Sveikos,
Sorry buvau pradingus, daug pokyčių gyvenime, vėluosiu, bet stengsiuos neužlaikyti per daug darbų merginos, SOS, decopa jau seniai seniai turėjo būti išsiuntus man Aidos1 grupės darbelį, bet dar iki šiol jo nesu gavus, gal kas turit jos tel? rašiau AŽ, bet nesulaukiu atsakymo..
Pranesu, siandien Disneju issiusiu po pietu
QUOTE(Hmmm... @ 2010 11 22, 13:17)
Jei teisingai suprantu, tai šitame etape man niekas nieko neperduos?
nebent su Rolyte susitartumėte, kad tu pirma siuvinėji, po to perduodi jai
klausykit decopa is 2 forumu dingo gal su sveikata blogai?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 23, 10:56)
Pranesu, siandien Disneju issiusiu po pietu
Laukiu
A adresiuka turi?
Šiandien susirašiau su decopa, ji ligoninėje, neturi galimybės naudotis internetu, tai prašo merginos kuriai turi perduoti Inesiuuu jūrą, kad perduočiau jos tel.. o dėl siuntinio man, tai rašė kad išsiuntė, reiks su paštu aiškintis..
Prisiduodu, kad grįžau.
laukiam ispudziu
jetau niekaip iki pasto nedaeinu dar neisiunciau
tvikse ,kada paimsi rytus,jie pas mane dulka noreciau jau kaktusus bent po biski pradet
tvikse ,kada paimsi rytus,jie pas mane dulka noreciau jau kaktusus bent po biski pradet
Sveikos,
Tai niekam nereikia Inesiuuu jūros? nes aš priglausčiau tokį grožį bet Decopa nori perduot tai, kuri dar nesiuvinėjo, tai prisipažinkit, perduosiu jos tel., tada išsiųs ji.. O man darbelį dar kartą išsiųs, kažkas su paštais ten blogai buvo, nes grįžo jai atgal..
Tai niekam nereikia Inesiuuu jūros? nes aš priglausčiau tokį grožį bet Decopa nori perduot tai, kuri dar nesiuvinėjo, tai prisipažinkit, perduosiu jos tel., tada išsiųs ji.. O man darbelį dar kartą išsiųs, kažkas su paštais ten blogai buvo, nes grįžo jai atgal..
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 25, 13:17)
noreciau jau kaktusus bent po biski pradet
Dar nepradėjai? Aš jų jau laukiau...
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 25, 13:17)
jetau niekaip iki pasto nedaeinu dar neisiunciau
parasyk jai kad pasiimtu