tai inesiuuu tariames ant sestadienio ????
kaip kam sekasi ????
varau didsneju ir katinus ir dar del saves kai ka
Sveikos merginos, ar jau i pabaiga siuvineti Vienisos kates. Tikiuosi kad kita savaite pabaigsiu kas dar is aidos2 nesiuvinejo katyciu ??
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 11 05, 09:50)
Sveikos merginos, ar jau i pabaiga siuvineti Vienisos kates. Tikiuosi kad kita savaite pabaigsiu kas dar is aidos2 nesiuvinejo katyciu ??
Aš dar nesiuvinėjau
O kiek likę tuščių langelių ten dar?
QUOTE(Ameera @ 2010 11 05, 11:02)
Pagal mano informaciją, turėtų būti paskutinis langelis
AMEERA bus like tik du, tai tu esi paskutine , o vienisa tada pasibaigs siuvineti 9-aji kaciuka
Man liks juros motyvai, tik idomu kada jie pas mane atkeliaus
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 11 05, 14:48)
AMEERA bus like tik du, tai tu esi paskutine , o vienisa tada pasibaigs siuvineti 9-aji kaciuka
Ai tiksliai, kažkada skaičiavau, bet jau primiršau
Agam, man ir dar jūros reiks kada nors )
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 11 05, 13:48)
tai as tau jura turiu atsiust ,ane?eee manau per kita savaite padarysiu arba per dar kita vidury issiusiu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 05, 19:08)
tai as tau jura turiu atsiust ,ane?eee manau per kita savaite padarysiu arba per dar kita vidury issiusiu
Manau Inesiuuu kažką maišo. Juk jūrą mes jai siuvinėjam. Ką ji žada atsiųsti Ingridai?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 05, 18:08)
Tu mano jūrą turi , man rodos ją turi siųsti Decopai. Pas mus gi dvi jūros, tavo ir mano.
oi, man jau maisosi