Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Oi, kaip smagu žiūrėti į vis naujus jau užbaigtus RR biggrin.gif
Renami, man labai gražu wub.gif
Atsakyti
Man tai sodas labai grazus atrodo wub.gif idejau keleta nuotrauku savo proceso: http://zuiq.gallery....tch?a=bbZO-eHZl blush2.gif ax.gif
o kad Pauksciuko kryziukai idealus tai tikrai taip bigsmile.gif as kai sita rr'a gavau, visaip nagrinejausi, kaip cia padaryta, kad taip lygiai gaunasi, bet turbut tiesiog talentas biggrin.gif
Atsakyti
Reiks pas paukščiuką kažkaip į kursus pakliūt, nes mano kryžiukai kad ir kaip stengčiaus nevienodai gula doh.gif
Atsakyti
A pablūdot lotuliukas.gif , specę radot, aš kai gavau ornamentus net žagtelėjau, jau taip puikiai visos pasistengusios bigsmile.gif , kad ir man pasitempti reikėjo, antra pusė iš vis visų įdeali bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lino grupės merginos visos puikiai siuvinėja, žinau, nes teko ne vieną aidos grupės darbą matyti unsure.gif (negalima siuvinėti su mazgiukais schmoll.gif , čia jau griežtai )
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 28, 11:04)
A pablūdot  lotuliukas.gif , specę radot, aš kai gavau ornamentus net žagtelėjau, jau taip puikiai visos pasistengusios bigsmile.gif , kad ir man pasitempti reikėjo, antra pusė iš vis visų įdeali  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Lino grupės merginos visos puikiai siuvinėja, žinau, nes teko ne vieną aidos grupės darbą matyti  unsure.gif (negalima siuvinėti su mazgiukais schmoll.gif , čia jau griežtai )

isttikruju maloniau o gal net ir lengviau ant lino siuvineti.nusipirkau kokybisko lino,ir labai patiko.dabar galvoju buciau ejus i lino grupe kai pauksciukas siule ax.gif
Atsakyti
O aš maišiukus Kalėdom siuvinėjau, bet pabijojau ant lino tiesiai tai ant tirpstančios kanvos siuvinėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 13:33)
O aš maišiukus Kalėdom siuvinėjau, bet pabijojau ant lino tiesiai tai ant tirpstančios kanvos siuvinėjau  blush2.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 28, 09:04)
A pablūdot  lotuliukas.gif , specę radot, aš kai gavau ornamentus net žagtelėjau, jau taip puikiai visos pasistengusios bigsmile.gif , kad ir man pasitempti reikėjo, antra pusė iš vis visų įdeali  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Lino grupės merginos visos puikiai siuvinėja, žinau, nes teko ne vieną aidos grupės darbą matyti  unsure.gif (negalima siuvinėti su mazgiukais schmoll.gif , čia jau griežtai )

Turbūt mano antros pusės nematei, `nes su ja man tamsus miškas kol kas. Aišku stengiuosi daryti gerai, bet kartais visaip išeina.

Su mazgiukais man rodos Decopa siuvinėja. Aš be mazgiukų siuvinėju nuo mokyklos laikų, mus mokė kaip užtvirtinti, o kad reikia lenkti siūlą per pusę- tai tik forume išmokau. rolleyes.gif
Atsakyti
Prašom plačiau apie kokį siūlo lenkimą kalbi

Uodegytę visai nejuokinga, aš siuvinėju jau senokai, bet tikrai ne taip greit ir gražiai kaip kitos. Dariau bandymą, tai boružytę nedidelę beveik dvi valandas siuvinėjau ant 18 aidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 14:30)

atsikerpi ilgesnį siūlą nei įprastai, lenki jį per pusę, praduri per audinį, o blogoje pusėje praveri per siūlo kilputę
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 28, 16:12)
Turbūt mano antros pusės nematei, `nes su ja man tamsus miškas kol kas. Aišku stengiuosi daryti gerai, bet kartais visaip išeina.

Aš mačiau kai siuvinėjau Inesiuuu jūrą ir nieko ten baisaus nebuvo. Viskas tvarkingai thumbup.gif

Mano RRas- drugeliai sugrįžo namooooooooo clap.gif assa.gif
O jau grožis bigsmile.gif Kaip visos stengėtės ir kiek daug darbo įdėjot wub.gif Ačiū jums visoms labai labai labai aciuks.gif Vis žiūriu ir atsigėrėt negaliu... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 gruodžio 2010 - 14:55
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 14:30)

user posted image

Atsakyti