o tai renami pirmoji pabaigus rr'a! sveikinimai to proga
o pas mane irgi nesmagus dalykai vyksta... tai pora dienu niekaip nepaimu siuvinio... tai tiesa sakant ramiau pasijutau kad kaktusai nepradeti... tik va neramu kas per blogumai uzpuole?
kai ka nors baigsiu pranesiu o dabar tylu mano fronte ai neramumai neramumai, neviesinsiu
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 11, 14:07)
as taipat veluosiu,nes uzsipildys visas langelis o darbo daug nes dar neaisku kas su manimi keisis
QUOTE(tvikse @ 2010 10 11, 22:24)
o tai renami pirmoji pabaigus rr'a! sveikinimai to proga
o pas mane irgi nesmagus dalykai vyksta... tai pora dienu niekaip nepaimu siuvinio... tai tiesa sakant ramiau pasijutau kad kaktusai nepradeti... tik va neramu kas per blogumai uzpuole?
Merginos aš pagalvojau, gal darom kitaip: tvikse, tu paukščiukus duok uodegytei, nes Inesiuuu ir taip daug turi siuvinėjimo, o aš šią savaitę baigsiu rytus, nes liko tik mašininė siūlė, tiesa, jos daug , bet vis tiek šią savaitę įveiksiu ir tau atsiųsiu. Ką manote?
O paskui, kai išsiuvinės, Uodegytė paukščiukus perduos Inesiuuu, iš Inesiuuu jie keliaus pas mane, nes man tik paukščiukai beliks, kai baigsiu rytus
o man kates ingridai siusti ???
ar galesi sestadieni,vaziuosiu i klp ir pasiimsiu pauksciukus.sunus sloga pasigavo,o pries kelias savaites sirgo tai darbo dienom niekaip.
ar galesi sestadieni,vaziuosiu i klp ir pasiimsiu pauksciukus.sunus sloga pasigavo,o pries kelias savaites sirgo tai darbo dienom niekaip.
QUOTE(Dantiste @ 2010 10 11, 21:51)
Ornamentai baigti, keliaus pas Inesiuuu
o tu Dysnėjų siuvinėjai? Jaučiu kad tai, galvoju Inesiuu užsivėlinus, tai gal man Ornamentus priglaust
tai as tau jei ka juos duosiu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 12, 10:10)
tai as tau jei ka juos duosiu
turiu įtarimą, kol tu man juos duosi, aš juos spėčiau išsiuvinėt
as taip ir sakau,kad duosiu jei ka ir nesiuvinetus
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 12, 11:10)
as taip ir sakau,kad duosiu jei ka ir nesiuvinetus
tinka
Gerai, tada kaip tik baigsiu kaledas is karto susisiekiu su Vienisa
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 12, 09:53)
o man kates ingridai siusti ???
jaaazau jauciu mirdama nesugebesiu sestadieniui baigt... bet aisku dabar jau betkokiu atveju skubinuos tai ziuresim...
o kitu mainu nelabai dar isikirtau...
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 12, 09:40)
kai ka nors baigsiu pranesiu o dabar tylu mano fronte ai neramumai neramumai, neviesinsiu
Šiaip tai tavo reikalas, bet kartais išsipasakojus kitiems ir pačiai palengvėja.