Oi, kaip smagu žiūrėti į vis naujus jau užbaigtus RR
Renami, man labai gražu
Man tai sodas labai grazus atrodo idejau keleta nuotrauku savo proceso: http://zuiq.gallery....tch?a=bbZO-eHZl
o kad Pauksciuko kryziukai idealus tai tikrai taip as kai sita rr'a gavau, visaip nagrinejausi, kaip cia padaryta, kad taip lygiai gaunasi, bet turbut tiesiog talentas
o kad Pauksciuko kryziukai idealus tai tikrai taip as kai sita rr'a gavau, visaip nagrinejausi, kaip cia padaryta, kad taip lygiai gaunasi, bet turbut tiesiog talentas
Reiks pas paukščiuką kažkaip į kursus pakliūt, nes mano kryžiukai kad ir kaip stengčiaus nevienodai gula
A pablūdot , specę radot, aš kai gavau ornamentus net žagtelėjau, jau taip puikiai visos pasistengusios , kad ir man pasitempti reikėjo, antra pusė iš vis visų įdeali
Lino grupės merginos visos puikiai siuvinėja, žinau, nes teko ne vieną aidos grupės darbą matyti (negalima siuvinėti su mazgiukais , čia jau griežtai )
Lino grupės merginos visos puikiai siuvinėja, žinau, nes teko ne vieną aidos grupės darbą matyti (negalima siuvinėti su mazgiukais , čia jau griežtai )
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 28, 11:04)
A pablūdot , specę radot, aš kai gavau ornamentus net žagtelėjau, jau taip puikiai visos pasistengusios , kad ir man pasitempti reikėjo, antra pusė iš vis visų įdeali
isttikruju maloniau o gal net ir lengviau ant lino siuvineti.nusipirkau kokybisko lino,ir labai patiko.dabar galvoju buciau ejus i lino grupe kai pauksciukas siule
O aš maišiukus Kalėdom siuvinėjau, bet pabijojau ant lino tiesiai tai ant tirpstančios kanvos siuvinėjau
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 13:33)
O aš maišiukus Kalėdom siuvinėjau, bet pabijojau ant lino tiesiai tai ant tirpstančios kanvos siuvinėjau
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 28, 09:04)
Turbūt mano antros pusės nematei, `nes su ja man tamsus miškas kol kas. Aišku stengiuosi daryti gerai, bet kartais visaip išeina.
Su mazgiukais man rodos Decopa siuvinėja. Aš be mazgiukų siuvinėju nuo mokyklos laikų, mus mokė kaip užtvirtinti, o kad reikia lenkti siūlą per pusę- tai tik forume išmokau.
Prašom plačiau apie kokį siūlo lenkimą kalbi
Uodegytę visai nejuokinga, aš siuvinėju jau senokai, bet tikrai ne taip greit ir gražiai kaip kitos. Dariau bandymą, tai boružytę nedidelę beveik dvi valandas siuvinėjau ant 18 aidos
Uodegytę visai nejuokinga, aš siuvinėju jau senokai, bet tikrai ne taip greit ir gražiai kaip kitos. Dariau bandymą, tai boružytę nedidelę beveik dvi valandas siuvinėjau ant 18 aidos
QUOTE(Florestina @ 2010 12 28, 16:12)
Turbūt mano antros pusės nematei, `nes su ja man tamsus miškas kol kas. Aišku stengiuosi daryti gerai, bet kartais visaip išeina.
Aš mačiau kai siuvinėjau Inesiuuu jūrą ir nieko ten baisaus nebuvo. Viskas tvarkingai
Mano RRas- drugeliai sugrįžo namooooooooo
O jau grožis Kaip visos stengėtės ir kiek daug darbo įdėjot Ačiū jums visoms labai labai labai Vis žiūriu ir atsigėrėt negaliu...
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 12 28, 14:30)