Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 01 10, 09:59)
2003 metais ne tik rąstiniai namai, bet ir sklypai buvo gerokai pigesni... wink_3.gif  biggrin.gif

Aa nu teisingai, gal zinot kokios daba kainos rastiniu? mazdaug apie 120 kvadratu. O ir siaip niu niekaip nesugebam apsispresti kur geriau apsistot bute, ar name. Siaip abu esame tik uz nama, turim sklypa, bet nelabai kokioj vietoj, galetumem imti paskola ir statytis, ale galvojam jei nusipirktumem nauja buta Antakalny tai po keliu metu, jei noretumem ji parduot tai iseitume i dideli pliusa, o va nama ne kokioj vietoj vargu ar galima butu gerai parduot. unsure.gif Zodziu sunku apsisprest, o kainos vis kyla mad.gif
Atsakyti
kodel manai, kad iseitumet i pliusa veliau pardave? jau dabar kainos kosmines, jos negali kilti iki begalybes schmoll.gif gal neverta keltis i buta, jei planuojat greitai is jo kraustytis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 10, 15:28)
kodel manai, kad iseitumet i pliusa veliau pardave? jau dabar kainos kosmines, jos negali kilti iki begalybes  schmoll.gif  gal neverta keltis i buta, jei planuojat greitai is jo kraustytis?  unsure.gif

O tai, kad kazkur internete skaiciau, kad jau nuo sio pavasario ir vel kils kainos mad.gif Mum taip viskas neaisku, kad nezinia ar is viso teks Lietuvoj gyvent, uz tai noretusi, kad busta kuri isigysim, butu galima naudingai parduot. Taigi naujas butas, geroj vietoj kaip ir laimi unsure.gif Niu kaip susigaudyt visuose situose reikaluose doh.gif
Atsakyti
Aš irgi skaičiau, kad kainos kyla ir dar kils iki 2006 m... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes gyvenam 6 a sklype (cia kazkas klause ar ne per mazai namui toks sklypas). Nors aplinkos dar netvarkem, bet kiemo mano dviem berniukams tikrai uztenka.

O kas del kainu, tai jos tikrai ne mazeja. Musu rajonely (Lazdynuose, uz Neste kol.) parduoda kotedza 2 aru sklype - kaina 1,5 mln doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 01 10, 16:04)
Aš irgi skaičiau, kad kainos kyla ir dar kils iki 2006 m... rolleyes.gif

aha, ir pries euro ivedima, ir po euro.... jau dabar jos is pirsto lauztos mad.gif ir tikrai nemanau, kad jos baisiai kils
Atsakyti
QUOTE(Tea @ 2005 01 10, 18:07)

O  kas del kainu, tai jos tikrai ne mazeja. Musu rajonely (Lazdynuose, uz Neste kol.) parduoda kotedza 2 aru sklype  - kaina 1,5 mln  doh.gif

niekas nedraudzia ir 3 mln. noreti tongue.gif tik klausimas, ar ras pirkeju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tea @ 2005 01 10, 16:07)
Mes gyvenam 6 a sklype (cia kazkas klause ar ne per mazai namui toks sklypas). Nors aplinkos dar netvarkem, bet kiemo mano dviem berniukams tikrai uztenka.

Tea, o koks jūsų namo plotas? Ar su garažu, ar pavėsinė? Beje, įdomu, kiek galima 6 arų sklype prisisodinti medžių... rolleyes.gif

Atsakyti
Zvirbliuke, musu namo bendras plotas 250 kv. m - cia su garazu, 2 aukstai ir dar rusys.
kaip sakiau aplinkos netvarkem dar visiskai, nes isikelem tik lapkricio men. Planuoju daug krumu, viszaliu ir aisku kelias obelis ir vysnias sodint. Aisku labai dar noriu geliu daug - vienu zodziu - noriu po 20 metu turet grazu soda. Kiek maciau pas kaimynys (namu ir didesniu yra), paliekant daug zalios vejos, kokie 6-8 medeliai jau auga. Yra kas medziu visai nesodina - cia kaip kam.

Beje terasai vieta numatyta, bet labai tos vietos neturetu atimt, nes bus iskart prie erkerio.

Nu sorry, man jau hana - taip apsi.... sklypas musu ne 6, o 9 arai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tea: 11 sausio 2005 - 00:56
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 10, 19:12)
aha, ir pries euro ivedima, ir po euro.... jau dabar jos is pirsto lauztos  mad.gif ir tikrai nemanau, kad jos baisiai kils

Tai palauk palauk 2006, 2007, 2007... Tada su nostalgija atsiminsi laikus, kai už menką milijoną senų gerų litukų galima buvo nusipirkti polocius Gedimino prospekte. tongue.gif

Baikit juokus, kils tos kainos, kils. Žmonių gerovė didėja, atlyginimai auga, paskolų sistema įsivažiavus- visos sąlygos kainų kilimui. Ir absoliučiai jokių prošvaisčių kainų kritimui. Palyginimui, kokis nameliukas Danijos bažnytkaimyje kainuoja kaip geras namas Vilniuje. Nejuokinkit su tom prognozėm apie kainų stabilizaciją ar kritimą tongue.gif ...
Atsakyti
As tai kazkaip irgi iliuziju neturiu, kad kainos sustos tuo labiau, kad kris. Tai kaip vis del to musu atveju butu racionaliau ar statytis ta nama, ar pirkt gera buta ? Dar man atrodo kazkokia nesamone, kad uz buta mes sumoketume daugiau nei uz nama, vien kaina jo apie 300000 o kur dar apdaila ir baldai? Blogiausia, kad nezinia ar po 5 metu mes gyvensim Lietuvoje mad.gif Gal is viso verta pasizvalgyt zemes zem paneriuose, manau ten rajonas su perspektyva . O beje visos cia kalbat apie miesto pletros planus, gal galit pasakyt kur juos galima pamatyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara: 11 sausio 2005 - 12:55
QUOTE(Tea @ 2005 01 10, 18:07)

O  kas del kainu, tai jos tikrai ne mazeja. Musu rajonely (Lazdynuose, uz Neste kol.) parduoda kotedza 2 aru sklype  - kaina 1,5 mln  doh.gif

Tea, o kiek jums atsiejo skylas ir namo pastatymas?
Atsakyti