Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

Taip taip, didžiulis butas centre, vila užmiestyje su baseinu, pirtele ir išpuoselėtu sodu...Kodėl nepasvajojus? wink.gif

O Pavilnyje kainos gana normalios. Tačiau kiek važinėjom ir žiūrėjom sodo bendrijose, tai vaizdas nykus - sklypukai maži, namai vienas prie kito susigrūdę, keliai neišasfaltuoti, dujų daug kur nėra, nuo visuomeninio transporto toli ir...negražu... unsure.gif Ten dabar parduoda ir naujus namus, kainos kažkur apie 250-350000, bet mums vieta nepatiko. Dar yra naujai kuriami kvartalai...

Man dėmesio vertas pasiūlymas atrodo šis - http://www.vilsota.l...x.php?parent=47. Čia - naujai statomas kvartalas Rasų gatvėje...
Atsakyti
Aciu mamoms uz tokia operatyvia informacija. Prblema dabar man, kad as niekada nezinojau kitu rajonu Vilniuje isskyrus Senamiesti. Dabar bandau gaudytis, kur tos Rasos, kur ta tarande ar Turniskes yra.
Bendoreliai man tik del to patiko, kad ten jau viskas pastatyta ir sutvarkyta ( aplinka)
Idomu apie tas Rasas. Ar jos kur salia kokiu kapiniu ar cia koks gamtos draustinis?
Na, uz 4 dienu usiu LT, reikes per tas 3 dienas speti viska aplekti ir apziureti
Iki!
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 16, 18:22)
Taip taip, didžiulis butas centre, vila užmiestyje su baseinu, pirtele ir išpuoselėtu sodu...Kodėl nepasvajojus? wink.gif

Su Pavilniu viskas aishku smile.gif . Nors, pamenu, mamos drauge Pavilnyje gyveno, tokiame slenyje, trys namukai, mishkas aplink rolleyes.gif . Visa zhiema svajodavau, kaip vasarai atejus ten svechiuosiuos smile.gif .
O del buto ir sodybos, tai vizija mano be baseino wink.gif . Rastu trobos tipo namas shiaudiniu stogu, upe ar ezheras netoliese, (ar bent kokia kudra), pirtele, didelis shildomas kubilas lauke rolleyes.gif . Mano svajoniu sodyba egzistuoja realybeje, belieka susirasti sklypa grazhioje vietoje ir nusizhiurejus shi bei ta, patobulinus shi bei ta - be jokiu nesvietishku investiciju susikursim mazha roju biggrin.gif ...
Prisijungiu prie besiuostinejanchiu sklypo smile.gif . Mus domina grazhios apylinkes atstumu iki 50 km. nuo Vilniaus. Ka geresnio ishgirsit - netylekit smile.gif .
Atsakyti
O aš apie sodybas esu kiek skeptiškos nuomonės. Tėvai turi sodybą netoli Druskininkų - kai ją pirko, svajojo, kaip šeima praleis vasaras, kaip mėgausis nuotstabia gamta - šalia miškai, pušynėliai, vakarais čiulba lakštingalos ir kukuoja gegutės, ramybė, tyla, beveik vienkiemis - aplinkui gyvena keli nepaprastai šilti ir draugiški dzūkeliai senukai. Buvo iškasta kūdra, sudėti pamatai pirtelei, pastatytas namukas... Tai štai, pirmą vasarą mes ten nuvažiavom, o paskui - gal po kelias dienas per metus. Nes toli. Nes norėjosi kažkur kitur, ar prie jūros. Beje, palikti namą vieną irgi labai nesaugu - mums pavogė netgi seną, nespalvotą televizorių, šakutes ir peilius blink.gif O kartą atvažiavę radome "nykštukų namelio" sienas lyg kirviu iškapotas, visur gulėjo medžio pliauskų...Užklydo kažkas labai supykęs... Dar gerai, kad namo nepadegė...

Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 16, 11:28)
Mes prieš porą mėnesių Šiaurinėj Pilaitėj (ant ribos su Zujūnais) mokėjom 60 000 uz 10 arų. Kol kas ten pieva, bet bus naujų namų rajonas. Ir tik 10 km nuo miesto centro.

Dar visai neseniai ten aras kainavo 1000 euru doh.gif .
Atsakyti
Hm, yra tiesos del sodybos. Bet musu draugai turi tokia nuostabia sodyba, 30 km. uzh Vilniaus ir visi ten mielai atvazhiuoja kad ir pusdieniui pabuti smile.gif . O shiaip tai ash galvoju apie sodyba, kurioje vasara gyventume, o zhiema - mieste. 30 km. - 20 minuchiu kelio, argi daug? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 15, 17:32)
Jei sklypas s.b. - apie 100-140, priklausomai nuo to, žmogus ar firma pardavinėja, koks sklypas ir t.t, Turniškėse buvo 200 (12 a, kraštinis, prie miško). Čia aš kalbu apie 10-11km, o tolėliau, kur 17 km (už ar prie Antavilių) - jau pigiau.

Gvazdiku g. mes praeitais metais ieskojom. Siule 6a sodo slypa uz 80000 (prie misko), o viduryje SB tai apie 50-60000. Bet pasirinkom visai kita krypi. Uz Avizieniu SB Riese. Buve sodai prie ezero (ezeras pasakiskas su sala viduryje) - musu sklypukas prie tokio pusynelio, kaimynai tik is vienos puses. Daugelis namu SB naujai pastatyti - atrodo kaip kokia Sveicarija thumbup.gif Ir mokejom tada nebrangiai. O dabar jau kainos biski soktelejo, vien del to, kad pasirasyta sutartis del asfaltavimo (iki siol ne visur buvo), atskirta bevdruomenes teritorija ir tt. - zodziu klasiskai pavyko prasisukti ir visai nesigailiu kad nenupirkom Gvazdiku g.
Atsakyti
o kiek mazdaug jums kainavo(kainuos) namo statyba? kadangi planuojame pardavineti buta tai gal visai realu butu namo statyba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (spring @ 2004 04 17, 12:06)
o kiek mazdaug jums kainavo(kainuos) namo statyba? kadangi planuojame pardavineti buta tai gal visai realu butu namo statyba rolleyes.gif

Žiūrint, koks namas, kiek kvadratų ir iš ko...Taip pat ir koks butas wink.gif Jei turite sklypą ir neblogą butą - manau, realu, juk prie viso to galima dar ir paskolą paimti smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1082205099[/mergetime]
Dar netyčia radau - toms, kurios galvoja apie naujai kuriamas gyvenvietes: http://www.bukra.lt/...html?section=52
Atsakyti
turime sklypa 24 ha ,bet laaabai toli-ketiname ji parduoti,butas paprastas ,dveju kambariu,be paskolos tikrai neissiverstume...tai speju sklypas + namo statyba(bet kokio tik ne medinio) kainuotu apie 250 tukst. blink.gif
Atsakyti
smile.gif žiūrint kurioje vietoje bus perkamas sklypas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 17 balandžio 2004 - 14:37
zvirbliuke,tame linke kur idejai yra visai neblogu namuku ir nelabai brangiu smile.gif idomu kokiu greiciu tokie projektai vystosi rolleyes.gif
Atsakyti