Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 12 17, 23:06)
as ir dmc siulais meskuti siuvinejau tt ax.gif konvertavau pati

Ir Rolytė sakė, kad siuvinėjo DMC, tik pagal berods Paukščiuko įdėtus kodukus.
Atsakyti
Aš irgi galvoju TT siuvinėt DMC konvertavus
Atsakyti
Na duodat, skaitau ir žandikaulis neužsidaro unsure.gif
Atsakyti
nieko nekarpysiu ax.gif truputi pataisysiu ,nenorejau nieko izeisti o dar labiau viska ispusti.na as jau tokia rolleyes.gif truputi buvo ir mano klaida kad sudejau tai kas man istikruju nepatiko.teisybe ta kad graziausi darbai vieno dizaino .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 18, 13:07)
teisybe ta kad graziausi darbai vieno dizaino .

drinks_cheers.gif Aš pagalvojau, kad jei dar kartą dalyvaučiau rr-e tai norėčiau mažesnės grupės iš 4 žmonių ir rinkčiausi metų laikus, kur kiekviena galėtų išsiuvinėti po vieną metų laiką to paties dizaino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 18, 12:07)
teisybe ta kad graziausi darbai vieno dizaino .

Šiaip čia skonio reikalas.
Atsakyti
Vieno dizaino visada gražūs darbai, bet Uodegytės rytai man gal net gražiau nei kad būtų vieno dizaino. Manau daug kas ir nuo temos priklauso smile.gif
O rytų vis grįžtu ir grįžtu pasižiūrėti-labai gražiai jie man atrodo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 12 18, 19:41)
O rytų vis grįžtu ir grįžtu pasižiūrėti-labai gražiai jie man atrodo smile.gif  4u.gif

tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 18, 18:23)
tai gerai  thumbup.gif

Tikrai labai gražūs rytai. Pati tema labai graži. O ta geiša, kur dešinėj viršuj- tai tipiškas japoniškas vaizdas. Čia yra vasaros geiša su visterijom.

user posted image
Atsakyti
Merginos, tikrai dėl pasirinktų paveiksliukų neturiu jokių priekaištų! Florestina mano dukterėčioms bus tik dar įdomiau;) joms dabar toks amžius apibūdinimo - va šitas diiidelis, o šitas maažas, tas liūdnas, tas linksmas ir pan. Tai įvairovė tikrai gerai, o bendrai vaizdas tikrai man patinka ir labai gražu 4u.gif tikrai džiaugiuosi ir dėkoju visoms mirksiukas.gif dėl dėmių, tai kaip nors, dar bandysiu pasiūlytais variantais valyt, tuoj išlyginsiu ir tada pasirodysiu kaip viskas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 12 19, 14:58)
dėl dėmių, tai kaip nors, dar bandysiu pasiūlytais variantais valyt, tuoj išlyginsiu ir tada pasirodysiu kaip viskas atrodo biggrin.gif

O gal tose vietose, jei neišsivalys, eina ką nors pasiuvinėt, kad ir gobeleniniu dygsneliu truputį, ar kokią gėlytę ar drugelį įkomponuot galima. Ar balionėlį. Vis nekris į akis. O gal kokią snaigutę... rolleyes.gif

Inesiuuu, gal išsiuntei jau drugelius? Ar man jų laukt šią savaitę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 19 gruodžio 2010 - 14:43
QUOTE(rolyte @ 2010 12 19, 13:58)
tuoj išlyginsiu ir tada pasirodysiu kaip viskas atrodo biggrin.gif

ax.gif nekankink, parodyk, paskui pabaigsi valyti blush2.gif
Atsakyti