As jau turiu Inesiuuu paukstukus
Tai visgi kam siust sirdeles? Rolytei ar Hmmm?
hmmm, as rolytei desertus issiunciau
pasakyt noriu,kad labai gerai merginos ispletojo rytu tema saunuoles
Inesiuu kelis turi darbukus, nes jau turiu tau Disnėjų
QUOTE(Hipolipo @ 2010 10 17, 13:57)
Mergaites, as si etapa irgi biski veluosiu Vaikiai ziauriai sirgo, tai nei diena, nei nakti laiko nebuvo. Ir dabar dar ne super, bet jau gerejam.
Prasitrink savo az, kad būtų vietos.
Kažko iš manęs norėjai? Šiandien vakare man būnant Maximoj skambinai, aš pakėliau, bet girdėjau tik šnaresį ragelyje- tai atmečiau skambuti. O gal čia tavo vaikai žaidė su telefonu? Mano kolegės anūkas laikas nuo laiko "paskambina" kažkam iš močiutės bendradarbių- tai sakau, gal ir tavieji mėgėjai.
Pauksciuk, niu duok man ta disneju,nes nieko neturiu is lino grupes
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 19, 19:35)
Pauksciuk, niu duok man ta disneju,nes nieko neturiu is lino grupes
tai tada pasiimk
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 19, 17:16)
hmmm, as rolytei desertus issiunciau
nagis apie tai placiau
noretum gal dar ir paveizet akies krasteliu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 19, 21:58)
noretum gal dar ir paveizet akies krasteliu
Net nuotrauką pasižiūrėjau ar tikrai taip gražu, kaip Inesiuuu giria Ale, tikrai gražus bendras vaizdas.
Ingrida, Kalėdas man, ne Vienišai siuvinėji
Mingomi, kol kas nesiųsk nei vienai, jei jos neatsiliepia, vis tiek jos dabar turi ką siuvinėti, nusiųsi vėliau tai, kuri pirma savo darbelį baigs
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 21, 09:24)
Net nuotrauką pasižiūrėjau ar tikrai taip gražu, kaip Inesiuuu giria Ale, tikrai gražus bendras vaizdas.
ale jau tiek seile varva,greiciau savo rytus pamatyti.truputi namus atsinaujinau tai sienos plikos tuos pacius paveikslus,is vienos vietos i kita kabinu
nu zinok su mano tempais greit negausi,o dar tvikse ir neskuba kaledom gausi nuo kaledu senio jei buvai gera siais metais
o jei rimtai as tavo rytus pradesiu,o kates palauks nes rytams ir kaktusams liko po 2 tuscius langelius
tvikse kada pasiimsi kaktusus,ar lauksi rytu?
o jei rimtai as tavo rytus pradesiu,o kates palauks nes rytams ir kaktusams liko po 2 tuscius langelius
tvikse kada pasiimsi kaktusus,ar lauksi rytu?