QUOTE(Tiffani @ 2010 10 14, 19:22)
... Beje, siandien visa diena labai maudzia pilvo apacia ir pasirodė dvi rudos demeles
Bet tik tiek
Bijau kad nebutu viskas.. Juk implantacijai jau velu? Jei blastocistos tai implantacinis periodas 1-4 diena. O man siandien 5 DPI.
Va va ar tik ne mano situacija kartojasi
Čia kaip ir aš 4 ar 5 dpį jau vos mąsčiau ar čia jau eit pasigert iš sielvarto ar dar biški palaukt, kol prasidės tos mmm, o vis dėlto ir rimtai reiškias implantacija čia vyko
Nes tik vieną dienelę ir pasirodė tie keli lašiukai kraujo, o ten pasirodo rausėsi du žirniukai, nenorėjo mamos nuvilt
Taip kad nusiramink ir lauk testuko dienos
Mačiau diskutavot dėl schemų, man be 5 minučių 30 metų, bet tik 1 IVF'ą man taikė trumpą schemą, kuris ir buvo nesėkmingas, priaugo n kiaušialąsčių, kurios kaip supratau buvo nekokybiškos, nes ir iš šaldytų nei viena normaliai neatšilo. O va sekančius 2 IVF taikė ilguosius protokolus ir man jie abu buvo sėkmingi, o ir pagal kokybę kaiušialąsčių, matėsi, kad jos žymiai geresnės apsivaisinimo atžvilgiu. Čia pamąstymai iš mano varpinės, bet tikrai manau, kad kiekvienas gydytojas skiria protokolus pagal pacientės tyrymų duomenis ir tikrai jais reikėtų pasitikėti.