Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

O mes kaip tik nusipirkom skypą Gvazdikų g. ir esu laaaaaaaaaaaaabai patenkinta. dar prieš porą metų mokėjom 4000 lt už arą, dabar jau po 9000lt. ir tai dar norėtumėm nupirkti, bet jau niekas neparduoda. man tai labai faina vieta (žinoma kur gyveni, ten tikriausiai ir yra fainiausia). Ir aš esu už gyvenimą name. žinoma, dirbt jame tikriausiai reikės visą gyvenimą (nebent turėsi už ką samdytis, kad tau dirbtų).
Atsakyti
QUOTE (spring @ 2004 04 17, 14:34)
turime sklypa 24 ha ,bet laaabai toli-ketiname ji parduoti,butas paprastas ,dveju kambariu,be paskolos tikrai neissiverstume...tai speju sklypas + namo statyba(bet kokio tik ne medinio) kainuotu apie 250 tukst. blink.gif

Nezinau, kaip kitoms, bet man atrodo, kad tikrai daugiau kainuos... ypac, jeigu sklypas Vilniuj... Mes prie Kauno turim namuka tik 180 kv.m. statemes pries 2 metus. Tai vien namas mums turejo tike kainuoti... sad.gif Bet dar buvom jauni ir nepatyre, tai ir mauste firma per visus galus (brokas ir siaip "nedadielkos").. Tai suma dar padidejo... 100000 ..Ir cia be sklypo...
Tikiu, kad galima pasistatyti pigiau, bet ... deja.. labai jau retai taip gaunasi...
Atsakyti
O ar kas nors esate girdeja apie molinius namus? rolleyes.gif Siaip skaiciau siek tiek apie juos internete, tai labai jau graziai raso smile.gif ir kaina tokia padori-iki 1000lt/m cia be komunikaciju, bet su pilna apdaila ir santechnika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (emiru @ 2004 09 27, 16:27)
O ar kas nors esate girdeja apie molinius namus? rolleyes.gif Siaip skaiciau siek tiek apie juos internete, tai labai jau graziai raso smile.gif ir kaina tokia padori-iki 1000lt/m cia be komunikaciju, bet su pilna apdaila ir santechnika rolleyes.gif

Ar čia apie plūkto nedegto molio? Aš nestatyčiau. Kaime yra toks tvartas - stovi jau arti 100 metų ir nieko. Kažkokio ypatingo komforto ten nejaučiu (na, gal kad tvartas laugh.gif ). Inertiškas, pakankamai sausas, o daugiau nieko tokio.
Dabar kažkaip mažai tokius stato. Tai ir išeis, kad vos ne bandomajam egzemplioriuje gyvensite wink.gif
Atsakyti
QUOTE (aifa @ 2004 09 27, 14:50)
Ar čia apie plūkto nedegto molio? Aš nestatyčiau. Kaime yra toks tvartas - stovi jau arti 100 metų ir nieko. Kažkokio ypatingo komforto ten nejaučiu (na, gal kad tvartas laugh.gif ). Inertiškas, pakankamai sausas, o daugiau nieko tokio.
Dabar kažkaip mažai tokius stato. Tai ir išeis, kad vos ne bandomajam egzemplioriuje gyvensite wink.gif

biggrin.gif na as manyciau, kad namas nuo tvarto tai labai skirsis wink.gif siaip maciau nuotraukas, tai atrodo kaip normalus namas, net nepasakytum kad is molio rolleyes.gif O del to kad mazai stato tu teisi, kol kas ju stato tikrai ne daug smile.gif
Atsakyti
Moliniai namai yra labai faini,labai silti.Musu draugai stato kaimo turizmo namus molinius,galesit po kokiu 4 metu atvykt i moletus paziuret thumbup.gif Musu namas rastinis,labai dziaugiames,irgi siltas.Statem pries 3m,pastate per 4men,labai esam patenkinti.Anksciau gyvenom centre,Maironio gatvej dideliam 5kambariu bute,bet niekada nenoreciau ten gyvent,dziaugiuosi,turedama savo nuosava kiema,kur galim laikyt tris sunis. clap.gif
Atsakyti
QUOTE (abc @ 2004 09 27, 19:26)
Moliniai namai yra labai faini,labai silti.Musu draugai stato kaimo turizmo namus molinius,galesit po kokiu 4 metu atvykt i moletus paziuret thumbup.gif Musu namas rastinis,labai dziaugiames,irgi siltas.Statem pries 3m,pastate per 4men,labai esam patenkinti.Anksciau gyvenom centre,Maironio gatvej dideliam 5kambariu bute,bet niekada nenoreciau ten gyvent,dziaugiuosi,turedama savo nuosava kiema,kur galim laikyt tris sunis. clap.gif

o del kainu, ar jie tikrai tiek kainuoja: iki 1000lt uz kv. metra? rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau nuosavo namo, kad ir sodo bendrijoje. Nes toje dėžutėje, kur nei padoraus kiemo, nei žaidimų aikštelės nėra. Aš tai mintyse jau suplanavusi kaip atrodytų mano namo kiemas. Bet tai tik fantazijos. Namui reikia daug pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 15, 07:38)
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 15, 07:10)
irgi kažkur apie 2 mėn, tačiau neintensyviai. Paskui jau maždaug susidarėme vaizdą ir supratome, ko tiksliai norime - ar didelio sklypo, bet už miesto, ar mažiuko, bet netoli, ir t.t....
O mūsų namukas stovės antakalnyje...Ne ten, kur milijonais žemė kainuoja, bet ir ne soduose... smile.gif

Mes tai iš pradžių žiūrėjome į miesto transportą (vaikui po kelių metų pačiam reikės į mokyklą važiuoti), bet galiausiai apsistojom ties sklypu, nuo kurio iki stotelės beveik pusė km. Tiesa, kada nors ateity bus naujas transporto žiedas ir stotelė periskels gerokai arčiau... Norėčiau tikėti, kad tai bus greitai, nes Pilaitės rajonas dabar labai plečiasi wink.gif

O kur jusu sklypas, jei ne paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiru: 29 rugsėjo 2004 - 22:00
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 16, 06:49)
[QUOTE=Muse,2004 04 16, 05:31] Klausykit, o gal atidarom naują temą - sklypų pirkimo eksperčių kampelis? laugh.gif

manau visai butu ne prosali tokia tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (emiru @ 2004 09 29, 20:01)
O kur jusu sklypas, jei ne paslaptis? rolleyes.gif

Siaurinej Pilaitej. Ant ribos su Zujunais wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 09 30, 10:56)
Siaurinej Pilaitej. Ant ribos su Zujunais wink.gif

Gal dar ir gatves pavadinima isduotum? Labai noriu but kaimyne laugh.gif
Atsakyti