Laba,
as irgi užvėlavus su TT meškiais, nu tokie jie iš lėto judantys (bet rezultatas gražus ) Jau tik BSieniai pukeliai beliko, tai Mamusikas as tau juos ryt jau tikrai privesiu Parasysiu del laiko. Siaip galesiu bet kada nes ryt namie dirbu.
Tai man bus like tik Sauluzes pasaulio salys kaip suprantu. Bandysiu padaryt per ta savaite iki svenciu.
O kaži kur mano Siluetai klaidžioja? Čia tik šiaip įdomumo dėlei, nes jie pas mane liks, tai nebūtina šventėms .
Aš tai pastebėjau kad man vis dėl to gražesni RRai kur vieno dizaino paveikslai; kažkaip jaučiasi vientisumas tuomet. Kaip jums?
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 15, 09:03)
Turit galvoje, kad jūs gavot ir siuvinėjot paskutiniame langelyje?
viso fono nefotografavau ,ta prasme visu darbeliu.tik savo
Aš tai pastebėjau kad man vis dėl to gražesni RRai kur vieno dizaino paveikslai; kažkaip jaučiasi vientisumas tuomet. Kaip jums?
gryna tiesa
QUOTE(Hipolipo @ 2010 12 15, 10:44)
Kaip pirmam kartui, tai man viskas gražu
O šiaip, kas ko pageidavom, tą ir gausim Kiekviena rinkomės laisva valia
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 15, 07:03)
Turit galvoje, kad jūs gavot ir siuvinėjot paskutiniame langelyje?
Ne, aš fotografavau tada, kai baigdavau siuvinėti savo gabaliuką. Ir tik jį vieną.
Papildyta:
QUOTE(Hipolipo @ 2010 12 15, 08:44)
O kaži kur mano Siluetai klaidžioja? Čia tik šiaip įdomumo dėlei, nes jie pas mane liks, tai nebūtina šventėms .
Dabar pas Sauluzę, iš jos turėtų keliauti pas Rolytę ir tada namo.
gavau rytus
Uodegyt, jau gavai savo rytus??? Rooodyyyk
laukiam
rodom rodom rytus
Gražu
keliais darbukais likai nepatenkinta?
keliais darbukais likai nepatenkinta?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 16, 12:31)
dviem bet tai niekis bet visuma grazi
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 16, 10:35)
dviem bet tai niekis
Gaila, bet toks jau tas žaidimas, svarbu, kad ne visais