Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

QUOTE(norge @ 2005 04 23, 12:31)
Musu berniukai bendraamziai. smile.gif

Maniškis, praėjus keletui dienų po šių mano pasisakymų apie graudžius verksmus, pradėjo reikalauti - noriu į Egiptą biggrin.gif Šiaip - keliauninkas ir nebijantis nei svetimų vietų, nei svetimų žmonių, štai prieš porą dienų šventėm restorane vyro tėčio gimtadienį, vaikas lakstė aplinkui ir dingo, su vyru persigandę einam ieškoti, o jis kitame gale sėdi jaukiai įsitaisęs žmogui ant kelių ir klausosi gyvos smuiko muzikos biggrin.gif Klausiu, tai gal eisi pas mamą, o jis - ne, jam muzika įdomiau tongue.gif

Čia, aišku, nelabai į temą, teisiog neištvėriau nepapildžiusi informacijos, nors šiaip labai nemėgstu forume kas antras žingsnis girtis - ...o mano vyras, ...o mano vaikas.. biggrin.gif
Atsakyti
Na mano merga irgi turbūt varlė keliauninkė. Gulėjo ligoninėj, o aš tuo metu svaigau kaip apsidžiaugs merga iš jos gryžus. Savi jaukus namučiai, savi žaisliukai...Iš ligoninės išėjo noriai, o sirenas įjungė tik supratus, kad įvažiavom į namų kiemą. Kaukė ir raitėsi ant grindų dar kokią valandą. Panašiai ir kasdien, kai vedu iš lopšio- nori visur, bet tik ne namo doh.gif
Gal čia todėl , kad nuo gimimo visur kartu su savim tampiaus. Kaip čigonka tas mano vaikas- akys plačios- nori viso pasaulio, o ne uždaros erdvės...Užvis geriausia jai būtų, kad kasdien vis kitur keliautume, kad kasnakt vis kitur apsistotume...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 04 27, 07:45)
Panašiai ir kasdien, kai vedu iš lopšio- nori visur, bet tik ne namo doh.gif

Gal namuose prastai, nesaugiai jaučiasi, gal atmosfera nekokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 04 23, 14:31)
Kai vyrui pasakiau, apie ka cia rasineju, tai tas vel kikena- sako, aikit pasibart, kas skaniau - sushi ar cepelinai. Tikrai - nera jokiu universaliu receptu, kas geriau konkreciai seimai- namas ar butas (ka kartojau jau n kartu sioj temoj). O dabar cia parasiau tik noredama perspeti nepasedas, keliautojus, explorer tipo zmones, kad nepatiketu pasakomis, jog jie bus laimingesni sparnus pasikirpe ir saknis isleide.  smile.gif

Tai vieniems gyvenimo pilnatvei reikia vaiko, medzio ir namo. Kitiems gi reikia viso pasaulio.

smile.gif

Na va, pagaliau, sanuolis tas tavo vyras. Kai mes tau ta pati aiskinom, ne velnio, netikejai, o vyras pasake ir sventa. Anksciau butu pasakes, butume isvenge daugybes puslapiu rasliavos....
Tik labai gaila, kad jis tau dar nepaaiskino, kad ir keliautoju, explorer tipo zmoniu poreikiai gali buti skirtingi....
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 04 27, 12:41)

Maniškė irgi panaši. Ir namai čia niekuo dėti. Tiesiog merginai nuolat reikia įspūdžių, naujovių, linksmybių. Man tai baisu, kai jai der tik trys, o jau beveik viskas nusibodę. Gerai dar kad judri, tai galima nuvaryti nuo kojų judriais žaidimais. Tada ir namai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 04 27, 12:41)

Tai ko gero pati geriausia ir saugiausia atmosfera prekybos centruose, ir visokiuose žmonių sambūriuose- nes ten ji veržte veržiasi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na kai nusivaro ir maniškė trumpam eina papaišyti ar namus aukštyn kojom versti... o sienos ją tarsi slegia...Be to namie aš dažniausiai viena, o šitam vaikui reikia auditorijos...
Jau dabar reik nusiteikti save, kad išnyks iš namų sulyg paso gavimu doh.gif ( beja ir aš taip padariau blush2.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 04 26, 09:20)
šventėm restorane vyro tėčio gimtadienį, vaikas lakstė aplinkui ir dingo, su vyru persigandę einam ieškoti, o jis kitame gale sėdi jaukiai įsitaisęs žmogui ant kelių ir klausosi gyvos smuiko muzikos biggrin.gif

Nabagas berniukas- jam muset nesaugu ant motutes keliu, kad pas svetimus prasosi. smile.gif

Cirkas. smile.gif
Atsakyti
nu, norge, nesąmones rašai. Taip retai čia apsireiški, galėtum ką įdomesnio sugalvot,pranešt, pamokyt tongue.gif , o tu Žvirbliukę erzini sad.gif Nedera iš patrankų į žvirblius šaudyt tongue.gif Normalus tas vaikas, būtų blogiau, jei visą laiką, kol tėvai "restoraninasi" sėdėtų kaip koks senis prie stalo. Jei beveik trimetis mamos ar babos pridurkų nepaleistų, tada būtų reikalas susirūpint.

Tu geriau kokią didesnę malką mestelėk, nes laužiukas čia vos tesmilksta... Nuobodoka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 30, 09:31)
Nuobodoka. mirksiukas.gif

Nuobodoka, macnas tu pone. blink.gif Mars namu statyt. O tai bus kaip tai striekozai kuri propiela lieto krasnoje.

Man tai nenuobodoka- lakstau su dazu paletem ir medgaliais. Klausykit- atidarykit kas tema, kurioje butu naudingu patarimu, kaip kalbeti su statybininkais. Kokiu prijomu aprasysit- kaip uzpakalius spardyti ar pan. Bo as zmogus mandagaus, lybinaus lybinaus, vat- trecia diena dazytojai skambineja ir pinigu praso- tai danti gydys, tai laidotuvems , dar kazkam. Nors man tie dazytojai ne prie ko- darbu vykdytojas yra, as tik siaip, uzeinu, laba diena pasakau, isklausau mandagiai zmones...

Vienzo, help.

Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 04 30, 15:32)
Nuobodoka, macnas tu pone.  blink.gif Mars namu statyt. O tai bus kaip tai striekozai kuri propiela lieto krasnoje.

Man tai nenuobodoka- lakstau su dazu paletem ir medgaliais. Klausykit- atidarykit kas tema, kurioje butu naudingu patarimu, kaip kalbeti su statybininkais. Kokiu prijomu aprasysit- kaip uzpakalius spardyti ar pan. Bo as zmogus mandagaus, lybinaus lybinaus, vat- trecia diena dazytojai skambineja ir pinigu praso- tai danti gydys, tai laidotuvems , dar kazkam. Nors man tie dazytojai ne prie ko- darbu vykdytojas yra, as tik siaip, uzeinu, laba diena pasakau, isklausau mandagiai zmones...

Vienzo, help.

Jei dazytojai savo darba padare ,tai ir praso,zinoma savo bosso turetu prasyti,bet ko gero "bosas" skundziasi ,kad su juo paciu neatsiskaityta ir penionzu jis neturi,mol skambinkit poniai norge'i ir prasykit patys smile.gif O uzupakalius spardyt uz etiketo trukuma tikriausiai negarbinga smile.gif .
Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furcux: 30 balandžio 2005 - 17:22
QUOTE(furcux @ 2005 04 30, 17:00)
Jei dazytojai savo darba padare ,tai ir praso,zinoma savo bosso turetu prasyti,bet ko gero "bosas" skundziasi ,kad su juo paciu neatsiskaityta ir penionzu jis neturi,mol skambinkit poniai norge'i ir prasykit  patys smile.gif O uzupakalius spardyt uz etiketo trukuma  tikriausiai negarbinga smile.gif .
Sekmes.

PIrma, dazytojai darbo nebaige. Antra, bosas tikrai jiems nesiskundzia mumis, skambinau jam, sake, kad siusciau dazytojus kuo toliau, bo jie tokie. Trecia, su "bosu" atsiskaitom operatyviai, niekad nevilkinam ir nepertikrinam saskaitu, nes tam ji ir samdem- kad saskaitas priziuretu, darbus priimtu, kokybe garantuotu. Ir mokam padoriai. Ketvirta, ponia norge padare taktine klaida pacioj pradzioj, kai dazytojas paprase 15 litu analginui, tai norge jam dave su dideliausia uzuojauta ir asara aky- bo patikejo, jog zmogui skauda ir jog analginas siais laikais kainuoja 15 litu. doh.gif Tai vat- dabar ner man ramybes...
Tai kaip su tais pendeliais.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 04 30, 15:32)
trecia diena dazytojai skambineja ir pinigu praso- tai danti gydys, tai laidotuvems , dar kazkam. Nors man tie dazytojai ne prie ko- darbu vykdytojas yra, as tik siaip, uzeinu, laba diena pasakau, isklausau mandagiai zmones...

Vienzo, help.

Niekaip neįkertu, velniam tu dažytojam davei savo telefono numerį, jei tarėtės ir darbų organizavimą patikėjot darbų vykdytojui. Bet dažytojus galima suprasti - jei moteriškė davė telefono numerį, vadinasi tikisi, kad skambins. Jie tikriausiai džentelmenai - negali moters nuvilti.
Gerų statybų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aifa: 30 balandžio 2005 - 21:18