QUOTE(MadCost @ 2010 11 18, 09:11)
Sveikos, vakar pažiūrėjau šiek tiek to filmo, bet jau darau skeptikė visam tam reikalui. Aš visada žinojau, kad diagnozę jie skiria iš žmogaus kalbų, nes kitų priemonių nėra, bet tai nereiškia, jog iš tikrųjų tai kažkoks planas ar pan. Tiesiog gal tai nėra liga nuo kurios mirštama, tačiau tokia, nuo kurios tampame zombiais. Pasaulyje yra labai daug tokių "planų" ir apskritai tiesios niekada nežinosime, nes net šalia esantys artimi žmonės mums meluoja. Noriu pasakyti, kad reikia gyventi kaip vaikams, t.y. žiūrėti į viską paprasčiau, žinoma tai padaryti labai sunku, o aš atvirai kalbant to stengiuosi
man tokie klipai bei filmai tik streso įvaro daugiau, nes dar labiau suvokiu, kad pasitikėjimo nėra, todėl bandau nuo jų kiek galima daugiau atsiriboti.
Beje Simuliuk klausei kur dingom, nedingom
Aš taip pat geriu AD bet jau seniai, ir dar dozę man padvigubino, prižiūriu savo vaikutį, tad labai dažnai pritrūksta jėgų atsakyti:) Beje papasakok kaip "sekasi" su AD, ar tinka tau jie?Kaip jautiesi?
MadCost as ju negeriu tame ir esme, esu uzsieny, turiu ju viena pakeli menesiui israsyta, bet taip ir nepradejaum tik pabandziau, tai buvo ziauri diena...Dabar dirbu, uztat nepradedy nes po menesio reikia paziureti ar jie tinka..Gyva dabar tik su xanax ir lexotaniliu, bandau issivaduot is ju homeopatiniais vaistais ir zoleliu arbata, bet nepadeda, o be vaistu i darba neiseiciau, nu zodziu uzburtas ratas...
kokius tu AD geri?kaip pradejai gert kas dares?ar maisiai su xanx/ar vienus gerei?
Papildyta:
beje gal zinot kokiu geru nereceptiniu vaistu nuo situ problemu, ar zoleliu?dabar niekaip galimybes neturiu pas normalu daktara nueit, tai ir gyvenu inikus i vaistus