Sveikos, rasiau apie savo keista baime vaziuoti ar keliauti autobusais, trolikais, mikriukais ir t.t., zodziu turiu kazkokia keista baime, kad uzsimanysiu i tualeta ir nesugebesiu saves suvaldyt. Kai tik ilipu i autobusa tarkim, kuris vaziuoja iki kito miesto, na apie ten 2 valandas, is karto prasideda tos keistos mintys, aisku po to jos pasiresikia ir fiziniais pojuciais, is tikruju uzsimanau i tualeta, toliau seka nerimas, baime ir aisku panikos ataka. Po sio savaitgalio privalau isvykti is Lietuvos, kelione truks beveik 5 valandas, na tik tiek, kad ten sake tulikas autobuse yra
. Ech turbut as daugeliui pasirodau, kaip kazkokia isprotejus. Na bet is tiesu panikos sutrikimas man jau buvo pripazintas mazdaug pries 3 metus, psichiatras aiskino viska, geriau antidepresantus Zoloft, o greitoms atakoms iveikti naudojau Clonazepama, padejo man jie, tik paskui uzklupo netiketas
, gime mano grazuole dukryte, kazkaip kol ja namie auginau, tikrai gal tik pora sykiu buvo ta panika uzejus, bet issiversdavau ir be stipriu vaistu. O va dabar toks pereinamasis etapas gyvenime, einu dirbti i nauja darba, visko bijau, ir dar stai prasom jums kelione i apmokymus
, mane labiau domintu nors keletas paprastesniu budu kaip suvaldyti ta panikos priepuoli, gal kevpuoti kazkaip kitaip, ar dar ka. Labai bijau, kad jis uzeis man aisku kaip visada visai ne vietoj ir ne laiku
, ech mielosios, na gal nors keleta sakinuku parasytumet, kaip jums pasiseka suvaldyti situs brudus, jeigu cia nors viena turi toki sutrikima