Dabar geriau,leidžiuosi vaistus,tai padeda. Ačiū
Aišku, ilgas gydymas laukia,reabilitacija, mankštos, vėliau plaukimas. Bet ką padarysi,reikia atsistot ant kojų.. Tik kad per tai visi mokslai ir kiti darbai sustojo.Sunku prisivyt dabar
QUOTE(sauluzee @ 2010 12 06, 21:12)
Dabar geriau,leidžiuosi vaistus,tai padeda. Ačiū
Aišku, ilgas gydymas laukia,reabilitacija, mankštos, vėliau plaukimas. Bet ką padarysi,reikia atsistot ant kojų.. Tik kad per tai visi mokslai ir kiti darbai sustojo.Sunku prisivyt dabar
Su plaukimu atsargiai žinok jei netaisyklingai plauksi,9 t.y . nepanardinus galvos ir nugara turi būt tiesi0, tik žalosi stuburą
dabar kaktusus muciju,sia savaite juos issiusiu. man reik adreso kur siust. paukstuku muza neatskrido,jie lieka velesniam laikui,labai nepykit,bet per prievarta mucyt nenoriu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 12 07, 10:46)
dabar kaktusus muciju,sia savaite juos issiusiu. man reik adreso kur siust.
Adresas perduotas. Laukiu siuntinuko
Oi kaip faina zuzanele jau sulauksi ir tu savo kaktusiuku, paskutinio darbelio
Man idomu, kas dabar mano mucina pauksciukus ar as ju sulauksiu iki svenciu
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 12 08, 14:58)
ar as ju sulauksiu iki svenciu
Aš tai nemanau, kad sulauksiu iki švenčių, nes kaip supratau, dar dvi merginos turi siuvinėti.
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 12 08, 15:58)
Oi kaip faina zuzanele jau sulauksi ir tu savo kaktusiuku, paskutinio darbelio
Na taip. manau, jei suspėsiu, o turėčiau suspėti, tai Ameerai bus kalėdinė dovanėlė nuo mūsų visų
Inesiuuu kaip reikalai, kaip mano paukštukai, planuot Kalėdom įsirėminimą?
nei vieno pauksciuko neciupinu neturiu kol kas jiem laiko .Ingrida kokiu tu pauksciuku ieskai ir ka DAR pauksciuku pas mane parskris be mano
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 12 08, 23:00)
nei vieno pauksciuko neciupinu neturiu kol kas jiem laiko .Ingrida kokiu tu pauksciuku ieskai ir ka DAR pauksciuku pas mane parskris be mano
Ingridos heritage paukščiukai... Juos po du siuvinėjam