Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

Aš tai statyčiau svajonių namą biggrin.gif
Taigi svajonių namas, dėl svajonės verta daug ką padaryti. Tik renkantis visgi paskaičiuočiau, kad tai neverstų kapitaliai keisti įpročių ir atsisakyti visko, kuo ligi tol mėgavausi. O laisvos lėšos yra papildomas galvos skausmas. Kam man jos. ax.gif
Žodžiu svajonių namas ir normalus gyvenimas tame name. smile.gif
Atsakyti
Jei jau klausimas filosofinis.... g.gif
Tai mąstau taip. Jei jau turėčiau pinigų NAMUI miesto CENTRE bigsmile.gif Tai tokiam menkniekiui kaip kelionės ax.gif tikrai pinigų turėčiau sukrapštyčiau tongue.gif Nes suma tokiam svajonių namui tikrai nesutaupoma iš paprasto valstybės tarnautojo algos doh.gif Ir netgi iš smulkaus verslininko uždarbio jo nepasistatysi tongue.gif
O pirkt butą kažkur priemiestyje, tada likusius ( blink.gif ) pinigus leist kažkur g.gif na ne mano mąstymui g.gif Nu nelogiška man kažkaip atrodo. Gal geriau tuos pinigus investuot, patrigubint, o tada jau kažkurią dalį geresniam
ir įdomesniam gyvenimui skirt tongue.gif
Šiai dienai, jei išloščiau milijoną sau nepirkčiau nieko. Nes mano svajonių būsto kaina prasideda nuo kokių 3-4 milijonų blush2.gif
Atsakyti
o as statyciau svajoniu nama uzmiestyje,mieste l.brangu ir nera kaifo gryzus namo tongue.gif ,tada dar liktu ir kelionei thumbup.gif
Atsakyti
Negalim apsispręsti ,ar pirkti butą ir tvarkytis šiuolaikiškai ar pradėti svajonių namelį, bet toliau nuo didmiesčio... g.gif Nenoriu gyventi kaime, na, nuo Vilniaus 16 km. Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2006 01 25, 18:52)
Negalim apsispręsti ,ar pirkti butą ir tvarkytis šiuolaikiškai ar pradėti svajonių namelį, bet toliau nuo didmiesčio... g.gif Nenoriu gyventi kaime, na, nuo Vilniaus 16 km. Kaip jūs manot?

Visi sako kad miestai plečiasi ir neužilgo jusu kaimas bus miestas, TAČIAU atstumas iki centro NESUMAŽĖS. Mes irgi ta patį svarstėm keliolika km nuo miesto ir bevažinėdami supratom kad važinėti į priemiestį į vieną pusę trunka min puse valandos sugaišto laiko kelionei į miestą priedo. tai tik į vieną pusę, per abi visa VALANDA, ojei ką pamiršai tai ir dvi. argi nemaloniau tą laiką praleisti savo malonumui, o ne kaime tvarkant kiemą ir tt. Aišku kad namas geriau, bet mieste. O dar vaikus vežioti į mokyklą,- taip sau laisvalaikio ir neatrasi
Atsakyti

Aš tai už namą, mes gyvenam prie Žaliųjų ežerų, iki Santariškių 7 km., vyrui iki
darbo gaunasi važiuot tiek pat ,kiek ir anksčiau, tik važiuodavo iš kito miesto galo.
Vaiko vežiot nereiks, nes kol užaugs jau turėsim mokyklą čia.
kaimynų vaikai važinėja į miestą į mokyklą, bet vistiek nenori gyventi mieste.
kiemą tai reikia tvarkyti, bet tam kieme, gali vasarą sau degintis, kepti šašlykus,
vaikai sau gali žaisti, nusipirkus pripučiamą baseiną maudytis.
o ką vasarą veikti mieste daugiaaukščiame name?
o žiemą išvažiavai su slidėm ,su rogėm, mašinų nėra ir oras kitoks, odar kai paukščiai pradeda čiulbėt pavasarį ,tai išvis kaifas.
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2006 01 25, 17:52)

amžina tema smile.gif mes pagaliau apsisprendėm , statysim bigsmile.gif 16km nuo miesto man būtų per daug , mūsų tik 6km iki centro , o sklypas pliki laukai kol kas smile.gif tai net ne kaimas biggrin.gif
Atsakyti
Cia zinoma viskas priklauso nuo kiekvieno zmogaus poreikiu...
Pati siuo metu gyvenu name su tevais, bet uz keliu menesiu gyvensiu su draugu naujam bute...

Namo pliusai tokie, kad turi savo erdves nemazai, lopineli zemes ar pieveles, negirdi uz sienos kaimynu pykstantis:)

O minusai tokie, kad jei namas ne mieste, tai reikia toli vazineti - kuro sanaudos ir laikas, jei vaikai mazi, bet jau mokyklinukai, reikia juos vezti i mokykla ir parvezti...daugiau darbo - didesnis plotas, o dar ir darbas aplink nama darze, sode ar pn.

Labai geras variantas gyventi bute, bet tureti soda uzmiestyje thumbup.gif
Atsakyti
noriu paklausti kur pigiau gyventi: 3 kambarių bute Vilniuje 9tarybinis) ar už Vilniaus 10-15 km nuosavame name
Atsakyti
tik namas biggrin.gif
Vazineti reikia tiek paciame mieste, tiek ir iki miesto.
Nusibodo virs galvos girdeti dundesi, kaimynu barnius.
Savas kiemas:sutaupai kuro, kada nereikia vaziuoti i uzmiesti kepti saslyku biggrin.gif lotuliukas.gif
Privatumas- tai toks pliusas, kurio mieste nesurasi, kad ir nuosavame 6 aru name, kur namai vienas ''lipa'' ant kito.
Ir dar-nereikia uztraukineti uzuolaidu:kaimynai pakankamai toli. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2006 01 26, 17:50)
tik namas biggrin.gif
Savas kiemas:sutaupai kuro, kada nereikia vaziuoti i uzmiesti kepti saslyku  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Jei sumaniai staigiai, o mėsos nėra namuose, parduotuvė irgi. Varai į artimiausią parduotuvę. Kuro sąnaudos tos pačios lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia skaičiuoti galima be galo be krašto- bet man ramybė ir privatumas brangiausias dalykas, geriau mokėsiu kad ir už kurą, bet ramiai gyvensiu ir laukuose vaikai gali be baimių "ganytis" biggrin.gif
Atsakyti