kada baigiasi sis etapas
QUOTE(Uodegyte @ 2010 11 01, 18:46)
kada baigiasi sis etapas
Uodegyte, vos prieš kelias dienas to paties klausei - Lapkričio vidury, orientaciniai lapkričio 13, bet tikriausiai bus vėluojančių tai vėl pratęsim terminą, nes ko gero ne viena Kalėdines dovanėles siuvinėja ir robinas lėčiau juda. Bet būtų smagu, jei iki Kalėdų užbaigtume. Ką manote?
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 01, 21:14)
Uodegyte, vos prieš kelias dienas to paties klausei - Lapkričio vidury, orientaciniai lapkričio 13, bet tikriausiai bus vėluojančių tai vėl pratęsim terminą, nes ko gero ne viena Kalėdines dovanėles siuvinėja ir robinas lėčiau juda. Bet būtų smagu, jei iki Kalėdų užbaigtume. Ką manote?
Aš jau viską išsiuvinėjau, o jei manojo užtruks siuvinėjimas- tai nieko baisaus.
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 01, 22:14)
klausiau pries savaite tingejau atsiversti pasiziureti
matosi matosi kaip aptingom biteles
tvikse,ar jau keiciam ar bus protingiau ,jei a dba rdisneju imu siuvinet ir laukiu kol tu uzbaigsi kaktusus jau taip ir darom,kad man ant dusios nestovetu nei 1 darbas
tvikse,ar jau keiciam ar bus protingiau ,jei a dba rdisneju imu siuvinet ir laukiu kol tu uzbaigsi kaktusus jau taip ir darom,kad man ant dusios nestovetu nei 1 darbas
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 02, 08:13)
matosi matosi kaip aptingom biteles
va prakalbo bitutė
as cia visom taikiau net ir sau mane ikvepe rytai
tai kai as baigsiu tada ir apsikeisim
man atnese Jura dabar bus vargelio kol isrinksiu paveiksliuka nes nebuvau net ziurejus juros tema
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 02, 11:58)
man atnese Jura dabar bus vargelio kol isrinksiu paveiksliuka nes nebuvau net ziurejus juros tema
Jūrine tema tai tikrai visko daug yra.
kas jau gales su manimi keistis ,kita savaite aida 2 ,h.pauksciukai keliaus namo .dar nebaigti,bet pasispausiu ir uzbaigsiu
O man krizė neišsirenku paveikslėlio viskas man netinka radau, atprintinau ir nebepatinka