Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 14, 12:28)
Hmm,ten faina wub.gif

Gerai, ten, kur musu nera biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 10 14, 11:17)
As nesu pries, tik kad kol kas nieko nezinau. Kol kas laukiu mmm, tai jei viskas gerai, man isodinima turetu atlikti lapkricio pab.-gruodzio pradzioje.
Man taikys ilgaja schema (trumpaja, sake, taiko tik <30m. moterims).

Labai keista, nes man 32 metai, o sake taikys trumpaja schema...menesio gale tureciau pradeti..
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 14, 13:43)
Labai keista, nes man 32 metai, o sake taikys trumpaja schema...menesio gale tureciau pradeti..

Man taikė trumpąją schemą. Man buvo 33 metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 14, 13:43)

Man taike trumpa schema (man tada buvo 33m), dabar sake taikys ilga. 4u.gif
Atsakyti
Tai cia turbut nuo gydytojo priklauso. Man sake taikys ilga, nes paprastai moteru virs 30m. , taikant trumpa schema, organizmas prasciau "atsiliepia" i medikamentus (uzauga mazesnis folikulu kiekis ir pan.). As ir pati nustebau, nes stimuliuojant IUI, pas mane rezultatai budavo vadoveliniai. Bet kadangi as labai tikiu savo gydytoju, tai manau, kad jis parinko man geriausiai tinkanti metoda.

Mane is viso kazkokia euforija apemus, kad pagaliau priejome prie IVF'o. Kad tik netektu nusivilti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pireja: 14 spalio 2010 - 12:57
Kur visos prapuolėt, temutė jau pačioje apačioje. book.gif
Mergaitės, o kuri diena po punkcijos yra pati pavojingiausia? Suprantu, kad betkada gali baigtis viskas, bet kiek skaičiau ir dariau išvadas tai kažkaip atrodo, kad po pirmos dienos daugiausia būna liūdnų žinių? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 10 14, 13:56)
Tai cia turbut nuo gydytojo priklauso. Man sake taikys ilga, nes paprastai moteru virs 30m. , taikant trumpa schema, organizmas prasciau "atsiliepia" i medikamentus (uzauga mazesnis folikulu kiekis ir pan.).

man IVF darymo metu buvo 33m - taike trumpa schema, stimuliavo gana nedidelem dozem, "iszvejojo" net 19 kiausialasciu g.gif dar turint omeny, kad vienoj kiausidej endo cista turejau.. taip kad tie metai labai jau reliatyvus dalykas.
matyt, visos klinikos turi savo praktika, remiasi savo statistika.
Atsakyti
Utopija, maciau klausei, kiek laiko reikes naudoti Crenona. Man sake sesele, kad iki 12 savaites. Tikiuosi, tau viskas eisis sklandziai! Labai to linkiu.

mergaites, jei jaudinates del isodinimo proceduros, tai visai be reikalo. as tris kartus ja patyriau, ir nieko nejauciau. pirmus du kartus net nesupratau, kad cia jau ji ir ivyko smile.gif viskas kaip per sviesta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 10 14, 10:24)
Zaizute, ypac didele hiperstimuliacija negerai, nes kaupiasi skysciai. Cia tik gydytojas sprendzia kokio ji laipsnio ir ar ne/rizikinga sodinti embrionus  4u.gif gal tave galiu irasyti i sarasiuka?  4u.gif

Aciu, RositaK, sarasiukan dar nereikia 4u.gif
Atsakyti
[quote=Utopija,2010 10 13, 22:43]
Siunčiu visoms savo virusiukus nestuke.gif nestuke.gif ir stiprius bei nuoširdžius linkėjimus, kad tie angeliukai neužtruktų ir ateitų kiek tik įmanoma greičiau 4u.gif

Ir as gaudau virusiukus smile.gif kaip tik laukime esu biggrin.gif Beje, siandien visa diena labai maudzia pilvo apacia ir pasirodė dvi rudos demeles doh.gif Bet tik tiek smile.gif Bijau kad nebutu viskas.. Juk implantacijai jau velu? Jei blastocistos tai implantacinis periodas 1-4 diena. O man siandien 5 DPI.
Atsakyti
[quote=Tiffani,2010 10 14, 19:22]
[quote=Utopija,2010 10 13, 22:43]
Siunčiu visoms savo virusiukus nestuke.gif nestuke.gif ir stiprius bei nuoširdžius linkėjimus, kad tie angeliukai neužtruktų ir ateitų kiek tik įmanoma greičiau 4u.gif

Ir as gaudau virusiukus smile.gif kaip tik laukime esu biggrin.gif Beje, siandien visa diena labai maudzia pilvo apacia ir pasirodė dvi rudos demeles doh.gif Bet tik tiek smile.gif Bijau kad nebutu viskas.. Juk implantacijai jau velu? Jei blastocistos tai implantacinis periodas 1-4 diena. O man siandien 5 DPI.
[/quote]
Tiffani, del tu rudu demeliu maziau galva suk, visko gali gi buti - ir implantacija, ir po inplantacijos. Sviezus kraujas biski pavojingesnis, nors ir taip gi visokiu atveju buna, kai gimdos kaklelis sureaguoja ar pan. Be to, Crinonas gali truputi sudirgnti. Ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 14, 19:22)
...  Beje, siandien visa diena labai maudzia pilvo apacia ir pasirodė dvi rudos demeles  doh.gif  Bet tik tiek  smile.gif  Bijau kad nebutu viskas.. Juk implantacijai jau velu? Jei blastocistos tai implantacinis periodas 1-4 diena. O man siandien 5 DPI.

Va va ar tik ne mano situacija kartojasi biggrin.gif Čia kaip ir aš 4 ar 5 dpį jau vos mąsčiau ar čia jau eit pasigert iš sielvarto ar dar biški palaukt, kol prasidės tos mmm, o vis dėlto ir rimtai reiškias implantacija čia vyko ax.gif Nes tik vieną dienelę ir pasirodė tie keli lašiukai kraujo, o ten pasirodo rausėsi du žirniukai, nenorėjo mamos nuvilt wub.gif wub.gif Taip kad nusiramink ir lauk testuko dienos rolleyes.gif

Mačiau diskutavot dėl schemų, man be 5 minučių 30 metų, bet tik 1 IVF'ą man taikė trumpą schemą, kuris ir buvo nesėkmingas, priaugo n kiaušialąsčių, kurios kaip supratau buvo nekokybiškos, nes ir iš šaldytų nei viena normaliai neatšilo. O va sekančius 2 IVF taikė ilguosius protokolus ir man jie abu buvo sėkmingi, o ir pagal kokybę kaiušialąsčių, matėsi, kad jos žymiai geresnės apsivaisinimo atžvilgiu. Čia pamąstymai iš mano varpinės, bet tikrai manau, kad kiekvienas gydytojas skiria protokolus pagal pacientės tyrymų duomenis ir tikrai jais reikėtų pasitikėti.
Atsakyti