Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

QUOTE (Letavio @ 2004 04 16, 05:18)
DEL BAISUMO, TAI IR MAN BAISU, TODEL IR IESKOJOME SKLYPO MIESTE, NES SKLYPAI MIESTE, TAI VADINASI ARTI KAIMYNAI laugh.gif , NES KIEKVIENAS SKLYPELIS NUPIRKTAS.

O kurioje vietoje? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Muse @ 2004 04 16, 05:31)
Man beskaitant tik viena mintis kirba, kad Jus visos turbut be galo sumanios verslininkes, kad galite sau leisti simtus tukstanciu uz kelis arus moketi... Tikrai jums pavydziu...

Ir kaip matau, man turbut iki namo baisiai toli, nes turime tik toki nelabai vykusi sklypeli kaime beveik, kuri noretusi pakeisti, bet kaip matau, tai vargiai ar kas iseis... g.gif

Rastinėnuose, Dvarčionyse ( ten gražių vietų galima surasti) sklypukai būna ir už 10000, dar ne itin brangu Pavilnyje (irgi netoli), nuo Pilaitės 4 km - apie 50000, nemenčinės plente s.b. 10 a - 33000, rokantiškėse dar nebrangu. O gal domina 5 a Balsiuose, ne soduose - kaina nesikandžioja biggrin.gif ?

Klausykit, o gal atidarom naują temą - sklypų pirkimo eksperčių kampelis? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 16 balandžio 2004 - 08:52
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 16, 06:48)
QUOTE (Muse @ 2004 04 16, 05:31)
Man beskaitant tik viena mintis kirba, kad Jus visos turbut be galo sumanios verslininkes, kad galite sau leisti simtus tukstanciu uz kelis arus moketi... Tikrai jums pavydziu...

Ir kaip matau, man turbut iki namo baisiai toli, nes turime tik toki nelabai vykusi sklypeli kaime beveik, kuri noretusi pakeisti, bet kaip matau, tai vargiai ar kas iseis... g.gif

Rastinėnuose, Dvarčionyse ( ten gražių vietų galima surasti) sklypukai būna ir už 10000, dar ne itin brangu Pavilnyje (irgi netoli), nuo Pilaitės 4 km - apie 50000, nemenčinės plente s.b. 10 a - 33000, rokantiškėse dar nebrangu. O gal domina 5 a Balsiuose, ne soduose - kaina nesikandžioja biggrin.gif ?

Klausykit, o gal atidarom naują temą - sklypų pirkimo eksperčių kampelis? laugh.gif

AS IRGI PAGALVOJAU, KAD REIK KEISTI PAVADINIMA SKYRELIO laugh.gif

MUSU SKLYPAS NETOLI AKROPOLIO.
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 16, 06:48)

Mes prieš porą mėnesių Šiaurinėj Pilaitėj (ant ribos su Zujūnais) mokėjom 60 000 uz 10 arų. Kol kas ten pieva, bet bus naujų namų rajonas. Ir tik 10 km nuo miesto centro.
Atsakyti
manau nera nieko fainiau, kaipgyventi nuosavame name, tavo kiemas, jokiu kaimynu pletku ir pan., su vaiku gali kad ir visa diena lauke prabut thumbup.gif
Atsakyti
O, sakykit, moteriskes, kaip bus su zemes mokesciais? Ar apsimoka investuoti i sklypa geroj vietoj? Ar visgi butas? g.gif
Atsakyti
QUOTE (zapuks @ 2004 04 16, 11:55)
O, sakykit, moteriskes, kaip bus su zemes mokesciais? Ar apsimoka investuoti i sklypa geroj vietoj? Ar visgi butas? g.gif

Man tai visus mokesčius "atperka" nuosavos žemuogės ir braškės - išeini iš ryto, prisiskini ir suvalgai su pienu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As klausiu apie investicija. rolleyes.gif
Atsakyti
mes gyvenam seno tipo statybos nuosavam name; iki Klaipėdos nuvažiuoti trunka kokios 5 minutės; susisiekimas pakankamai geras, kursuoja "mikruškė", bet savo transportą visgi geriau turėti - nereikia taikytis prie mikruškės grafiko; geri keliai; didelis sklypas; ramybė; saugu; didžiausi trūkumai - brangu išlaikyti - 180 kv, už šildymą žiemos metu plojam apie 350 lt (šildomės dujomis, nors yra ir kieto kuro katilas) ir tada temp. būna tik apie 17 laipsnių; už elektrą vasarą, kai reikia aplinką daugiau prižiūrėti, mokam apie 150 lt; neišeikvota namo erdvė - senai statyta, kambariukai kaip kišenės, durys prie durų, ir kas bjauriausia - nesibaigiantys remontai; pasenusi neekonomiška šildymo sistema, seni vamzdynai, kuriuos reikėtų keisti ir tt ir tt. Daug ką reikia keisti iš pagrindų, bet kai daugmaž apmetėm kiek tai kainuotų, nutarėm, vargu bau ar apsimoka pradėti, geriau apsimokėtų parduoti ir statytis naujai. o ar butas, ar namas, tai idealiausia butas mieste, namas prie kokio vandens telkinuko ir miškelio; o šiaip nereikia pamiršti, kad gyvenant nuosavam name daug daugiau darbo, pagalvokit, kiek reikia darbo norint turėti gražią aplinką. Bet aš vis tiek visom 4 tik už savo namuką
Atsakyti
NAMAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 16, 08:48)

Gal tiksliau zhinai Pavilnyje kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2003 12 08, 16:15)
Zvirbliuke, idealiausia-butas centre plius sodyba uzmiestyje wink.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti