[quote=Utopija,2010 10 14, 20:18]
Va va ar tik ne mano situacija kartojasi Čia kaip ir aš 4 ar 5 dpį jau vos mąsčiau ar čia jau eit pasigert iš sielvarto ar dar biški palaukt, kol prasidės tos mmm, o vis dėlto ir rimtai reiškias implantacija čia vyko Nes tik vieną dienelę ir pasirodė tie keli lašiukai kraujo, o ten pasirodo rausėsi du žirniukai, nenorėjo mamos nuvilt Taip kad nusiramink ir lauk testuko dienos
Aciu uz palaikyma ir nuteikima mastyti pozityviai Taip pat ir Corsicai Tikiuosi, kad viskas bus gerai Tiesiog labai stipriai skaudejo diena pilvo apacia, kad jau galvojau pramus.. Ir pasirode rudu demeliu nu sakes galvoju Tikiuosi ju daugiau nepamatyti Kazin jei blastocistos isodintos, tai gal anksciau rodytu kraujas nei po 10 dienu?
Sveikos, butu ydomu suzinoti, kur perkate reikiamus vaistus? Kiek girdejus, kad kitose salyse vaistai pigesni nei LT,ar tai tiesa, koks kainu skirtumas?
QUOTE(Utopija @ 2010 10 14, 09:18)
Mačiau diskutavot dėl schemų, man be 5 minučių 30 metų, bet tik 1 IVF'ą man taikė trumpą schemą, kuris ir buvo nesėkmingas, priaugo n kiaušialąsčių, kurios kaip supratau buvo nekokybiškos, nes ir iš šaldytų nei viena normaliai neatšilo. O va sekančius 2 IVF taikė ilguosius protokolus ir man jie abu buvo sėkmingi, o ir pagal kokybę kaiušialąsčių, matėsi, kad jos žymiai geresnės apsivaisinimo atžvilgiu. Čia pamąstymai iš mano varpinės, bet tikrai manau, kad kiekvienas gydytojas skiria protokolus pagal pacientės tyrymų duomenis ir tikrai jais reikėtų pasitikėti.
Sveikutes!
Egk, geros naujienos, taip ir toliau!!! Kad butu "vsio otlichno "!
Man Meskauskiene skyre trumpaja schema, nors jau gerokai virs trisdesimt, o kai nesistimuliavo gerai, vistiek nesiule ilgosios. Dabar laukiam naujo ciklo, naujos pradzios ir pradesim stimuliacija. Tikiuosi, si bus sekminga iki pat galo!
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 14, 20:49)
Aciu uz palaikyma ir nuteikima mastyti pozityviai Taip pat ir Corsicai Tikiuosi, kad viskas bus gerai Tiesiog labai stipriai skaudejo diena pilvo apacia, kad jau galvojau pramus.. Ir pasirode rudu demeliu nu sakes galvoju Tikiuosi ju daugiau nepamatyti Kazin jei blastocistos isodintos, tai gal anksciau rodytu kraujas nei po 10 dienu?
Aš tai manyčiau, kad rodytų anksčiau, žiūrint kiek anksčiau norėtum daryt. Jei kokia 8 dpį kažką tikrai turėtų rodyt. Aš sprendžiu pagal save, nes man jau paprastas testas 8 dpį parodė vaiduoklį, bet gal tik todėl, kad jie du buvo ir HCG didesnis gal buvo
QUOTE(Utopija @ 2010 10 14, 20:59)
Aš tai manyčiau, kad rodytų anksčiau, žiūrint kiek anksčiau norėtum daryt. Jei kokia 8 dpį kažką tikrai turėtų rodyt. Aš sprendžiu pagal save, nes man jau paprastas testas 8 dpį parodė vaiduoklį, bet gal tik todėl, kad jie du buvo ir HCG didesnis gal buvo
O tau irgi buvo blastocistos? Tu paprasta testa pasidarei 8 dpi? Galvoju ir man reiks pabandyti anksciau;)
QUOTE(mykolina @ 2010 10 13, 22:34)
Sveika, sekmes tau sestadieni, ziurek gal dar as ten busiu, nors labai prasysiu namo penktadieni As irgi dziaugiuosi kad pas ji darysiuos, nors kazkoks nerimas vistiek jau yra. ***** neatsimenu dar kokia kaina sake
egk laukiam rytoj geru ziniu, puiku kad viskas sklandziai praejo
egk laukiam rytoj geru ziniu, puiku kad viskas sklandziai praejo
Mykolina, nieko, eis viskas ir praeis linkiu neužsibūti ten, namo ištrūkt ir gerais rezultatais džiaugtis
Tiffani, nestresuok aš tai nedaryčiau testo, aš jų paniškai bijau , man geriau viltimi gyventi, bent teoriškai būti
Tiffany, paklausyk Utopijos, pamenu kaip cia reiskem jai vos ne uzuojauta , o tu paziurek koks rezultatas tikrai pasidaryk HCG kai tik jau bus nors 8 dpi
Beje mergaites siandiena pamaciau savo spirgucio sirdeles pulsavima as neturiu zodziu apsakyti sio jausmo.....siunciu greituoju budu visurusiuka
net parasiuka uzsidejau
Beje mergaites siandiena pamaciau savo spirgucio sirdeles pulsavima as neturiu zodziu apsakyti sio jausmo.....siunciu greituoju budu visurusiuka
net parasiuka uzsidejau
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 14, 22:16)
[b]Beje mergaites siandiena pamaciau savo spirgucio sirdeles pulsavima as neturiu zodziu apsakyti sio jausmo.....siunciu greituoju budu visurusiuka
net parasiuka uzsidejau
net parasiuka uzsidejau
Kaip nuostabu gaudau virusiuką
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 14, 21:16)
Tiffany, paklausyk Utopijos, pamenu kaip cia reiskem jai vos ne uzuojauta , o tu paziurek koks rezultatas tikrai pasidaryk HCG kai tik jau bus nors 8 dpi
net parasiuka uzsidejau
net parasiuka uzsidejau
Gaudau ir as
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 14, 21:16)
net parasiuka uzsidejau
net parasiuka uzsidejau
Aciu visoms uz palaikyma;) Ciumpu virusiuka greituoju budu;) O gal zinot kur siauliuose galima pasidaryti HCG tyrima kad atsakymas butu ta pacia diena?
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 14, 21:07)
O tau irgi buvo blastocistos? Tu paprasta testa pasidarei 8 dpi? Galvoju ir man reiks pabandyti anksciau;)
Ne man buvo 3 dienų embrionukai.. Jo man paprastas testukas jau rodė 8 dpį.
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 14, 10:16)
net parasiuka uzsidejau
net parasiuka uzsidejau
Smagumelis! Ir mums akis dziugins Tavo liniuote! Ciumpu ir as virusiuka