Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Pasirodo Decopa buvo 2010.12.28 prisijungus prie SM
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 05, 15:51)
Kur tu tokį grožį radai?  bigsmile.gif
Ar patiko tavo geiša draugams? ax.gif

Interneto platybėse visko yra..Gražus, bet didelis. biggrin.gif Ir nežinau ką siuvinėti.
O draugams tai lyg patiko. Bent draugė tai visą laiką, kai sėdėjom ir plepėjom, laikė ant kelių pasidėjusi tą geišą ir vis apžiūrinėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2011 01 05, 20:19)
Interneto platybėse visko yra..Gražus, bet didelis. biggrin.gif Ir nežinau ką siuvinėti.
O draugams tai lyg patiko. Bent draugė tai visą laiką, kai sėdėjom ir plepėjom, laikė ant kelių pasidėjusi tą geišą ir vis apžiūrinėjo smile.gif

Man gražu kai didelis, bet, aišku, norisi suspėt iki šventės ax.gif

Na tai tada šaunu,kad patiko thumbup.gif

Atsakyti
siandien sergam 3 is 4,maziausioji laikosi dar, o su dicke bijau,kad nereiktu sianakt i ligonine vaziuot unsure.gif mb turbut gripa parnese ar dar kazka,kaulus lauzo pikina,o dickei slapimo pusles uzdegimas ziaurus
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 05, 18:47)
Pasirodo Decopa buvo 2010.12.28 prisijungus prie SM

is kur zinai g.gif gal zinute kur paliko.nu bet ir user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 01 05, 21:18)
siandien sergam 3 is 4,maziausioji laikosi dar, o su dicke bijau,kad nereiktu sianakt i ligonine vaziuot unsure.gif mb turbut gripa parnese ar dar kazka,kaulus lauzo pikina,o dickei slapimo pusles uzdegimas ziaurus

Sveikatos jums visoms 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 05, 21:19)
is kur zinai  g.gif gal zinute kur paliko.nu bet ir user posted image

lotuliukas.gif

Aš ją susiradau, tai man rodo, kad buvo pasijungus 12.29 g.gif
Atsakyti
nepavydetina situacija schmoll.gif tai kaip su tais darbais bus ,ar begausit unsure.gif nors atsilieptu ....
Atsakyti
vaziuosim i svecius protest.gif devil.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, su Naujais visas 4u.gif
Kol aš su visokiais virusais galinėjuos, žiūriu visos į rimtą kovą kylate bigsmile.gif
thumbup.gif Pritariu kad toks Decopos elgesys nepateisinamas ir tikiuosi kad pavyks atgauti Inesiuuu jūrą.

Ameera, jei neturi daug laiko, tai siuvinėk Pfaiffer paukščiukus, nes Dimensions laiko ryjikas, tiesa, su nuostabiu rezultatu 4u.gif Pfaiffer paveiksliukas gal bus mažesnis, bet rėmindama uždėsi pasportą ir padidės. Nors yra ir didesnių paveikslėlių- šitas yra 60x200 kryželių:
user posted image
Dar šitas didesnis ( 90x80) gražus "rose chick-chat":
user posted image
Ir šitas gražus, bet mažas (60x60) :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 05 sausio 2011 - 22:35
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 06, 00:31)
Sveikos, su Naujais visas  4u.gif
Kol aš su visokiais virusais galinėjuos, žiūriu visos į rimtą kovą kylate bigsmile.gif
thumbup.gif Pritariu kad toks Decopos elgesys nepateisinamas ir tikiuosi kad pavyks atgauti Inesiuuu jūrą.

ir taip nezinia kiek dar merginu liko issiuvinet ,tai dar ir uzlaiko doh.gif
Atsakyti
as jau sveika thumbup.gif ,jau buvau issigandus,kaip as cia su tais rr unsure.gif palinkekit kad nebepultu zarazos
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 05, 23:31)
Ameera, jei neturi daug laiko, tai siuvinėk Pfaiffer paukščiukus, nes Dimensions laiko ryjikas, tiesa, su nuostabiu rezultatu  4u.gif  Pfaiffer paveiksliukas gal bus mažesnis, bet rėmindama uždėsi pasportą ir padidės.

Tai jau matau, kad teks iš šitų rinktis, ir vis tik, vienas iš didesnių yra tas, kurį nužiūrėjau-ant vyšnios šakos. smile.gif
Atsakyti