QUOTE(mantas.v @ 2010 11 12, 12:27)
Keletas klausimu Vilienei:
- Ar turite vaizdinės informacijos (nuotraukų įvairiose stadijose ar pan.) apie savo namo statybas? Mane jos labai domina dėl jūsų rimto požiūrio į PN bei liktinių klojinių praktinio taikymo. Gal būt savo statybose rėmėtės kitais projektai, jų statybų logika ir tie jūsų pritaikyti pavyzdžiai yra papublikuoti internete? Labai prašyčiau nuorodos
Pvz.
- kokius pamatus ir kaip darėte?
- kaip įrenginėjote žemės šilumokaitį?
- kaip įrenginėjote šilumos akumuliacinę talpą?
Kaip jau supratot pradžiai domina tas 0 ciklas, kokie buvo jūsų sprendimai. Kokiu pavyzdziu darėte? gal kokia nuoroda į tai...
Peržiūrėjau sienų statybos
pradžiamokslį tai kaip ir viskas aišku. bet va su 0 ciklu tai PN variante klausimų labai daug...
Iš anksto dėkingas
Turiu, tik laiko mažai - jūs jau trečias eilėj laukiantis foto. Parašykit į AŽ savo mailą - gal kaip nors susiruošiu ir pasiųsiu visiems prašiusiems.
Pamatai: "švediška plokštė", jos aprašymai pateikti temos pradžioj, aš tik į ją susimontavau grindinį šildymą prieš užbetonuodamas.
Šilumokaitis: ne mano išradimas,
šaltinis čia, turiu foto pasistengsiu išsiųsti.
Akumuliacinė: paimti 3 kūbiniai plastikiniai konteineriai nuo lako/skiedėjo/klijų (tokie narve ant paletės) nuardyti narvai, iš visų pusių apšiltinti 30cm EPS, įsukti į polietileninę plėvelę(hidroizoliacija dėl EPS nepakantumo vandeniui) ir užkasti po pamatų plokšte. Forume išsakytos įvairios nuomonės - buvo ir kritiškų dėl pačio konteinerio medžiagos neilgaamžiškumo. Matysim - eksperimentas. Yra akumuliacinių ir rimtų - už rimtus pinigus. Mano savikaina - iki 1200-1500Lt
Thermodomas davė dvd - bet vaizdai labai panašūs kaip utube. Šiandien paskutinieji betonavimo darbai(pertvaros) galite pats atvažiuot ir pakalbėt su statybininkais, pačiupinėti, pauostyti, ragauti nesiūlysiu