QUOTE(MonaJ @ 2010 10 19, 23:15)
oi,mergaite, kaip as isivaizduoju tavo situacija... man po pirmo HCG buvo 17.50... bet... paskui jie mus paliko...Treijs rekomendavo bent 1 cikla pailseti - atsigauti ir moraliskai, ir fiziskai... taigi, jau sekmad parejo mano mmm, ir dabar svarstau - ar jau kita sav., t.y. 12 CD vaziuoti pas ji, ar ne... gal dar palaukti menesiuka... musu 10 snaiguciu musu laukia...
bet man jis sake - kai atvaziuosit, darysim papildomus kraujo tyrimus, kuriuos darome retai...Nes pas mane ciklas ilgas, bet VISADA reguliarus, ir visi tyrimai, iki tol daryti, idealus.. bet kaip jis sake - bent jau zinom, kad JUS GALITE PASTOTI! zinoma, tai siek tiek guodzia, bet ir apima neviltis - kodel neissilaiko??? ir vis dar neteko pamatyti tu stebuklingu II... Bet... viltis yra... uzdegiau Paryziuje zvakute Dievo Motinos katedroje (Notr Dame) uz visas merginas, kad tik greiciau pasisektu... taigi, mes visos drauge ir patirsime, pagaliau, ta dziaugsma!!!!
bet man jis sake - kai atvaziuosit, darysim papildomus kraujo tyrimus, kuriuos darome retai...Nes pas mane ciklas ilgas, bet VISADA reguliarus, ir visi tyrimai, iki tol daryti, idealus.. bet kaip jis sake - bent jau zinom, kad JUS GALITE PASTOTI! zinoma, tai siek tiek guodzia, bet ir apima neviltis - kodel neissilaiko??? ir vis dar neteko pamatyti tu stebuklingu II... Bet... viltis yra... uzdegiau Paryziuje zvakute Dievo Motinos katedroje (Notr Dame) uz visas merginas, kad tik greiciau pasisektu... taigi, mes visos drauge ir patirsime, pagaliau, ta dziaugsma!!!!
Atsimenu tavo situacija, tikrai labai skaudu, kai pabega. cia dziaugiesi, o jau ziurek ir netektis. Ir uz ka mums taip kenteti. Bet manau, anksciau ar veliau bus atlyginta su kaupu Pasitikiu gyd. Treisu O tai kiek laiko praejo po 1 IVF? 2 menesiai? O tu laparaskopija esi pasidariusi? Dziugu, kad turite net 10 snaigiuku, o mums viska is naujo teks kartoti..