Paukščiuk pakabink ant radiatoriaus labai greit ištraukia blogą kvapą
ryt issiunciu desertus,matau neverta laikyt kol su katinais griz
nugis KAAAAAAAAAAAAAAFAS sugrizti prie siuvinejimo
Inesiuuu tokiu laiku miegot reikia, o ne prie siuvinėjimo sėst
zinok man diena nikap neina prisest turiu maza klecka kuriam visko reik tai ne mano dicke kuriai adata galiu duot nuo metuku ir zinosiu,kad nieko nebus.As mezgini pasiemu ir tai mano siulu kamuoliukas buna isvyniotas,arba virbalai sulankstyti tai dabar turi savo siulu kamuoliuka,bet kartais ir tas nepadeda.viska ciumpa griebia...tai kai visi suminga as galiu sest prie siuvinejimo.nuo kokiu 23val.vakaro pasistatau kavos nemaza puodeli ir tikiuosi,kad nepradesiu miegot. Yra buve,kad isgeriu kavos stiprios ir nueinu miegot ir miegu kudikio miegu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 15, 11:57)
arba virbalai sulankstyti
pas mane tas pats oir truksata
paukščiuk dar reikia ornamentų schemų? šiaip sudėjus visas aš į photobucket, bet galiu ir atsiųst
QUOTE(Dantiste @ 2010 10 14, 21:53)
vajezau, pas mus virtuvej kartais rukoma, kai salta ar tingi i balkona iseit, bet as virtuvej tai nesiuvineju, bet turbut mano kalte tai tu pakabink kur nors balkone, turetu tuoj issivedint
pakabinau balkone, jei neprasivėdins ant radiatoriaus dėsiu. Nepergyvent, viskas bus gerai
QUOTE(rolyte @ 2010 10 15, 12:35)
paukščiuk dar reikia ornamentų schemų? šiaip sudėjus visas aš į photobucket, bet galiu ir atsiųst
aha, reikia, nes bukete sumažintos schemos
nugi man skleroze, rolyte, dar neissiunciau uzmirsau. o kaip tik pro pasta ejau
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 15, 10:57)
zinok man diena nikap neina prisest turiu maza klecka kuriam visko reik tai ne mano dicke kuriai adata galiu duot nuo metuku ir zinosiu,kad nieko nebus.As mezgini pasiemu ir tai mano siulu kamuoliukas buna isvyniotas,arba virbalai sulankstyti tai dabar turi savo siulu kamuoliuka,bet kartais ir tas nepadeda.viska ciumpa griebia...tai kai visi suminga as galiu sest prie siuvinejimo.nuo kokiu 23val.vakaro pasistatau kavos nemaza puodeli ir tikiuosi,kad nepradesiu miegot. Yra buve,kad isgeriu kavos stiprios ir nueinu miegot ir miegu kudikio miegu
Inesiuuu, pasaugok sveikatą Tokiais krūviais save vargindama, tuoj ant kojų nepastovėsi. Pasaugok save, tu vaikams reikalinga stipri ir sveika, kas jais geriau pasirūpins nei jų MAMA
Inesiuuu tai aš irgi tik vakarais siuvinėju užmigdžius pupą, ale ir man sklerozė, pasiėmiau darbelį, kad važiuodama į parduotuvę į paštą užeisiu ir spėkit