bent jau psichologiskai lengviau. Jau dabar matau kaip as sedziu ant ananasu dietos visas dvi savaites lotuliukas.gif Nebereikes jokiu herbal supplement biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 10 21, 19:18)
O tai tu cia paprasei kad rodytu ta isodinima, nes man tai nieko nerode, dar net pagalvojau taip mintyse juokais gal nieko neikele  ax.gif Visai noreciau ir as kad man parodytu ax.gif

nieko neprasiau, per pati isodinima, siek tiek i sona, yra monitorius. ir pats gydytojas i ji ziuri, kai kateteri veda (sesute laiko ant pilvo ta echoskopo prietaisa, kad matytusi, del to pilna pusle ir reikia doh.gif ). ir as pakreipiau galva - tai man pasakoja: va, tas baltas taskiukas pirmasis, paskui - antras... wub.gif jausmas neapsakomas... paskui sustabde vaizda - dar ir vyrui parodziau... sakau, tie 2 balti taskiukai - musu maziukai... wub.gif gaila, kad jie mus paliko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 10 21, 20:47)
nieko neprasiau, per pati isodinima, siek tiek i sona, yra monitorius. ir pats gydytojas i ji ziuri, kai kateteri veda (sesute laiko ant pilvo ta echoskopo prietaisa, kad matytusi, del to pilna pusle ir reikia  doh.gif ). ir as pakreipiau galva - tai man pasakoja: va, tas baltas taskiukas pirmasis, paskui - antras...  wub.gif jausmas neapsakomas... paskui sustabde vaizda - dar ir vyrui parodziau... sakau, tie 2 balti taskiukai - musu maziukai... wub.gif  gaila, kad jie mus paliko...  verysad.gif

Man niekas neziurejo su jokiu echoskopu kai vede kateteri unsure.gif O kur dare isodinima, man tai toj patalpoj kur punkcija dare, koridoriaus gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 10 21, 19:53)
Man niekas neziurejo su jokiu echoskopu kai vede kateteri  unsure.gif O kur dare isodinima, man tai toj patalpoj kur punkcija dare, koridoriaus gale  ax.gif

man irgi ten pat dare, kur punkcija, koridoriaus gale... gal tu neziurejai... as paziurejau, tai paaiskino... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 10 21, 07:35)
O kelintą dieną krūtinė subliuško per antrą bandymą? Man šiandien antra diena po įsodinimo ir jaučiu kad suminkštėjo krūtinė ir speneliai pasidarė nejautrūs, o dar vakar vos prisiliesti prie jos galėjau. Susinervinau labai ir visokios mintys jau kyla.

aciu merginos wub.gif labai smagu ,kad mano istorija ikvepai jus.kiekviena diena cia uzeinu ir ryte visad pagalvoju .tikiuosi bus sendiena geru naujienu wub.gif

picca.oi labai anksti tau pojuciu ieskoti.nusiramink ir neieskok jokiu pojuciu,jie apgaulingi unsure.gif pirma bandyma subliusko lygtai visai i gala tu 12 dienu laukime.o antra karta iskart nieko nejauciau,o paskui kaskaip sunki pasidare ir beroc 7diena vakare pajutau kad subliusko,nieko nebeliko,o po poros dienos vel kaip niolikines krutine pasidare.

ir dar mergaites,turiu du piestukus crinone,galeciau atsiusti.jie su geraja virusu skraiste wub.gif parasykit i privata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 10 21, 08:00)
Net nežinau. Jautroka ta krūtinė, kartais atrodo net skausminga, o speneliai tokie visąlaik toki kaip stovi ir nemalonūs kai liečiasi rūbo.

man per antra stimuliacija tokie speneliai buvo blink.gif kai gonali leidausi tada jie isoko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2010 10 21, 10:04)
Laba diena,

Grizau jau po isodinimo.

ramaus laukimo 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ariwom @ 2010 10 21, 11:07)
turiu ziniu nuo Meskutex
taigi siandien Meskutex susitiko su savo suneliu  wub.gif

vaja kokios dziugios naujienos wub.gif sveikinimai wub.gif meskutex istorija pamenu labai puikiai ,as pastojau po jos.vadinasi dabar realu ,kad mano laikas lukstentis.
o meskutex linkiu daug saldaus pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi_laime @ 2010 10 21, 22:31)
meskutex istorija pamenu labai puikiai ,as pastojau po jos.vadinasi dabar realu ,kad mano laikas lukstentis.
o meskutex linkiu daug saldaus pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif

Dar labai neskubėk lukštentis 4u.gif
Džiugaus susitikimo 4u.gif

O aš vakare pasimatavau temperatūrą, ir ką - jau 37. Na dabar ir aš prie chebros unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 21 spalio 2010 - 21:47