QUOTE(mantas.v @ 2010 11 12, 15:01)
Dėkui!
mano el. pastas jau pas Jus. Lauksiu su nekantrumu!
Sutinku, praktiškai pamatyti būtų super. Jei gerai atsimenu visa tai Kaune, o aš Vilniui. Bet kvietimą būtinai panaudosiu tik kai su darbo reikalais reiks į Kauną važiuot.
Pamatai: "švediška plokštė". O kuri iš temoje pateiktųjų - Legalett, Futura, Technopor... Visa galybė jų
Šilumokaitis: principas aiškus, tik va praktinė realizacija labai įdomu. Nuotraukos tikrai pravers
Akumuliacinė: mintis suprasta. Aišku viskas pasimatys eksloatacijoje, bet genialu tas kas paprasta!
mano el. pastas jau pas Jus. Lauksiu su nekantrumu!
Sutinku, praktiškai pamatyti būtų super. Jei gerai atsimenu visa tai Kaune, o aš Vilniui. Bet kvietimą būtinai panaudosiu tik kai su darbo reikalais reiks į Kauną važiuot.
Pamatai: "švediška plokštė". O kuri iš temoje pateiktųjų - Legalett, Futura, Technopor... Visa galybė jų
Šilumokaitis: principas aiškus, tik va praktinė realizacija labai įdomu. Nuotraukos tikrai pravers
Akumuliacinė: mintis suprasta. Aišku viskas pasimatys eksloatacijoje, bet genialu tas kas paprasta!
Legalett paprašė lyg 50.000+pvm už pamatą. Prasisukau už gal 22-25k, principas tas pats tik klojiniai surinkti iš paprastų EPS plokščių - jos užsakytos reikiamų storių. Šioje temoje, paieškos eilutėje, įrašykit "pamatų plokštė" ar "švediška plokštė" , paieškokit, esu aprašęs visą procesą. EVOY lyg yra įdėjęs visą namo statybos albumą - nors namas skydinis, bet pamatai ten panašūs į maniškius. Pakapstykit temoj - rasite daug info. Lipinsky - Lenkijos PN projektuotojas savo saite yra galerija nuo 0 iki apdailos - linkas temos aprašyme(pirmam puslapyje). Tuoj bus naujas aprašymas - keli puslapėliai beliko