QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 20, 18:37)
O jei namas stovi laukuose, pvz Tarandėje ar Bajoruose, ar pan., visi nauji kaimynai, niekas nieko nepažįsta (ir kartais net nenori pažinti, būkim realistais)? Ir niekas nežino, kas ten iš jūsų namo krausto baldus viduryje dienos į didžiulį sunkvežimį.
Žinok keistas dalykas tas namas
Bute gyvenam jau šeštus metus- vieną kitą kaimyną iš matymo tepažystu. Apie kokį nors artimesnį bendravimą- nei kalbos nėr. Visi tik trinkteli savo durimis ir pradingsta savo urveliuose...O vat namą dar tik statomes, o jau ne tik aplinkinius kaimynus pažystu, bet vos ne pas pusę gatvės kavos gerti buvau...
Bendravimas visai kitoks. Vis dar negaliu atsistebėt
kai sveikinasi einant gatve bet kas , net iš matymo man nematytas ( mus vadinasi matė
). vat ir dabar skambino man meistrai, kad nėr elektros name. gal nėr visoje gatvėj, iš kur man žinot bute sėdint? paskambinau vieniems kaimynams, kitiems, viską išsiaiškinau. O vat buto kaimynų nei vienų telefono neturiu...
Nuosavų namų kvartale žmonių koncentracija kur kas mažesnė, todėl lengviau vieniems kitus įsiminti...
--------
kol kas aš dar negaliu šnekėt apie namo minusus, vat kaip baigsim statybas, pagyvensim metelius kelis- tada jau kalbėsim. O faktas, kad jų bus, tik augus, gyvenus vien tik bute jų kolkas numatyt negaliu...Statome todėl, kad matėm tik pliusus...Laikas viską sustatys į savo vietas...
--------
tiesa, vienas baubas jau atkrito- visi labiausiai mane gasdino žolės pjovimu. Tikėjau- nes visgi ploto pas mus daug- 25arai. bet vat išbandžiau savaigę žoliapjovę- fantastika- nei stumt, nei trukt tik spėk iš paskos bėgt... per pusvalandį prasisuku, nors pas mus dar tik paprasta kaimo pieva, o ne veja...su veja bus dar paprasčiau...