Pasirodo Decopa buvo 2010.12.28 prisijungus prie SM
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 05, 15:51)
Kur tu tokį grožį radai?
Ar patiko tavo geiša draugams?
Ar patiko tavo geiša draugams?
Interneto platybėse visko yra..Gražus, bet didelis. Ir nežinau ką siuvinėti.
O draugams tai lyg patiko. Bent draugė tai visą laiką, kai sėdėjom ir plepėjom, laikė ant kelių pasidėjusi tą geišą ir vis apžiūrinėjo
QUOTE(Ameera @ 2011 01 05, 20:19)
Interneto platybėse visko yra..Gražus, bet didelis. Ir nežinau ką siuvinėti.
O draugams tai lyg patiko. Bent draugė tai visą laiką, kai sėdėjom ir plepėjom, laikė ant kelių pasidėjusi tą geišą ir vis apžiūrinėjo
Man gražu kai didelis, bet, aišku, norisi suspėt iki šventės
Na tai tada šaunu,kad patiko
siandien sergam 3 is 4,maziausioji laikosi dar, o su dicke bijau,kad nereiktu sianakt i ligonine vaziuot mb turbut gripa parnese ar dar kazka,kaulus lauzo pikina,o dickei slapimo pusles uzdegimas ziaurus
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 01 05, 21:18)
siandien sergam 3 is 4,maziausioji laikosi dar, o su dicke bijau,kad nereiktu sianakt i ligonine vaziuot mb turbut gripa parnese ar dar kazka,kaulus lauzo pikina,o dickei slapimo pusles uzdegimas ziaurus
Sveikatos jums visoms
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 05, 21:19)
Aš ją susiradau, tai man rodo, kad buvo pasijungus 12.29
nepavydetina situacija tai kaip su tais darbais bus ,ar begausit nors atsilieptu ....
vaziuosim i svecius
Sveikos, su Naujais visas
Kol aš su visokiais virusais galinėjuos, žiūriu visos į rimtą kovą kylate
Pritariu kad toks Decopos elgesys nepateisinamas ir tikiuosi kad pavyks atgauti Inesiuuu jūrą.
Ameera, jei neturi daug laiko, tai siuvinėk Pfaiffer paukščiukus, nes Dimensions laiko ryjikas, tiesa, su nuostabiu rezultatu Pfaiffer paveiksliukas gal bus mažesnis, bet rėmindama uždėsi pasportą ir padidės. Nors yra ir didesnių paveikslėlių- šitas yra 60x200 kryželių:
Dar šitas didesnis ( 90x80) gražus "rose chick-chat":
Ir šitas gražus, bet mažas (60x60) :
Pritariu kad toks Decopos elgesys nepateisinamas ir tikiuosi kad pavyks atgauti Inesiuuu jūrą.
Ameera, jei neturi daug laiko, tai siuvinėk Pfaiffer paukščiukus, nes Dimensions laiko ryjikas, tiesa, su nuostabiu rezultatu Pfaiffer paveiksliukas gal bus mažesnis, bet rėmindama uždėsi pasportą ir padidės. Nors yra ir didesnių paveikslėlių- šitas yra 60x200 kryželių:
Dar šitas didesnis ( 90x80) gražus "rose chick-chat":
Ir šitas gražus, bet mažas (60x60) :
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 06, 00:31)
Sveikos, su Naujais visas
ir taip nezinia kiek dar merginu liko issiuvinet ,tai dar ir uzlaiko
as jau sveika ,jau buvau issigandus,kaip as cia su tais rr palinkekit kad nebepultu zarazos
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 05, 23:31)
Ameera, jei neturi daug laiko, tai siuvinėk Pfaiffer paukščiukus, nes Dimensions laiko ryjikas, tiesa, su nuostabiu rezultatu Pfaiffer paveiksliukas gal bus mažesnis, bet rėmindama uždėsi pasportą ir padidės.
Tai jau matau, kad teks iš šitų rinktis, ir vis tik, vienas iš didesnių yra tas, kurį nužiūrėjau-ant vyšnios šakos.