QUOTE(Giedruolė @ 2010 10 15, 13:26)
Kaip suprantu 100mm apie 500Lt/m3 kainuoja. plonesni brangiau storesni pigiau. Pigiau nei purškiamos. Koks plokštės ilgis? Man reiktų apie 20m2
Dar laukiu Tago kainų, kažkuris gamintojas telefonu davė kaina - ten kubas gavos 275LTL+PVM be transporto. Bet 40Lt kvadratas mane beveik tenkina, su transportu kaina nebloga. Reikia EVOY konsultacijos - jei išilginis durstymas nėra didelė problema tai transportas palengmėja, bet jei norim dėti ištisiniais gabalais tai jau problema transporto atžvilgiu, pvz mano "tarpsienis" apie 11m - su bet kuo neparsiveši.
Galima tikėtis, kad Giedruolė+Pylenskis+aš+??(iš Kauno) sudarytume min 100kubų, tada gaunasi gražus krovinys megai ir galėtume arba patys ieškoti transporto; arba laužti gamintoją kad pristatytų. Iš Bydgoszcz mega būtų apie 2500LTL, jei iš Tago - gal 2200LTL. Bet reik sulaukti Tago kainų.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2010 10 15, 14:11)
Jus man pasakykit - o Seniuose yr tokios gelsvos kietos, panasios i PIR plokstes, (naudojau kolektoriaus nugarelei) - jo neatstoja??? dabar neatsimenu pavadinimo... storis - apie 30mm
Senukuose tik nugarėlei ir galima pirkti, bet kai reik tiek daug - seniai numaus kelnes. 30mm irgi nedžiugina, kalbos apie 100mm... Dar ir matmenys - mes ieškome pilno stogo pločio, pvz mano - 11m. Seniuose gal 1,5x1,5 ar panašūs?