QUOTE(moony @ 2011 06 16, 09:32)
Čia jau bus du mėnesiai kai prasidėjo bėdos. Vieni daktarai temperatūrą ir limfmazgius sieja su tonzilėm, bet buvau pas Santariškių LOR'istą ir pasakė, kad kaip ir gerklė viskas gerai, kad išgijus jau. Nervina kai skirtingi daktarai, skirtingai galvoja. Kraujo tyrimus netik bendrinius bet ir visokius ten kitokius darė : CMV-G. CMCV-M, ir t.t ir visi neigiami, nežinau net ką tie kodai reiškia tiesą pasakius. Kiek paskaičiau jei ištinka PA, tai "kąsnis" laikosi tik tą laiką kol PA būna, o ji kaip supratau 10-20min būna. Bet mane tas "kąsnis" kankina kartais visą dieną. Vakar tiesiog kažkokios lyg seilės pakibo gerklėj ir nei nuryt nei ką, toks diskomfortas. Tada pradėjau galvoti, gal čia tas refliuksas, kurį aš turiu pasak gydytojus. Labai apie jį nesigilinau dar, nes nusibodo jau skaityt apie tas diagnozes, taip norisi nekreipt dėmesio, nusispjaut į viską, ir gyvent ramiai, laimingai, bet nelabai išeina
Man temperatura siek tiek pakyla pries menesines 2-3 dienas, o kai baimes akys dideles, pradejau matuotis, ta pastebejau ir pamaniau,kad jau sergu leukemija, nes ir daugiau simtomu atradau
. Stebekite, kada ta temperatura buna
.
Del to "kasnio" vistik reiketu pas gastroentrologa apsilankyti, pamenu,kai mano dukra pradejo skustis "kamsciu" gerkleje, kuo tik as jos negydziau, niekas nepadejo, o pasirodo refliuksas buvo. Dabar geria vaistus ir jokio "kamscio" nebera.
QUOTE(Ramsius @ 2011 06 16, 13:31)
Laba....
Šiandien buvau kirpykloj. Kaip ir nieko, bet prieš galą taip užėjo, kad
Ir panika baisi, ir prie to dar nežmoniškas silpnumas...Paprašiau vandens, staigai ikaliau lexotanilio....Kokį siaubą apturėjau
Paskui parlėkiau namo, gerai kad arti..Į darbą jau neturėjau jėgų eiti.......
Kaip jums su kirpyklom? Ir apskritai, kaip i darbą važiuojat, iš darbo? Man jau vien nuo tos mintis kad reiks išeit į gatvę panika imti pradeda.....Ką darot? Aš paskutinių metu su taksu pradėjau važiuoti....Nu neištveriu aš tų priepuolių.....Va dabar kai išgėriau tą tabletikę, manau kad jau dabar vartosiu dažniau, bo pamačiau kad nieko blogo nenutiko....Nes aš dar baimę ir tam turiu - bijau gerti vaistą, nes nežinau kaip jausiuos......
Nu kartais net gyventi nesinori...Laukuiu pirmadienio, skambinsiu gydytojai, dėl tos Nerimo programos tartis.....
Oi kaip pazistama
. Kirpyklos, grozio salonai, teatrai, kavines - mano priesai Nr. 1. Neatsimenu, kada ten esu jautusis normaliai, nes visad atrodo kad "kazkas atsitiks".
As tik su masina vazineju, buvo cia kuri laika masina sugedusi, koki siauba apturejau, kai reikejo i autobusiuka eiti, o po to dar ir vaziuoti tarp zmoniu, pradejo dusinti, ikaliau vaistu, bet kol suveike ir islipau
.
Man irgi tas pats su vaistais, bijau vartoti. Man pripazino astma, israse inhaliatorius,o as negaliu purkstis, ten kazkokie hormonai,kai paskaiciau, baisiai issigandau,kad alergine reakcija neistiktu ir neuzdusciau.
Ramsiau, o antidepresantus esi vartojusi?