[quote=Tiffani,2010 10 20, 19:11]
[Siandien apturejau jau 4 Ivf, dabar reikia islaukti dvi ilgas savaiteles,tikrai tikiu kad visoms jums belaukiancioms tikrai viena deinele pavyks,nenuleiskit ranku ir i prieky
[/quote]
Ramaus tau laukimo
ir kuo geriausiu rezultatu
O kur jus daretes IVF?
[/quote]
IVF dariausi Anglijoj nes Lt dariausi 3 ir visi nepavyko,gal tai kazkokia poblema manyje ar tiesiog ne i toka linika papuoliau.
O istorija musu tokia..pries 7metus pradejom tirtis UK nes negalejau pastoti,zodziu laukimas ilgas siuncia nuo vieno prie kito,galu gale pas ane kaipir gerai viskas,pas vyra leti Grikiukai,zodziu pskyre gyd vyrui vieni vaistai kiti vaistai ir pan,niekas neveikia,kaip buvo taip ir yra..Nusprendem pabadyti LT internetu radau klinika pasiskambinau pasnekejom,liepe atvaziuoti..nuskridom...tyrimu kruva rezultatai tie patys,nusprendem pabandyti IVF,nepavyko,embrionu saldymas...Pakui po metu bandem vel is saldytu,vel nieko zodziu 3 kartai nepavykusiu IVF,Nusprendiau negaisti laiko LT ir tirtis vel cia,nusprende siusti mane lap 1kartas,nepratekami kiasintakiai,2lap ju tvarkymas..pavyko sutvarkyti 1 pilnai antras pusiau,Gyd nuosprendis IVF+ICSI sis kartas UK man buvo pirmas,labai patenkintas Gyd prieziura,viska mandagiai graziai isaiskina,lietuvos gyd nusivyliau,galbut cia tik mano kartus susipazinimas su jais..Va tokia mano istorija...
Aciu uz palinkejimus,Jau esu pasiryzus 2savaites lovos rezimui
)))