Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

QUOTE(norge @ 2005 04 30, 16:57)
Ketvirta, ponia norge padare taktine klaida pacioj pradzioj, kai dazytojas paprase 15 litu analginui, tai norge jam dave su dideliausia uzuojauta ir asara aky- bo patikejo, jog zmogui skauda ir jog analginas siais laikais kainuoja 15 litu.  doh.gif Tai vat- dabar ner man ramybes...
Tai kaip su tais pendeliais.... unsure.gif

Paskaičiau šitą žinutę savo vyrui, bo jis turi daug patirties su įvairiais dažytojais ir kitais meisteriais..
Tai jo atsakymas buvo toks-ne pinigų "analginui" tokiais atvejais reikia duoti, o pasakyti,kad kitą kartą po tokių prašymų bus už tą dieną alga sumažinta perpus, nes dažytojams galvą paprastai skauda dėl labai akivaizdžių ir visiems žinomų priežasčių biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 01 gegužės 2005 - 12:02
QUOTE(vobla @ 2005 04 28, 07:16)
Tai ko gero pati geriausia ir saugiausia atmosfera prekybos centruose, ir visokiuose žmonių sambūriuose- nes ten ji veržte veržiasi. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Na kai nusivaro ir maniškė trumpam eina papaišyti ar namus aukštyn kojom versti... o sienos ją tarsi slegia...Be to namie aš dažniausiai viena, o šitam vaikui reikia auditorijos...
Jau dabar reik nusiteikti save, kad išnyks iš namų sulyg paso gavimu doh.gif ( beja ir aš taip padariau blush2.gif )...

Nu, moteros, palaukit jūs kol tie jūsų vaikai šiek tiek paaugs-neskubinkit įvykių mirksiukas.gif
Kiek supratau, jūsų vaikai elgiasi kaip tipiški sveiki dvimečiai, o paaugs ir bus vėl kitaip-bus dar visko, ir tas charakteris tokiam amžiui dar negali būt atsiskleidęs, gal dar taip surimtės,kad pačios stebėsitės mirksiukas.gif

Sorry, čia jau visiškas off topicas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,gal kas galėtų apšviesti,ar geras Šnipiškių rajonas?(kas liečia susisiekimo su centru,pati aplinka ar ramus rajonas ir t.t.)Ačiū.
Atsakyti
oi, labai įdomų pasažą praleidau, apie tai, kaip elgtis su samdomais darbui žmonėmis. Statybose kol kas su tuo dalyku pasisekė- nei vienas statybininkas , mums atvažiavus, nelenda ir nekalbina, atsako į kausimus, jei užduodam, ir viskas. Visa kita komunikacija vyksta per jų viršininkus. tiesa, buvo vienas atvejas, kai stogdengių brigada bandė "pasišnekėt", tai paskambinom šefui su prašymu juos pakeist. Išėjo į naudą. Manau, kad jei samdai tiesiogiai ir pats darbus prižiūri, yra vienaip, jei jau yra žmogus, kuris paima savo dalį už "reguliavimą", tai jam visos pretenzijos ir pageidavimai. Iš abiejų pusių. Jei viskas bus gerai, pbaigus darbą galima ir padėkot, ir premiją išrašyt, o visokios "padačkės" rimtam darbininkui nereikalingos, jei reikalingos, tai jis -nerimtas.

Iš kažkokios knygos- ponia skundžiasi kitai poniai, kad niekaip pas ją neužsibūna tarnaitės, nors ji ir myli jas, ir už bendro stalo sodina, ir šiaip- "po dušam" pašneka. O jos išeina, ir viskas. Patarimas, kurį besiskundžianti gavo, buvo toks- niekas nenori tarnauti tokiam pat,kaip jis. Turi būti atstumas.

Norge, vaikų -tėvų santykiuose, net vedybiniuose santykiuose tu tą atstumo ir "rolių" klausimą ,atrodo, esi išsprendusi. Pabandyk tą patį algoritmą ir su samdomais darbininkais, turi veikt.
Atsakyti
Ka rinktumetes ? Ar pasistatyti savo svajoniu nama mieste ar gyventi 4 kambariu neblogame bute miesto priemiestyje ir tureti laisvu lesu kelionems po pasauli, vaiku studijoms ir pan. ?
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 11 14, 11:24)
Ka rinktumetes ? Ar pasistatyti savo svajoniu nama mieste ar gyventi 4 kambariu neblogame bute miesto priemiestyje ir tureti laisvu lesu kelionems po pasauli, vaiku studijoms ir pan. ?

Dažniausiai būna atvirkščiai - arba butas mieste, arbs namas priemiestyje biggrin.gif biggrin.gif Pas jus kažkaip atbulai biggrin.gif 4u.gif
Mano pasirinkimą lemtų tik susisiekimo būdas, t.y. ar būtų kaip vaikams į darželį- mokyklą nuvažiuot iš to priemiesčio, patiems į darbą ar patogu važinėt ir pan. Jei tai nesudarytų rimtesnių sunkumų, tuomet pasilikčiau priemiestyje ir tikrai geriau pakeliaučiau ar kitaip naudingiau tuos pinigus išleisčiau. Kas iš to namo mieste, jei paskui nei atostogoms, nei kitiems malonumams nieko nelieka - nesėdėsi gi tame name kaip auksiniame narvelyje ax.gif Bent jau taip supratau iš tavo klausimo - kad jei pasirinktumėt namą mieste, neliktų pinigų atostogoms ir mokslams? g.gif
Na čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Rinkciaus nama mieste,keliones po pasauli ir t.t. thumbup.gif Jei rimtai,tai vistiek
rinkciausi tai,kas siuo momentu atrodo man geriausia-nama mieste.juk nezinai,kaip gyvenimas pasikreips,tarkim po 5 metu ar daugiau.Gal pradesit uzdirbt geriau,gal sukursit koki versla,gal aukso puoda laimesit ap pan.-tada uzteks ir kelionems ....O jei pakryps i blgesne puse-visada spesit parduot nama mieste(kurio verte greiciausiai bus didesne)
Atsakyti
Aš rinkčiausi keliones,vadinasi b variantas.Man toks klausimas net nekiltų,nes namui vis reikės ir reikės pinigų(mados greitai keičiasi).

Atsakyti
namai turi buti tokie, kad gerai juose jaustumei. o jei visus pinigus sukisit i nama, tai juo pasidziaugsi kaip najove metelius, o po to vistiek noresi pakeliauti ir vaikams ateiti geresne uztikrinti. tai manau tik antras variantas.
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 11 14, 10:24)

Sprendimo svarumas priklausytu tik nuo finansu, t.y. pasirinkus kuri variantu nereiketu "sodinti' pinigines laikytis dietos smile.gif.
Atsakyti
Rinkciausi antraji varianta, nes man ir keturiu kambariu buto uztektu, o visa pasauli pamatyti ir viso gyvenimo santaupu gali neuztekti.Juo labiau neuztenka pasistatyti svajoniu nama, bet ji ir isirengti reikes.
Atsakyti
As irgi rinkciausi buta ir keliones. Keturiu kambariu buto visai pakanka gyvenimui, o keliones lavina ir tobulina. O jei bekeliaudama dar ir kokia kalba gerai ismoksi, kultura kitos salies imsi ismanyti ir gal dar kokio nors darbo specifika, tai ziurek dar ir darba ten rasi, o po to jau ir iki svajoniu namo mieste nebetoli- juk uzdarbiai Lietuvoj ir kitur vis dar labai smarkiai skiriasi mirksiukas.gif O jei taip ir neatsitiktu, vistiek keliones ir galejimas uzsiimti hobiais man rodos svarbiau nei namas.
Atsakyti