QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 01, 13:55)
Sveika prisijungus ! As katik irgi kankinausi su " springimais ir nenuryjimais" . Bet uztat keistas dalykas, dabar stengiuosi kuo maziau bijoti, save ikalbineju ir po tu springimo pojuciu pastebejau, kad tikrai nebebijau, ir net parduotuveje apsiperku ramiai, neimu bet ko, net etiketes paskaitau
Pvz, stoviu eileje, arba vaikstau didelej parduotuvej, ir galvoju, jei pasidarys bloga, atsisesiu , kad ir ant zemes, jei reikes nueisiu pasiimsiu vandens, bet kad ir kaip butu blogai, tai juk ne mirtina, ir tai sukeliam pacios savo mintimis tuos priepuolius ! Zodziu mintyse "atsisaudau" nuo tu minciu , privercianciu bijoti .
O visiskai apie tai negalvoti... Gal ir galima , bet tik tada, kai visiskai " pasveiksti" , kai nera net menkiausios baimes, nerimo jausmo.
Tiesiog gyveni, ir matai, kad kasdiena " mirsti" bet taip ir nenumirsti. Man jau pradeda nusibosti, tas bijojimas, ir atrodo, kad tai i gera.
Pvz, stoviu eileje, arba vaikstau didelej parduotuvej, ir galvoju, jei pasidarys bloga, atsisesiu , kad ir ant zemes, jei reikes nueisiu pasiimsiu vandens, bet kad ir kaip butu blogai, tai juk ne mirtina, ir tai sukeliam pacios savo mintimis tuos priepuolius ! Zodziu mintyse "atsisaudau" nuo tu minciu , privercianciu bijoti .
O visiskai apie tai negalvoti... Gal ir galima , bet tik tada, kai visiskai " pasveiksti" , kai nera net menkiausios baimes, nerimo jausmo.
Tiesiog gyveni, ir matai, kad kasdiena " mirsti" bet taip ir nenumirsti. Man jau pradeda nusibosti, tas bijojimas, ir atrodo, kad tai i gera.
sveikute..man daznai nusibosta tos baimes,nerimai ir visi kvaili jausmai,urgi save itikint bandau,kad tai laikina,tai praeis,tai neilgam,kartais padeda,o kartais tiesiog "spjaunu" i tas visas nesamones ir supykstu ant saves,kad vis mastau apie tai ir uzsimirsta tada .nu bet cia ne visada taip,be abejo.bet kad reik kuo maziau apie tai galvoti,tai faktas.nes visos tos mintys ir isprovokuoja tai.nu as taip manau