QUOTE(westa @ 2008 06 19, 13:15)
o sienų gerų name nebūna.. drįsčiau beje pasiginčyt dėl sakykim gerų naujos statybos butų sienų ir mano statyto namo .. gražus vaizdas pro langą.. kaži ar daug tokių butų turim? nėra didelių erdvių? nepatinka -statyk mažą namą, o šiaip didelės erdvės, kaip nekeista, daug greičiau sutvarkomos nei mažos .. čia jau iš patirties .. kaimynai, kaip žinia, irgi loterija
o va tas pavyzdys dėl muzikavimo.. sutikit, kad tokia problema name būtų mažiau aktuali , nei bute.. ar ne
dar vienas bute nu žiauriai užknisantis dalykas - hidrauliniai bandymai.. tik kartą metuose ir tik savaitę, nu bet žiauriai užknisa
kelias dienas atgal skaičiau straipsnį apie toleranciją kaimynams šildymo sezono metu,,, kažkas panašaus į tai, kad žmonės prisisuka minimaliai šildymą, ir šildosi kaimynų sąskaita , per sieną įeinančia šiluma .. ir straipsnis agitavo būt tolerantiškiems kaimynams ir taip nesielgt.. ar ne absurdas
o va tas pavyzdys dėl muzikavimo.. sutikit, kad tokia problema name būtų mažiau aktuali , nei bute.. ar ne
dar vienas bute nu žiauriai užknisantis dalykas - hidrauliniai bandymai.. tik kartą metuose ir tik savaitę, nu bet žiauriai užknisa
kelias dienas atgal skaičiau straipsnį apie toleranciją kaimynams šildymo sezono metu,,, kažkas panašaus į tai, kad žmonės prisisuka minimaliai šildymą, ir šildosi kaimynų sąskaita , per sieną įeinančia šiluma .. ir straipsnis agitavo būt tolerantiškiems kaimynams ir taip nesielgt.. ar ne absurdas
mano namas - senos statybos, bet sienos kaip reikalas - kaimynu negirdžiu. ir namo, kad ir mažo nenoriu man butas mielesnis ir į namą nieks manęs neįkiš. man patinka tarp žmonių gyvent, o ne dėžutėj.