QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 15, 17:20) |
Va kur nenoreciau tureti namo, tai sodo bendrijoj. Juk ten niekada nebus nei duju, nei normaliu gatviu. Kas is to, kad vaizdas grazu... |
Bus, bus Jau dabar susimeta keliese ir vedasi dujas, panašu, kad greitai ir gatvės bus išasfaltuotos. Kas dėl dujų, tai priklauso nuo to, kur ta sodo bendrija yra ir ar iš toli reikia jas privesti.
Tačiau s.b. paprastai būna tolokai nuo visuomeninio transporto...
Dabar kaip skelsiu marazma O jums name gyventi nebaisu? Namas man atrodo labai fainas dalykas,bet uztenka nuvaziuot pas draugus su nakvyne ir fantazija bent pusmeciui atsoka Daugiabutyje ar kotedze tai bent kaimynai is visu pusiu. O va jei tektu vienai nakvoti name ir isgirsciau kazka po langais vaikstant,tai turbut sirdies smugi gauciau
Gal cia man vienai taip?Senatvinis kretinizmas kazkokis
Gal cia man vienai taip?Senatvinis kretinizmas kazkokis
Na, mamos, man ir tapo aktualu: butas ar namas Vilniuje. Gal galite patarti kokiame rajone Centre iskoti?
Mano mamai imponuoja Antakalnis, Zverynas. Bet kiek suprantu - ten milijonines vertes nekiln. turtas? Ka jus galvojate apie Turniskes, Tarande ar Bendorelius?
Kaip tas rajonas Vilniuje vadinasi kur netoli Ukmerges g. yra? Ten daug bendrabuciu ir kazkokios lusnos stovi. Prisimenu tik viena gatves pav. Lvovo g.
Gal galite kas parekomnduoti ar duoti patarimu apie kainas tu vietoviu?
Musu pinigeliai aciu dievui, nespaudzia, tai as arciau krypstu prie namo. Dar geriau kad butu "dvigubas" namas dviem seimom.
Kokios jusu mintys apie Bendorelius? Ar jie per toli nuo Vilniaus, kaip greitai patenki i Centra? Mums nesvarbu susisiekomo problemos, nes visi ratuoti. Ar toli nuo Bendoreliu didieji prekybos centrai? Kai domejausi Bendoreliuose del infrastrukturos, tai man patikino, kad ten aju yra veikianti kavine, bus(?) darzelis ir m-kla. Tik nezinia kada...
Zvirbliuke, gal gali man parasyti i privatu, kokius sklypus, kad ir ne pagal jusu kisene, radote Vilniaus Centre? KOkios kainos uz 1/kv. kokio dydzio tie sklypai, o gal yra ir kokis namelis, kuri galima susitvarkyti?
O gal zinote kas koki nekiln. turta parduoda Vln?
Gal kas kokiu minciu turite apie Palanga? Gal zinote, ar ten kas ka parduoda?
Esu dekinga uz visokia informacija. Aciu!!
Mano mamai imponuoja Antakalnis, Zverynas. Bet kiek suprantu - ten milijonines vertes nekiln. turtas? Ka jus galvojate apie Turniskes, Tarande ar Bendorelius?
Kaip tas rajonas Vilniuje vadinasi kur netoli Ukmerges g. yra? Ten daug bendrabuciu ir kazkokios lusnos stovi. Prisimenu tik viena gatves pav. Lvovo g.
Gal galite kas parekomnduoti ar duoti patarimu apie kainas tu vietoviu?
Musu pinigeliai aciu dievui, nespaudzia, tai as arciau krypstu prie namo. Dar geriau kad butu "dvigubas" namas dviem seimom.
Kokios jusu mintys apie Bendorelius? Ar jie per toli nuo Vilniaus, kaip greitai patenki i Centra? Mums nesvarbu susisiekomo problemos, nes visi ratuoti. Ar toli nuo Bendoreliu didieji prekybos centrai? Kai domejausi Bendoreliuose del infrastrukturos, tai man patikino, kad ten aju yra veikianti kavine, bus(?) darzelis ir m-kla. Tik nezinia kada...
Zvirbliuke, gal gali man parasyti i privatu, kokius sklypus, kad ir ne pagal jusu kisene, radote Vilniaus Centre? KOkios kainos uz 1/kv. kokio dydzio tie sklypai, o gal yra ir kokis namelis, kuri galima susitvarkyti?
O gal zinote kas koki nekiln. turta parduoda Vln?
Gal kas kokiu minciu turite apie Palanga? Gal zinote, ar ten kas ka parduoda?
Esu dekinga uz visokia informacija. Aciu!!
vat man ir taip, gal, kad bute uzaugau dabar mano tevai nama pasistate, tai kai pas juos nakvoju, tai visa nakti koridoriuj sviesa dega . Bet as ir bute viena miegot negaliu, prabudziu iki ryto kai isdrasesim, tai ir apie nama pagalvosim
QUOTE (afyte @ 2004 04 15, 19:07) |
Dabar kaip skelsiu marazma O jums name gyventi nebaisu? Namas man atrodo labai fainas dalykas,bet uztenka nuvaziuot pas draugus su nakvyne ir fantazija bent pusmeciui atsoka Daugiabutyje ar kotedze tai bent kaimynai is visu pusiu. O va jei tektu vienai nakvoti name ir isgirsciau kazka po langais vaikstant,tai turbut sirdies smugi gauciau Gal cia man vienai taip?Senatvinis kretinizmas kazkokis |
O man baisu naktį vienai visur - ir bute, ir name, ir kotedže O ką tie kaimynai - jei ką ir išgirs, tai drebės ir tylės...O name bent piktą šuniuką galima įsitaisyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 04 15, 19:21) |
[ O ką tie kaimynai - jei ką ir išgirs, tai drebės ir tylės...O name bent piktą šuniuką galima įsitaisyti |
...kuris esnt reikalui apsimes kaimynu...
QUOTE (reniote @ 2004 04 15, 19:15) |
Kokios jusu mintys apie Bendorelius? Ar jie per toli nuo Vilniaus, kaip greitai patenki i Centra? Mums nesvarbu susisiekomo problemos, nes visi ratuoti. Ar toli nuo Bendoreliu didieji prekybos centrai? Kai domejausi Bendoreliuose del infrastrukturos, tai man patikino, kad ten aju yra veikianti kavine, bus(?) darzelis ir m-kla. Tik nezinia kada... |
KAs man patiko Bendorėliuose - visą parą saugoma teritorija ( čia toms, kurios bijo vienos nakvoti), visi atvykstantys į svečius turi užsiregistruoti specialiame "punkte" ( hmmm ). Žada darželį, dėl mokyklos nežinau, tačiau jau dabar vaikai specialiu užsakytu mikriuku išvežiojami į mokyklas ( tik įdomu, kiek kainuoja...). Na, bent jau taip rašo...Dar Bendorėliuose bus sporto kompleksas ( gal žirgynas..) su baseinu. Man asmeniškai tai - žiauriai toli...
Antakalnyje yra ir ne tokių brangių sklypų ir namų, tačiau jei domina Nugalėtojų ar Rudens gatvės, tai taip - kaina siekia milijoną. Dar viena, mano požiūriu, nebloga vieta antakalnyje - tai Pylimėlių gatvė, o tiksliau - jos pradžia, ten dabar pardavinėjami kotedžai, lyg ir sklypukų keletas buvo. Ir netoli, ir susisiekimas geras, ir gražu - žiūri sau pro langą į pušis.
Turniškės - , bet jei nenori sodo bendrijoje, tai žemė ten kainuoja daaug..
Nu va, pasirodo sklypai gerokai pabrango Pernai dairemes, bet taip ir nenusipirkom, siandien paziurejau - kainos tai gerokai didesnes
JO DABAR NE PATS LAIKELIS ZIURETI SKLYPA, BET KAS ZINO AR DAR NEBUS BLOGIAU, TAI MES GAL IR PERMOKEJOM, BET DABAR RAMU.
DEL BAISUMO, TAI IR MAN BAISU, TODEL IR IESKOJOME SKLYPO MIESTE, NES SKLYPAI MIESTE, TAI VADINASI ARTI KAIMYNAI , NES KIEKVIENAS SKLYPELIS NUPIRKTAS.
IS SAVO PRAKTIKOS:
PYLIMELIAI - BUS NEBLOGAS RAJONELIS IR KAINOS JAU DABAR TEN KANDZIOJASI , (MANO SESUO TEN PIRKO), BET MAN NELABAI KOL KAS TEN PATIKO, NES DAR KAIMAS TEN, DAUG BOBUCIU GYVENA, O JEI SKLYPAS TOLIAU TAI IR SUSTOJIMAS TOLI, IR DAR STUDENTU BENDRABUCIAI ARTI, BET PERSPEKTYVOJE TAS RAJONAS BUS TIKRAI LABAI GERAS.
TURNISKES - SAVA SUSISIEKIMO PRIEMONE BUTINA.
ZVERYNAS - MANO MEGSTAMAS RAJONAS , NORS DAR IRGI DAUG KUR KAIMAS, BET KAINOS NELABAI IKANDAMOS, NU JEI TURIT 500 000 ZEMES SKLYPUI, TAI SKLYPA TIKRAI SURASIT.
UZ JUSTINISKIU, LINK GINEITISKIU - KAINOS PRIEINAMOS (NAMAS SU SKLYPU 400 000, 10 ARU CIA KAIP PVZ., VIENAS PAZYSTAMAS TEN KVARTALA STATO), BET REIKIA LABAI ZIURETI KAD SKLYPAS NEEITU PRIE APLINKELIO, NU IR ZINOMA TEN NERA ARTI STOTELE, TAI TEN MES IRGI NUSPRENDEM NEAPSISTOTI.
NU JEI KA PAMIRSAU TAI KLAUSKIT, KAINAS ATSIMENU BEVEIK VISUOSE RAJONUOSE.
DEL BAISUMO, TAI IR MAN BAISU, TODEL IR IESKOJOME SKLYPO MIESTE, NES SKLYPAI MIESTE, TAI VADINASI ARTI KAIMYNAI , NES KIEKVIENAS SKLYPELIS NUPIRKTAS.
IS SAVO PRAKTIKOS:
PYLIMELIAI - BUS NEBLOGAS RAJONELIS IR KAINOS JAU DABAR TEN KANDZIOJASI , (MANO SESUO TEN PIRKO), BET MAN NELABAI KOL KAS TEN PATIKO, NES DAR KAIMAS TEN, DAUG BOBUCIU GYVENA, O JEI SKLYPAS TOLIAU TAI IR SUSTOJIMAS TOLI, IR DAR STUDENTU BENDRABUCIAI ARTI, BET PERSPEKTYVOJE TAS RAJONAS BUS TIKRAI LABAI GERAS.
TURNISKES - SAVA SUSISIEKIMO PRIEMONE BUTINA.
ZVERYNAS - MANO MEGSTAMAS RAJONAS , NORS DAR IRGI DAUG KUR KAIMAS, BET KAINOS NELABAI IKANDAMOS, NU JEI TURIT 500 000 ZEMES SKLYPUI, TAI SKLYPA TIKRAI SURASIT.
UZ JUSTINISKIU, LINK GINEITISKIU - KAINOS PRIEINAMOS (NAMAS SU SKLYPU 400 000, 10 ARU CIA KAIP PVZ., VIENAS PAZYSTAMAS TEN KVARTALA STATO), BET REIKIA LABAI ZIURETI KAD SKLYPAS NEEITU PRIE APLINKELIO, NU IR ZINOMA TEN NERA ARTI STOTELE, TAI TEN MES IRGI NUSPRENDEM NEAPSISTOTI.
NU JEI KA PAMIRSAU TAI KLAUSKIT, KAINAS ATSIMENU BEVEIK VISUOSE RAJONUOSE.
Man beskaitant tik viena mintis kirba, kad Jus visos turbut be galo sumanios verslininkes, kad galite sau leisti simtus tukstanciu uz kelis arus moketi... Tikrai jums pavydziu...
Ir kaip matau, man turbut iki namo baisiai toli, nes turime tik toki nelabai vykusi sklypeli kaime beveik, kuri noretusi pakeisti, bet kaip matau, tai vargiai ar kas iseis...
Ir kaip matau, man turbut iki namo baisiai toli, nes turime tik toki nelabai vykusi sklypeli kaime beveik, kuri noretusi pakeisti, bet kaip matau, tai vargiai ar kas iseis...
Reniote,
kad seniai jau tos musu paieskos vyko - pries beveik trejeta metu - kainos gerokai pasikeite jau, taigi mazai naudos is mano konsultacijos siuo klausimu...
Muse,
o mes tai nusipirkom 12 aru uz 28 tukst litu, 200 m nuo Tarandes ir esam baisiai patenkinti Tiesa, tai ne Turniskiu pusynas, bet... asfaltas beveik iki namu (zvyrkelio kokie 300-400 m), ezeras visai salia, visur aplink miskai ir miskeliai, nors ir ne prie pat sklypo, iki vietines parduotuves 15 min neskubant pesciomis, iki Maximos 5 min kelio masina, iki mokyklos, darzelio ar gydytojos irgi tiek pat. O pusu ir kitu medziu jau prisisodinome visa miska Vienzo, jauciame visus ir miesto, ir kaimo privalumus
Taigi, visai nebutina buti be galo sumaniu verslininku ir tureti puse milijono sklypui, kad galetum gyventi name
O del baisumo... Apsigyvenus name nustojau bijoti tamsos, nors iki tol bijojau paniskai... Keista, ar ne? Dabar ramiai galiu buti viena namie diena ir nakti, tamsu vakara ramiausiai iseiti i lauka sniego nusikasti ar siaip paslampineti ir jokios baimes nejauciu... Va taip va
Zvirbliuke,
keista, bet kiek kartu buvome tuose Bendoreliuose, niekada niekas neklause, ko mums ten reikia... Gal labai patikimi atrodome
kad seniai jau tos musu paieskos vyko - pries beveik trejeta metu - kainos gerokai pasikeite jau, taigi mazai naudos is mano konsultacijos siuo klausimu...
Muse,
o mes tai nusipirkom 12 aru uz 28 tukst litu, 200 m nuo Tarandes ir esam baisiai patenkinti Tiesa, tai ne Turniskiu pusynas, bet... asfaltas beveik iki namu (zvyrkelio kokie 300-400 m), ezeras visai salia, visur aplink miskai ir miskeliai, nors ir ne prie pat sklypo, iki vietines parduotuves 15 min neskubant pesciomis, iki Maximos 5 min kelio masina, iki mokyklos, darzelio ar gydytojos irgi tiek pat. O pusu ir kitu medziu jau prisisodinome visa miska Vienzo, jauciame visus ir miesto, ir kaimo privalumus
Taigi, visai nebutina buti be galo sumaniu verslininku ir tureti puse milijono sklypui, kad galetum gyventi name
O del baisumo... Apsigyvenus name nustojau bijoti tamsos, nors iki tol bijojau paniskai... Keista, ar ne? Dabar ramiai galiu buti viena namie diena ir nakti, tamsu vakara ramiausiai iseiti i lauka sniego nusikasti ar siaip paslampineti ir jokios baimes nejauciu... Va taip va
Zvirbliuke,
keista, bet kiek kartu buvome tuose Bendoreliuose, niekada niekas neklause, ko mums ten reikia... Gal labai patikimi atrodome