QUOTE(picca @ 2010 10 21, 07:35)
O kelintą dieną krūtinė subliuško per antrą bandymą? Man šiandien antra diena po įsodinimo ir jaučiu kad suminkštėjo krūtinė ir speneliai pasidarė nejautrūs, o dar vakar vos prisiliesti prie jos galėjau. Susinervinau labai ir visokios mintys jau kyla.
aciu merginos
labai smagu ,kad mano istorija ikvepai jus.kiekviena diena cia uzeinu ir ryte visad pagalvoju .tikiuosi bus sendiena geru naujienu
picca.oi labai anksti tau pojuciu ieskoti.nusiramink ir neieskok jokiu pojuciu,jie apgaulingi
pirma bandyma subliusko lygtai visai i gala tu 12 dienu laukime.o antra karta iskart nieko nejauciau,o paskui kaskaip sunki pasidare ir beroc 7diena vakare pajutau kad subliusko,nieko nebeliko,o po poros dienos vel kaip niolikines krutine pasidare.
ir dar mergaites,turiu du piestukus crinone,galeciau atsiusti.jie su geraja virusu skraiste
parasykit i privata
Papildyta:QUOTE(egk @ 2010 10 21, 08:00)
Net nežinau. Jautroka ta krūtinė, kartais atrodo net skausminga, o speneliai tokie visąlaik toki kaip stovi ir nemalonūs kai liečiasi rūbo.
man per antra stimuliacija tokie speneliai buvo
kai gonali leidausi tada jie isoko
Papildyta:QUOTE(Wiliux @ 2010 10 21, 10:04)
Laba diena,
Grizau jau po isodinimo.
ramaus laukimo
Papildyta:QUOTE(Ariwom @ 2010 10 21, 11:07)
turiu ziniu nuo
Meskutextaigi siandien
Meskutex susitiko su savo suneliu
vaja kokios dziugios naujienos
sveikinimai
meskutex istorija pamenu labai puikiai ,as pastojau po jos.vadinasi dabar realu ,kad mano laikas lukstentis.
o meskutex linkiu daug saldaus pienelio ir ramiu nakteliu