Pirmaargenta, tai kad Rolyte is Aidos 1 grupes, o as is 2 ? tai kaip cia yra nelabai suprantu
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 11 29, 18:04)
Pirmaargenta, tai kad Rolyte is Aidos 1 grupes, o as is 2 ? tai kaip cia yra nelabai suprantu
Gal ji turėjo minty Inesiuuu jūrą? Ji keliauja per abi grupes
QUOTE(rolyte @ 2010 11 29, 11:38)
sodą tikiuosi pabaigti šią savaitę ir išsiųsti savininkei, labai gražus jis man
Valio valio valio, jau kaip laukiu
Labai laukiu savo paukščiukų Inesiuuuu nebandyk mano kantrybės
nezinau kaip cia bus visus pas save narvelyje uzdarysiu
O mano darbelis dabar pas ką?
QUOTE(Florestina @ 2010 11 29, 21:42)
O mano darbelis dabar pas ką?
Jei kas ko pasigedote, pirmiausia Inesiuuu pasiklauskite ar pas ją nėra Man rodos, kad Inesiuuu ją turi, ar ne? Nes aš laukiu Ingridos paukščiukų, kurie irgi atrodo pas Inesiuu apsigyveno. Kiek dabar turi susikaupusių darbelių?
mane mane reik musti
turiu jura, 2 pauksciukus,ornamentus,kaktusus,ka cia dar aaaai, ta ms kate kuri mane mucina ir man neina ja atsikratyt bet kaip uzkereta. tik as ja pasiimu galva pradeda skaudet,miego uzsimanau,net kavos 2 puodai nepaded,ar dar kas nors pasiemiau ja uzbaigimui ,gavau skubu uzsakyma
turiu jura, 2 pauksciukus,ornamentus,kaktusus,ka cia dar aaaai, ta ms kate kuri mane mucina ir man neina ja atsikratyt bet kaip uzkereta. tik as ja pasiimu galva pradeda skaudet,miego uzsimanau,net kavos 2 puodai nepaded,ar dar kas nors pasiemiau ja uzbaigimui ,gavau skubu uzsakyma
Sveikos, į mano namus jau Kalėdos atkeliavo
Labai labai visoms siuvinėjusioms AČIŪ Aš sužavėta Tikrai nesitikėjau tokį grožį gauti Net nežinau, ar čia jums rodyti, ar sau pasilaikyti
Ai, labai jau norisi pasigirti
Išdidintas vaizdas
Labai labai visoms siuvinėjusioms AČIŪ Aš sužavėta Tikrai nesitikėjau tokį grožį gauti Net nežinau, ar čia jums rodyti, ar sau pasilaikyti
Išdidintas vaizdas
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 01, 21:23)
Kaip smagu Džiaugiuosi kartu su tavimi Kai aš siuvinėjau, tai tebuvo du darbeliai, o dabar kur pažvelgsi - Kalėdos
Nu gražu
Ir kaip tinka čia ta blizgi medžiaga
Ir kaip tinka čia ta blizgi medžiaga
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 01, 20:23)
Labai gražus.