QUOTE(Ramsius @ 2011 07 13, 10:55)
Sveika,
Man jau po biski pradeda nusvirti rankos,,,gyvenu amzinoj nerimo busenoj ji mane grauzia24 val per para, kartais pagalvoju kad jau nebeistversiu daugiau Kai pradejau gerti tuos vaistus ,nzn ar Lyrica ar Lorafena, tai is pradziu buvo lyg geriau, o dabar pradejau bijoti pati saves,kad neuzeitu proto aptemimas ir ko nors nepasidaryciau,,,bijau tapti nevaldoma,,,bijau pati saves,,,,,,ir depresija jau atslinko,,,,, Viskas erzina,nervina,pasidariau pikta,agresyvi,,,o baisiausiač kad laukai savaites kelione i uzsieni,,,,,,,okaip bijau,,,,,,nesaugu bus,,,,,jau vakar, vaziuojant is Klp i Ukmerge su seimyna visa kelia tas NERIMAS ede, grauze, nes nesaugu,isvykau is savo namu kur jauciuosi saugiausia,,,
Parasyk savo tel nr mano 8-673 02472č kartais ir nakti sms padeda
Man jau po biski pradeda nusvirti rankos,,,gyvenu amzinoj nerimo busenoj ji mane grauzia24 val per para, kartais pagalvoju kad jau nebeistversiu daugiau Kai pradejau gerti tuos vaistus ,nzn ar Lyrica ar Lorafena, tai is pradziu buvo lyg geriau, o dabar pradejau bijoti pati saves,kad neuzeitu proto aptemimas ir ko nors nepasidaryciau,,,bijau tapti nevaldoma,,,bijau pati saves,,,,,,ir depresija jau atslinko,,,,, Viskas erzina,nervina,pasidariau pikta,agresyvi,,,o baisiausiač kad laukai savaites kelione i uzsieni,,,,,,,okaip bijau,,,,,,nesaugu bus,,,,,jau vakar, vaziuojant is Klp i Ukmerge su seimyna visa kelia tas NERIMAS ede, grauze, nes nesaugu,isvykau is savo namu kur jauciuosi saugiausia,,,
Parasyk savo tel nr mano 8-673 02472č kartais ir nakti sms padeda
Sveika,
oi, puikiai tave suprantu. Tas nerimas prisaukia visas depresijas ir netgi organinius sutrikimus. Lorafenas nepadeda? O kiek tu jo geri? Man padeda tik Clonazepamas su Lorafenu, arba vienas Clonazepamas . Kai buvo nuveze i klinikas, bande Valiumu "gaivint", efektas nulinis . Kaip nekenciu to Clonazepamo, negaliu net i dezute ziuret, vien ta mintis, kad ji reikia gert zlugdo . Atsargiai su Lorafenu, prie jo galima labai greitai priprasti. Clonazepamas ir Lorafenas, anot vieno zinomo psichatro -patys baisiausi vaistai, nes syki pakliuvus i ju pinkles, issivaduoti be galo sunku. reikia labai daug dirbti su savimi, jog nereiketu siu vaistu, nes jie - labai stiprus. Kita vertus, juk negali istisi gyventi diskomforte, nors, reikia ieskoti kitu keliu, nei trankviliantai.
Suprantu,kaip sunku palikti "tvirta pagrinda po kojomis", t.y. namus. Bet guoskis mintimi, jog tu - ne viena, salia artimi zmones, jie pades, jei jau iskls ta "numatomoji" beda. O kaip tau lektuve? Neuzeina priepuoliai?
Parasysiu savo tel Nr. i a.z. .