Ką tik sukėliau nuotraukas į kompiuterį.
Dabar beliko man vieną išsiuvinėti ir kažkaip apjugti drugelius, nes atskiruose langeliuose nesinori kad jie būtų...
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 28, 17:03)
Ką tik sukėliau nuotraukas į kompiuterį.
Dabar beliko man vieną išsiuvinėti ir kažkaip apjugti drugelius, nes atskiruose langeliuose nesinori kad jie būtų...
ujuj koks grozis
Labai gražūs drugeliai
Dar ką pastebėjau, ką Paukščiukas daro kitaip ir manau todėl ir kryžiukai lygesni gaunasi. Jinai kai baigiasi eilutė, tai tempia siūlą kad pradėti naują eilutę visada vienodai, o aš mėgstu pirmą eilutės kryžiuką pradėti iš tos pusės, kur mažiau siūlą tempti reikia... Ir vis tas siūlo taupymas man nugali, nors ir suprantu, kad anaip vienodesni kryžiukai gaunasi, bet jau taip įpratau. Tas ypač jaučiasi, kai eilutės trumpos, 2-10 kryžiukų. Kai ilgos eilutės, tai manau pas visas lygesni kryželiai gaunasi
Dar ką pastebėjau, ką Paukščiukas daro kitaip ir manau todėl ir kryžiukai lygesni gaunasi. Jinai kai baigiasi eilutė, tai tempia siūlą kad pradėti naują eilutę visada vienodai, o aš mėgstu pirmą eilutės kryžiuką pradėti iš tos pusės, kur mažiau siūlą tempti reikia... Ir vis tas siūlo taupymas man nugali, nors ir suprantu, kad anaip vienodesni kryžiukai gaunasi, bet jau taip įpratau. Tas ypač jaučiasi, kai eilutės trumpos, 2-10 kryžiukų. Kai ilgos eilutės, tai manau pas visas lygesni kryželiai gaunasi
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 16:30)
Prašom plačiau apie kokį siūlo lenkimą kalbi
Uodegytę visai nejuokinga, aš siuvinėju jau senokai, bet tikrai ne taip greit ir gražiai kaip kitos. Dariau bandymą, tai boružytę nedidelę beveik dvi valandas siuvinėjau ant 18 aidos
Uodegytę visai nejuokinga, aš siuvinėju jau senokai, bet tikrai ne taip greit ir gražiai kaip kitos. Dariau bandymą, tai boružytę nedidelę beveik dvi valandas siuvinėjau ant 18 aidos
visai nesijuokiu is taves tiesiog kad pabijojai,ir taip originaliai sugalvojai
QUOTE(renami @ 2010 12 28, 18:40)
Labai gražūs drugeliai
pirmą kryžiuką iš viršaus pradedu durti, šioje vietoje antra pusė nukenčia, bet gerojoje vaizdas,mano akiai, žymiai lygesnis
Norint perprasti galima greitai, aš jau gal kokius tris kartus keičiau savo siuvinėjimo stilių
vet pagal ta paveiksliuka gaunasi taip bad adatoj lieka du atskiri siuliukai ir taip adata lengvai gali nusimaut nu siulo... kazkaip taip man nepatogu...
na toks budas uztat labai patogus pavieniam kryziukam kazkaip anksciau nebuvau o sumascius
na jau drubeliai tai tikrai fainuoliai
na toks budas uztat labai patogus pavieniam kryziukam kazkaip anksciau nebuvau o sumascius
QUOTE(tvikse @ 2010 12 29, 14:48)
vet pagal ta paveiksliuka gaunasi taip bad adatoj lieka du atskiri siuliukai ir taip adata lengvai gali nusimaut nu siulo... kazkaip taip man nepatogu...
na toks budas uztat labai patogus pavieniam kryziukam kazkaip anksciau
na toks budas uztat labai patogus pavieniam kryziukam kazkaip anksciau
Reikia ilgesnį siūlą atsikirpti ir nenusiners tada adata. Aš kerpu apie 40-50 cm ilgio siūlą, jį lenkiu per pusę ir užtvirtinu taip, kaip rodė paukščiukas. Niekur adata neslysta
dar vienas Robinas namie, Labai gražu.
QUOTE(tvikse @ 2010 12 29, 13:48)
tikrai niekas niekur nenuslysta, tik , kaip rašė, reikia normalaus ilgio atsikirpti . o kaip tu siūlą į adatą veri, kad tau jis ''nepabėga''?
aš vis drugelių nepagiriu , šauniai meginos pasidarbavote
imi siula veri i adata ir tada sulygini abu galus. taip gaunas adata ant siulo sulenkimo
o va kai veri iskarto dvi gijas tai nori nenori kartais isiveria...
o va kai veri iskarto dvi gijas tai nori nenori kartais isiveria...
Dar kartą ačiū visoms už drugelius. Dabar ieškau paskutinio drugelio į kompaniją Jau numačiau ir apipavidalinimą
Kas turit, įkelkit drugelių procesą
Kas turit, įkelkit drugelių procesą
kazka ne taip ikeliau