QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 10 18, 21:34)
KT - tai, ko Islandijoj neskiria
Kontraceptikai
Mano prolemos - buvo bent jau pas mane. Eiliniai kartai pasibaigė, pinigai pasibaigė, sveikata pasibaigė, gydytojų tikėjimas sėkme irgi pasibaigė, bet kadangi žinau, kad ne viskas patikrinta ir toli gražu ne viskas padaryta, ką buvo įmanoma, kolkas neribota pertrauka, o kaip bus toliau - pamatysim.. Jei kažką reikės daryti, reikės iš kažkur iškasti pinigų pastoviems važinėjimams į užsienį
Žodžiu kolkas - juoda duobė ir lygiai nulis tikėjimo ir vilties, o kaip bus toliau - niekas nežino
Viktoriuk, labai atsiprasau, kad uzkliudziau tokia skaudzia styga. Tikrai labai graudu skaityti tavo eilutes ir labai liudna, kad prarandat vilti, ir nesunku suprasti, kad po tokio ilgo praeito kelio viltis blesta. Bet gal praeis kiek laiko ir ta viltis vel uzsiziebs, atsiras pinigeliu ir dar vienas bandymas bus sekmingas!
Del pinigu, sakykit, ar Lietuvoj yra valstybes kompensuojamos sitos vaisingumo proceduros ir vaistai? Niekur apie tai uzsiminta neradau. Gal tik kokios nedideles nuolaidos paciose VK. Man net baisu darosi, kai paskaitau, kiek visa tai kainuoja LT. Tiesa, cia kur gyvenu irgi kainuoja, bet puse sumos apmoka valstybe ir dar dali grazina profsajungos, tai yra tikrai didele pagalba seimoms negalintiems naturaliai tureti vaiku.