Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

na mes tai pasirinkom tarpini varianta. nusipirkom kotedza. pagal gyvenimo buda namas mums netinka, nors pliusu turi daug. gal kada nors ateityje, kai pasidarysim namisedos. o bute dabar gyvenam, kol remonta pasidarysim, tai jau atsikandau kaimynu. pas mus ne baliavojantys, o visi pensininkai, tai irgi nieko gero. neisplovei laiku laiptines-saukia, kazkas apipaise sienas-mes, kazkas kazko prilaiste-jusu suo apderge ir t.t. mes vieninteliai jauni laiptinej.man jau tu pensininku iki gyvo kaulo gana.viena kaimyne net buvo atvariusi is kitos laiptines, kai pas mane tetis sveciuose buvo ir nakti knarke. na mes tai normaliai issimiegojom, o ji mat visa nakti akiu nesumerkusi. na cia jau atskira tema apie kaimynus butu. namo nenorejom del to kad neturim laiko aplinkos tvarkyti ir toli vazineti, o dabar kotedzas mieste, pro sali vaziuoja marsrutiniai, salia upe ir parkas. ideali vieta tokiems kaip mes ir kampas zemes. kol kas per akis.
Atsakyti
Ir as vienareiksmiskai uz nama. Mes svarbu, kad galima butu iseiti i kiema, ramybeje pasedeti. Visa vaikyste gyvenau name su tevais ir tigrai buvo labai smagu. Gal kazkam kas megsta gyventi miesto sukury ir gerai bute, bet man tai tikrai ne.
O del kainu, tai kai siais laikais reikia moketi uz buto kvadrata 5000 lt, tai uz tiek tikrai galima ir nama pasistatyti.
As ruosiuosi statyboms construction.gif
Atsakyti
pritariu, mes taip pat be galo norime namo rolleyes.gif tačiau truputeli pavelavom kai vyras grižo iš jūros kainos užaugo iki.... verysad.gif bet minties neatsisakem, kol kas nusipirkom būtą senamiesti naujos statybos, dabar eškosim kur geriau nusipirkti žemės, ir taupysim ax.gif tongue.gif kol kas tikimes kad už kokiu triejų metelių galėsim persikelti g.gif nors... ax.gif kaip bus taip, bet savo svajonę tikrai įgyvendinsim biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uz nuosava nama kai nuosavas kiemas daug erdves ir nesi priklausoma nuo neaiskiu kaimynu uz sienu thumbup.gif
Atsakyti
Ech, reikėjo apklausą prie šitos temos padaryti- geriau rezultatai matytus smile.gif

Aš tai vienareikšmiškai tik už NAMĄ, nesuprantu kokios čia gali būti diskusijos 4u.gif Nejaugi kažkam butas geriau nei namas??? Negi kažkam patinka "narvely" gyvent? ax.gif Aišku namą turiu galvoje ne kažkur už Vilniaus, o beveik mieste: pvz Jeruzalėje, Antakalny, Pilaitėj, Pišilaičiuose....Tas pats miestas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 25 kovo 2007 - 22:05
Naujas namas už buto kainą už Grigiškių vos už 350000LT
http://www.statybini...as.lt/?p=2&s=10

N.namas Lentvario mieste nuo 570000LT http://www.statybini...kas.lt/?p=2&s=8

Atsakyti
Priklauso dar koks NAMAS ir koks tas BUTAS g.gif
Atsakyti
o aš tai norėčiau ateityje kotedžą nusipirkti, nes ten ir žemės lopinėlis, žodžiu yra savas kiemas ir mašinai pastatyti ir šašlykui išsikepti,o ar namo norėčiau tai net pati dar nežinau, gal pribresiu ir užsimanysiu namo, laikas parodys, o dabar bus gerai ir butas 4u.gif nes namas reikalauja žymiai daugiau investicijų, ir daugiau pinigėlių reikia įdėti į namą. o kaip jaunai šeimai manau, kad gerai pradžiai ir butas 4u.gif
Atsakyti
Iki15metu gyvenau su tevais name,o dabar beveik tiek pat metu gyvenu bute ir kiekviena diena svajoju apie nama
Atsakyti
as gyvenu bute, noreciau kotedzo. Namas jo ir gerai, bet jei tureti tai arciau miesto, ar net paciam mieste kad butu miesto kanalizacija, vanduo ir t.t. Bet cia tik svajones apie nama.Pritariu, kad gyvenant name reikia daugiau investiciju i ji ideti, aplinka tvarkyti ir pan.Bet kol kas gerai ir butas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 03 25, 22:59)
Ech, reikėjo apklausą prie šitos temos padaryti- geriau rezultatai matytus smile.gif

Aš tai vienareikšmiškai tik už NAMĄ, nesuprantu kokios čia gali būti diskusijos 4u.gif Nejaugi kažkam butas geriau nei namas??? Negi kažkam patinka "narvely" gyvent? ax.gif Aišku namą turiu galvoje ne kažkur už Vilniaus, o beveik mieste: pvz Jeruzalėje, Antakalny, Pilaitėj, Pišilaičiuose....Tas pats miestas.

o kodel taip kategoriskai, as pvz pagyvenus ir name mieste ir bute, pakolkas nenoriu grizti i nama, nes butas turi savo pliusu ir minusu taip pat kaip ir namas cool.gif
Atsakyti
Aisku daugiau pliusu namas, nes kaifas pasedet savam kieme, pasikept saslykiuku, pasidegint ir pan.. BET.. dabar tokia situacija, kad nama ipirkt yra labai sunku verysad.gif visalaik galvojau, kad gyvensiu tik name, bet dabar jau tuo abejoju.. verysad.gif
Atsakyti