ne gimdyt pries pat irgi kazkaip ne tas, aisku visada iseiti galima susirast, bet dabar viskas labai sudetinga atrodo, del autobusiuku tai tikrai pirma karta girdziu, patogu turetu buti. bet papasakosiu kaip vieni pazistami daro, reikia turi 3 vaikus, vienas i 1 klase eina, kitas i darzeli, trecias visai neseniai gime. Tai va gimdymas komplikuotas buvo, mamai sudetinga paciai kazinkur vaziuot. Taigi tetis ryte nuveza vyresnelius, per pietus islekia is darbo parvezt vyresni is mokyklos, po to atgal i darba, apie 17 val vel lekia nes vidurini ir darzo pasiimt reikia, veza namo, po to vel atgal i darba ( darbas iki 8 vakaro) zodziu gerai jeigu darbdavys visa tai toleruoja, bet pripazinkim siais laikais tokius dalykus toleruot, nezinau, as darbdavio vietoj netoleruociau. va dar primeskim kad namas 20km atsumu nuo Vilniaus, zodziu be zodziu. o jeigu dar bureliai kazkokie, zodziu plaukai siausiasi o namo labai norisi, bet tikriausiai ties butu apsistosim, ka daryt, jauciu kad su namu vienam teks nedirbti
Aš tai esu miestietė iki kaulų smegenų, tad namas man netiktų. MAn reikia buto miesto centre, kad viskas būtų ranka pasiekiama. O jei tektų gyvent name, reiktų keltis valanda anksčiau, o po to dar mažiausiai tiek pat dusti automobilių kamščiuose, kol pasiekčiau reikiamą tikslą, darbovietę ir pan.
Smurka, bet laiko atzvilgiu panasiai is namo vaziuot iseina, as kai gyvenau Justuose iki zveryno kartais valanda vaziavau, o drauge ir Balsiu per 30-40min, tad kartais net islosi
siaip yra taip, kad jei labai nori, tai randi kaip, o kai nenori, ieskai kodel
t.y. jei tikrai nori gyvent uzmiesty, tai rasi, kaip tuos vaikus nuvezt, galu gale jie ne amzinai mazi- ateis laikas, kai baigs jie tas mokyklas
o jei nori gyvent centre, tai ir sakai- ai, kodel man su tais vaikais tasytis, kodel anksciau keltis, etc.
t.y. jei tikrai nori gyvent uzmiesty, tai rasi, kaip tuos vaikus nuvezt, galu gale jie ne amzinai mazi- ateis laikas, kai baigs jie tas mokyklas
o jei nori gyvent centre, tai ir sakai- ai, kodel man su tais vaikais tasytis, kodel anksciau keltis, etc.
taip randi kaip bet as matau tik viena iseiti arba samdytis zmogu kuris parvez, arba paciai nedirbti 3 metus, kol i pirmas 3 klases eis, veliau gal autobusiais vazines. Bet finansine puse lieciant abu sitie variantai nelabai priimtini. Yra dar vienas variantas- keisti darba , kad dirbti puse dienos, bet kur toki darba rasti bet taip namo norisi
Labai teisingai Nikitta pasakė:"siaip yra taip, kad jei labai nori, tai randi kaip, o kai nenori, ieskai kodel"
Privacios mokyklos brangios labai
namu kainos pigesnes nei butu, o jeigu statyt dar pigiau iseina. Imant kredita tai visai imanoma net gaunant labai vidutines pajamas
nu, taip ziurint, tai ir tos mokyklos nera tokios brangios, ypac kai prie valstybines pridedi visus korepetitorius ir pan.
dieve, galu gale, problema sudaro tik tie keli metai, kol vaikas vienas gales vazinet autobusu- tai tiek laiko jus vien tam kreditui ir statybai uzgaisit- va ir neber problemos
dieve, galu gale, problema sudaro tik tie keli metai, kol vaikas vienas gales vazinet autobusu- tai tiek laiko jus vien tam kreditui ir statybai uzgaisit- va ir neber problemos
Jo...paskaičiau apie tą vaikų vežiojimo maratoną, tai namo kaip ir nebesinori
Mane pačią su sese tėtis gan ilgai į mokyklą/chorą vežiojo, tai net dabar prisimindamas šiurpsta, kaip sunku būdavo visur suspėti.
AIšku, geriausias variantas būtų namas kur Markučiuose ar Antakalny, bet ten net sklypo neįpirktume...
Na, bet jei mano vaikai lankys tą mokyklą, kurioje dirbu (o jei paveldės polinkį muzikai - tik tą ir lankys ), tai problemų, matyt, bus mažiau Sunkiau gal būtų dėl darželio ir auklės - įdomu, ar kur, pvz., Balsiuose galima būtų tokią surast ...
Mane pačią su sese tėtis gan ilgai į mokyklą/chorą vežiojo, tai net dabar prisimindamas šiurpsta, kaip sunku būdavo visur suspėti.
AIšku, geriausias variantas būtų namas kur Markučiuose ar Antakalny, bet ten net sklypo neįpirktume...
Na, bet jei mano vaikai lankys tą mokyklą, kurioje dirbu (o jei paveldės polinkį muzikai - tik tą ir lankys ), tai problemų, matyt, bus mažiau Sunkiau gal būtų dėl darželio ir auklės - įdomu, ar kur, pvz., Balsiuose galima būtų tokią surast ...