QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 18, 18:08)
Gal priklauso, kur yra butas ar namas ir kur visi kiti kasdieniniai taškai: darbas, mokyklos, būreliai ir pan. Jei gyvenu Tarandėje ir mano darbo vieta Villonas, tai žinoma, kuras kainuos nedaug. Bet jei mano vieta yra Žemieji Paneriai ar Antakalnis, tai šiek tiek pasijaus
Žinoma, kad pasijaus. tiek name, tiek bute gyvenant
Jei pvz. butas santariškėse, o darbas - oro uostas, tai ojojoj...
O šiaip aš noriu namo
Šiuo metu norai yra tik norai, bet kada nors... 18 metų gyvenimo name padarė savo matyt... ir visi minusai neatrodo tokie baisūs... et, kai savaitgalį ryte visa šeima išeidavom į lauką kavos/arbatos išgerti... kai su broliu "mušdavomės" kas žolę pjaus ir plotais dalindavomės...
Kai žiemą kieme besmegenius lipdydavom be baimės, kad iš ryto jų nerasim
Kai su kaimynų vaikais žaisdavom... kai paaugus galėjau ramiai sau su draugais vakaroti ir muziką užsileisti, o kaimynai nei į sienas, nei į duris nesibelsdavo... kai kieme kamuoliu žaisdavom ir rėkaudavom į valias, nebijodami, kad pensininkas kaimynas išeis su lazda paburnoti, kad jam ramybės neduodam
Kai tam, kad tėvai su draugais galėtų šašlyką išsikepti ir pavakaroti nereikėdavo trenktis n km kol surasi laisvą vietelę...
Taip, išlaidų namas gal ir daugiau reikalauja, tačiau į tai taipogi turi būti atsižvelgta prieš jį įsigyjant. Bet kai tik galėsiu sau tai leisti, tai...
O kam nepatinka, tiagi niekas iš tų butų nevaro