Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

na Subaciaus gatve skaitosi tarp stoties ir senamiescio.Dauguma butu pradzioje nuo filharmonijos ispirkti normaliu gyventoju,apie kitus butus patylesiu,tikrai ne pati geriausia vieta ir ne sirdis senamiescio,kaip pvz Vokieciu,Dominikonu....

Subaciaus pradzioj ji ir gyvena, nu sorry, jei cia ne senamiestis lotuliukas.gif Tik kazi ka ten minios turistu veikia? g.gif
Taip, prie gatviu daugiau turtingesni issipirke, bet nezinai, kas vidiniuose kiemuose daros. Bet kaip idomiai, nezinojau, kad musu dideliame senamiestyje " tikros " - tai trys gatves blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 19 birželio 2008 - 06:30
QUOTE(ooo @ 2008 06 18, 19:12)
Subjektyvi biski isijaute  biggrin.gif
kieviena pasisakyma labai asmniskai priima  ax.gif
laukiu puolimo savo adresu - siandien as gera, pasijuoksiu  biggrin.gif

Subjektyviai nepatiko, kad ją įvardino visų pirma pavydžia ir tik dėl pavydo čia diskutuojančią, visų antra ubage ir nieko neturinčią, visų trečia tiesiog atėjo ne diskutuoti, kaip buvo iki šiol, o apmėtyti supuvusiais pomidorais biggrin.gif Nes nieko doro pasakyti ar oponuoti nepajėgia. Diskusija diskusija, bet asmeniniai tipo asmenybės išaiškinimai ir pan. analizės - kam to reikia? g.gif
Papildyta:
O aš parašysiu savo tam tikrus namo pliusus, kad neatrodytų visiškai kritusia pavydžia asmenybe unsure.gif

Būtų gerai turėti atskirą vėsią patalpą visokiems stiklainiams, bulvėms ir t.t. Mes turim normalų sandėliuką, bet labai tingisi ten eiti. Gali susipirkti gaiviuosius ir alkoholinius gėrimus dėžėmis, turi kur sandėliuoti ir nereikia aukštai tampyti.

Gali įsirengti atskirą patalpą skalbimams, lyginimams, buit. chemijai ir pan.

Gali įsirengti biblioteką ir ten sandėliuoti knygas biggrin.gif Čia man vienas aktualesnių, nes esu knygų maniakė.

Gali įsirengti erdvias drabžines - patalpas. Nes vyras naujų batų ir rūbų maniakas. biggrin.gif

Dar norėčiau erdvės ramiam poilsiui, su pusguline sofute, bariuku ant ratų, kortų staleliu ir kt. laisvalaikio objektais.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 17, 15:42)
Rašiau apie baisuoklius turėdama omeny kitus rajonus, tiksliau jų gilumą, tokius kaip Justiniškės,  Fabijoniškės, Pašilaičiai, Perkūnkiemio ir prie BIG "perliukai", laukuose besikuriančius kvartalus.

As asmeniskai cia nieko baisuoklisko nematau doh.gif Pati gyvenu Pasilaiciuose ir tikrai man tas rajonas patinka tongue.gif
O kas del diskusiju, tai as tik uz normalias diskusijas, nes kaip matau poniai Subjektyviajai paciai reiktu pasimokyti tolerancijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2008 06 18, 21:46)
Dar parašysiu namo privalumus, kurie irgi paskatino priimti sprendimą kraustytis iš buto.
...................
Tai tokie pastebėjai smile.gif

Negaliu nesutikti su situ postu drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikurila, gal galima pas tave į kursus užsirašyti. 4u.gif

Ar nuomonių nesutapimas, po to iš karto apkaltinimas ubagystėm, neišmatuotu pavydu oponentėms ir kt. "perliukai" įsipaišo į tolerancijos rėmus?
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 06 19, 08:55)
As asmeniskai cia nieko baisuoklisko nematau  doh.gif  Pati gyvenu Pasilaiciuose ir tikrai man tas rajonas patinka  tongue.gif 
O kas del diskusiju, tai as tik uz normalias diskusijas, nes kaip matau poniai Subjektyviajai paciai reiktu pasimokyti tolerancijos  mirksiukas.gif

Kurioj vietoj pas Subjektyvią jūs įžiūrit netoleranciją? g.gif Tai, kad ji tam tikrus rajonus ir namus pavadino baisiuokliškas? Juk ne jus taip pavadino, nebent jūs susitapatinat su savo namu/butu/rajonu. O jūs savo ruožtu iš karto išvadinot ją pavydžia ubage. Tai kur čia asmeniškumai ir tolerancija? doh.gif Linksma su jumis. 4u.gif

Man iš tiesų tie tolimieji miegamieji rajonai baisūs ir su šautuvu manęs ten nenuvarytų gyvent, nors buto pirkimas yra minty. Lygiai kaip ir šiauriniai individualių namų rajonai - dėl prasto susisiekimo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 18, 18:08)
Gal priklauso, kur yra butas ar namas ir kur visi kiti kasdieniniai taškai: darbas, mokyklos, būreliai ir pan. Jei gyvenu Tarandėje ir mano darbo vieta Villonas, tai žinoma, kuras kainuos nedaug. Bet jei mano vieta yra Žemieji Paneriai ar Antakalnis, tai šiek tiek pasijaus wink.gif

Žinoma, kad pasijaus. tiek name, tiek bute gyvenant mastau.gif Jei pvz. butas santariškėse, o darbas - oro uostas, tai ojojoj...

O šiaip aš noriu namo cool.gif Šiuo metu norai yra tik norai, bet kada nors... 18 metų gyvenimo name padarė savo matyt... ir visi minusai neatrodo tokie baisūs... et, kai savaitgalį ryte visa šeima išeidavom į lauką kavos/arbatos išgerti... kai su broliu "mušdavomės" kas žolę pjaus ir plotais dalindavomės... biggrin.gif Kai žiemą kieme besmegenius lipdydavom be baimės, kad iš ryto jų nerasim rolleyes.gif Kai su kaimynų vaikais žaisdavom... kai paaugus galėjau ramiai sau su draugais vakaroti ir muziką užsileisti, o kaimynai nei į sienas, nei į duris nesibelsdavo... kai kieme kamuoliu žaisdavom ir rėkaudavom į valias, nebijodami, kad pensininkas kaimynas išeis su lazda paburnoti, kad jam ramybės neduodam rolleyes.gif Kai tam, kad tėvai su draugais galėtų šašlyką išsikepti ir pavakaroti nereikėdavo trenktis n km kol surasi laisvą vietelę...

Taip, išlaidų namas gal ir daugiau reikalauja, tačiau į tai taipogi turi būti atsižvelgta prieš jį įsigyjant. Bet kai tik galėsiu sau tai leisti, tai... smile.gif

O kam nepatinka, tiagi niekas iš tų butų nevaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 19, 09:32)
Ar nuomonių nesutapimas, po to iš karto apkaltinimas ubagystėm, neišmatuotu pavydu oponentėms ir kt. "perliukai" įsipaišo į tolerancijos rėmus?

QUOTE(Ode @ 2008 06 19, 09:39)
Kurioj vietoj pas Subjektyvią jūs įžiūrit netoleranciją?  g.gif Tai, kad ji tam tikrus rajonus  ir namus pavadino baisiuokliškas? Juk ne jus taip pavadino, nebent jūs susitapatinat su savo namu/butu/rajonu. O jūs savo ruožtu iš karto išvadinot ją pavydžia ubage. Tai kur čia asmeniškumai ir tolerancija?  doh.gif Linksma su jumis.  4u.gif

blink.gif nu gal Jus skaityti nemokat doh.gif Na kur nors vienam savo poste as taip buvau parasius blink.gif O tai, kad Jus iskraipot mano postus ir traukiat zodzius is konteksto, tai cia jau ne mano netolerancijos beda schmoll.gif
O del ameniskumu, tai ne as lindau knistis po Jusu profilius ir viesinti cia kas man cia yra mieliausia, gal tamstos dar po apatinius noretumes pasikapstyti doh.gif
Atsakyti
Nario profilis yra vieša vieta. Natūralu, kad žmogus įlipęs į gražią diskusiją purvinais batais ir pamėtęs purvo, sulaukia susidomėjimo, "o kas čia toks g.gif ". Ir natūralu, kad iš karto tampa aišku, kodėl tokia agresija pirmame komentare. Nes ji statosi namą ir jai nepatinka tas, kas turi kažką prieš jos svajonių namą. O čia dar paaiškėja, kad ir "netokiam" rajone gyvena. Ir užgrojo per asmeniškumus, juk tai JĄ įžeidė biggrin.gif

Papildyta:
Ode ir kitoms merginoms - ačiū už objektyvumą 4u.gif
Atsakyti
O va as daugiausia sedziu KELIONIU ir ATOSTOGU psl. tai jei ginciau butus, jauciu, buciau apkaltinta, kad nesutaupau bapkiu namui vis keliaudama, tai ir ner ko cia kist nosi ir diskutuot apie nama, kuris, deja, ir liks mano svajonese verysad.gif thumbup.gif
Zodziu, nejuokinkit su tais asmeniskumais, kur nori zmogus ten ir sedi, kokia itaka tai turi diskusijai?? Tikurila tikrai nieko neizeidinejo, o savo nuomone , Subjektyvi, Jus irgi kartais taip kategoriskai uzlankstot, kad net akis ispuciu biggrin.gif
Beje, but idomu isgirst dar nors viena nuomone buto palaikymui, o tai Subjektyvi viena fronta laiko laugh.gif
Atsakyti
voveriena, kadangi taikyta buvo ne tau asmeniškai, natūralu, kad nieko įžeidžiančio nepastebėjai smile.gif O iš to, koks nariui skyrelis mieliausias ir kaip jį gina, galima suprasti pirmosios agresijos protrūkį.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 19, 11:01)
Nario profilis yra vieša vieta. Natūralu, kad žmogus įlipęs į gražią diskusiją purvinais batais ir pamėtęs purvo, sulaukia susidomėjimo, "o kas čia toks g.gif ". Ir natūralu, kad iš karto tampa aišku, kodėl tokia agresija pirmame komentare. Nes ji statosi namą ir jai nepatinka tas, kas turi kažką prieš jos svajonių namą. O čia dar paaiškėja, kad ir "netokiam" rajone gyvena. Ir užgrojo per asmeniškumus, juk tai JĄ įžeidė biggrin.gif
Papildyta:
Ode ir kitoms merginoms - ačiū už objektyvumą 4u.gif

Paskaitykit mano postus kitu tonu, gal Jums atrodys kitaip, nes niekas cia Jusu diskusijos nepapurvino ir ubagem neisvadino... Kaip ir Jus turiu teise cia issakyti SAVO nuomone. Nepaisant to, kad mano profilis viesa vieta, manau nebutina viesinti sioje temoje nesusujusius us ja dalykus!!! O agresija deja jauciasi tik is Jusu puses, gal uztai, kad pati taip jauciates su tokia nuotaika ir skaitet mano postus...
Daugiau velitis su Jumis i diskusijas neturiu nei noro, nei laiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 19 birželio 2008 - 10:14
QUOTE(tikurila @ 2008 06 19, 11:11)
niekas cia Jusu diskusijos nepapurvino ir ubagem neisvadino...

Daugiau velitis su Jumis i diskusijas neturiu nei noro, nei laiko!

nepyk tikurila, bet šios tavo frazės kitaip perskaityti ir neina:

QUOTE(tikurila @ 2008 06 18)
Manau kai kas (neminesiu) tiesiog is pavydo, kad negali gyventi name tokiu dalyku priraso 

Todėl tikrai būtų geriau jei tos diskusijos nebetęstume 4u.gif
Papildyta:
beje,
skaitėte šitą? http://www.delfi.lt/...php?id=17430422
ką manote apie tokią situaciją?
dar vienas PLIUS namo naudai? wink.gif

pas mane dviprasmiškos mintys - iš vienos pusės, nugi vaikas tikrai jokių blogų ketinimų neturi - mokosi, bet ir kaimyną galima suprasti.... Aš pati N metų akordeoną daugiabutyje virkdžiau, ir mano draugė už sienos - taip pat, dažnai ir duetais grodavome doh.gif . Kaimynai pakantūs buvo - nė vienas niekada nepasiskundė... Ar aš sugebėčiau būti tokia tolerantiška? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 19 birželio 2008 - 10:29