Tai as manau dauguma rinktusi nama.Bet kalbant apie kainas,tai kai kuriuose miestuose jos gerokai skiriasi.Taigi,mes prejom isvados jau geriau priemiesti statytis namuka,nei didmiesti pirkti buta.Nes kainos butu didmiesti perzenge ribas,o kai mes apie paskolas ne galvoti nenorit,tai ju nepasivejam niekaip,nes kyla zaibisku greiciu,tik ne atlyginimai
Man namo nereikia,nes mes su vyru esame tinginiai,gyvenant bute nerūpi nei šildymas,nei stogas,nei kiemas,parėjau iš darbo,uždariau duris -ir viskas.Tėvai gyvena name-vaja kiek darbo-nupjauti žolę,prižiūrėti gėlynus,tvenkinį,o čia dar audra ką nors pridaro...Žinoma,kad savas kiemas smagu,bet namas ne mano gyvenimo būdui.
QUOTE(Atėnė V @ 2007 06 29, 12:50)
Man namo nereikia,nes mes su vyru esame tinginiai,gyvenant bute nerūpi nei šildymas,nei stogas,nei kiemas,parėjau iš darbo,uždariau duris -ir viskas.Tėvai gyvena name-vaja kiek darbo-nupjauti žolę,prižiūrėti gėlynus,tvenkinį,o čia dar audra ką nors pridaro...Žinoma,kad savas kiemas smagu,bet namas ne mano gyvenimo būdui.
Vat ir su mano požiūriu ir gyvenimo būdu namas gerai tol, kol jo prižiūrėti nereikia. Jau bute pakanka buities darbų, kurie ne taip jau prie širdies, tai name kiek reiktų plušėti - ne tik iš vidaus, bet dar ir iš išorės. Ne man, bent jau kol kas, toks variantas
QUOTE(ramčiukas @ 2006 07 10, 15:24)
na mes tai pasirinkom tarpini varianta. nusipirkom kotedza. pagal gyvenimo buda namas mums netinka, nors pliusu turi daug. gal kada nors ateityje, kai pasidarysim namisedos. o bute dabar gyvenam, kol remonta pasidarysim, tai jau atsikandau kaimynu. pas mus ne baliavojantys, o visi pensininkai, tai irgi nieko gero. neisplovei laiku laiptines-saukia, kazkas apipaise sienas-mes, kazkas kazko prilaiste-jusu suo apderge ir t.t. mes vieninteliai jauni laiptinej.man jau tu pensininku iki gyvo kaulo gana.viena kaimyne net buvo atvariusi is kitos laiptines, kai pas mane tetis sveciuose buvo ir nakti knarke. na mes tai normaliai issimiegojom, o ji mat visa nakti akiu nesumerkusi. na cia jau atskira tema apie kaimynus butu. namo nenorejom del to kad neturim laiko aplinkos tvarkyti ir toli vazineti, o dabar kotedzas mieste, pro sali vaziuoja marsrutiniai, salia upe ir parkas. ideali vieta tokiems kaip mes ir kampas zemes. kol kas per akis.
Oi kaip suprantu, mes irgi su pensininkais gyvenam, siaubelis, jau taaaip atsikandom gyvenimo bute ypatumų, kad perkam namą, nors irgi abu ne prie buities esam, žiūrėsim kaip ten seksis, bet kai miesto kanalizacija, miesto vanduo, dujos, internetas kieme tik pievutė sakau gal nebus tiek jau daugiau to darbelio
Mes galvojam iskeist gyvenima bute i nama miesto pakrasty. Galvoju ar jausiuos saugi ten viena su vaiku vakarais tupedama, kol vyras dirba. Uzaugau bute, kur aplink daug kaimynu, kazkaip pripratau prie surmulio. Kaip manot?
QUOTE(ajja @ 2007 07 04, 21:53)
Mes galvojam iskeist gyvenima bute i nama miesto pakrasty. Galvoju ar jausiuos saugi ten viena su vaiku vakarais tupedama, kol vyras dirba. Uzaugau bute, kur aplink daug kaimynu, kazkaip pripratau prie surmulio. Kaip manot?
Priprastum As uzaugus nuosavame name, o dabar gyvename bute. Tai bute yra gal maziau buities darbu, o name butu aplinka, daugiau kambariu ir pan. Bet rinkciausi nama, savas kiemas, vaikai turetu, kur zaisti, o bute isbega is laiptines ir is karto gatve, masinos, kazkoks siaubas Jau nekalbu apie kaimynus, pas kuriuos pastoviai baliai, pradarai duris ir kvapelis ziaurus Ieskojom namo, lyg ir radom toki, koks atitiktu musu poreikius ir patiktu, bet kaina be apdailos didoka, plius tai, kad vieta nelabai Nusprendem pora metu palaukti, gal kainos siek tiek pamazes, o jei ne vis tiek pinigelius investavom ir buta apsitvarkom kazkuriam laikui(kol susirasim tinkama varianta), kad butu patogu gyventi
Mes gyvename bute,nors butas ir erdvus,bet visvien netas dar va kaimynus dalyvius turim,tai praktiskai kas savaitgali baliai virs galvos Pastoviai atsiranda bedu del masinu pastatymo,kiemas uzgrustas
Mum norisi ramybes,savo kiemo,savo garazo,tai va neiskente sklypuka nusipirkom ir statybom ruosimes
Mum norisi ramybes,savo kiemo,savo garazo,tai va neiskente sklypuka nusipirkom ir statybom ruosimes
Man visai patiktu gyventi toliau nuo miesto: ir nesvarbu ar tai butu namas ar butas
na miesto zmogui issigrusti i uzmiesti tikrai ne kas ..... ir as vis tempiu laika....nes nelabai i nama noriu.... cia daug visko - triuksmo, kalbu....o ten baisu vienai..... pirmiausia signalizacija ir suo turi buti.
Ar niekas nesidomejot namukais uz Grigiskiu:
http://www.statybini...as.lt/?p=2&s=10
Mes dairomes, ieskau atsiliepimu.
http://www.statybini...as.lt/?p=2&s=10
Mes dairomes, ieskau atsiliepimu.