Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

Sveiki,šiandien tvarkiau popierius dėl kompensacijos už būsto šyldima.Nelabai supratau kam reikia tiek duomenu pvz, reikia pažymos kad būtas paimtas išsimoketinai(kiek liko skolos),vyro teismo sprendimas kiek priteista alimentu(nors ta suma iš pajamų neišsiskaičiuoja),kokia mašyna,kiek pinigu sąskaitoj bankė(idomu kaip je tikrina,nejaugi i banka duoda užklausa?Gal galetumet man doh.gif kas nors paaiškinti
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 11 25, 12:59)
sveikos turiu klausimeli
dabar gaunam kompensacijas uz buta musu pajamos buvo reguliarios mano 520lt vaiko 52lt vyro 668lt
dabar mano vyras pries kelias dienas isejo is darbo ir iskart i kita nuejo dirbti tai kaip dabar bus mums su kompensacija?nes si menesi jam turetu pervesti is seno darbo alga ne pilna uz mazdaug 3 savaites ir dar uz 3 savaites atostoginius+ dar gaus is naujo darbo uz savaite kazkur gal apie 100-150lt.tai man bus kazkokia kompensacija ar jau ne uz gruody?vyrui viso manau turetu sumoketi apie 1100-1200lt+musu su vaiku doh.gif nezinau kaip jie ten skaiciuoja uztat ir klausiu kas nusimano

na jus dabar kaip suprantu apytiksliai mokate uz sildyma 250lt, o su vyro busimais galesite sau leisti moketi 350lt
turesite pranesti, kad pakeitete darbo vieta- o kompensacija manau niekur nedings tik jos dydis bus perskaiciuotas- tiesiog (kazkur 100lt) maziau kompensuos ir tiek... tiksliai sumyte pasiskaiciuot pati galite (visas seimos pajamas padauginkite is 0.2 (tai yra normatyvas 20%)
o del 52 lituku- tai jie man atrodo nesiskaiciuoja norint gauti kompensacija.
Papildyta:
QUOTE(137 @ 2010 11 25, 13:44)
Sveiki,šiandien tvarkiau popierius dėl kompensacijos už būsto šyldima.Nelabai supratau kam reikia tiek duomenu pvz, reikia pažymos kad būtas paimtas išsimoketinai(kiek liko skolos),vyro teismo sprendimas kiek priteista alimentu(nors ta suma iš pajamų neišsiskaičiuoja),kokia mašyna,kiek pinigu sąskaitoj bankė(idomu kaip je tikrina,nejaugi i banka duoda užklausa?Gal galetumet man doh.gif  kas nors paaiškinti

jie patikrinti turi teise tik su jusu leidimu, padedat parasa tam reikaliukui,
kiek priteista alimentu is jusu ar jusu vyro- tiek is jusu seimos pajamu issiminusuoja.
banko saskaitu nepatikrins- nebent pinigelius auginat ideje... ir siaip bankas turi pranesti jei vienoj vietoj laikote didesne suma, nei nurodyta... o jei virs 50 000lt per banka ar bet kokioj kitoj vietoj (pvz. notara) vienoj vietoj pereina tai ir instancijoms kaikurioms pranesa- kad patikrintu kas kaip ir is kur...
o dukumentacija mes visos perejom- tiesiog priprasi, yra daug keistu dalyku, dar ne su tuo susidursi doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 11 25, 14:13)
na jus dabar kaip suprantu apytiksliai mokate uz sildyma 250lt, o su vyro busimais galesite sau leisti moketi 350lt
turesite pranesti, kad pakeitete darbo vieta- o kompensacija manau niekur nedings tik jos dydis bus perskaiciuotas- tiesiog (kazkur 100lt) maziau kompensuos ir tiek...  tiksliai sumyte pasiskaiciuot pati galite (visas seimos pajamas padauginkite is 0.2 (tai yra normatyvas 20%)
Papildyta:

kiek priteista alimentu is jusu ar jusu vyro- tiek is jusu seimos pajamu issiminusuoja.
banko saskaitu nepatikrins- nebent pinigelius auginat ideje... ir siaip bankas turi pranesti jei vienoj vietoj laikote didesne suma, nei nurodyta...  o jei virs 50 000lt per banka ar bet kokioj kitoj vietoj (pvz. notara) vienoj vietoj pereina tai ir instancijoms kaikurioms pranesa- kad patikrintu kas kaip ir is kur...
o dukumentacija mes visos perejom- tiesiog priprasi, yra daug keistu dalyku, dar ne su tuo susidursi doh.gif  mirksiukas.gif

mes iki siol uz sildyma nieko nemokejom uztat susirupinau kaip dabar buskai jam viska ismokes o po to zinau kad viskas grys i savo vietas kaip ir anksciau.nu musu pajamos budavo iki siol 520+52+668 ir nieko nemokejom uz sildyma tai kaip dabar bus jai pajamos bus 520+52+1100(kazkur tiek vyras gaus su ismokom visom)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-zmona 2in1: 25 lapkričio 2010 - 13:22
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 11 25, 14:20)
mes iki siol uz sildyma nieko nemokejom uztat susirupinau kaip dabar buskai jam viska ismokes o po to zinau kad viskas grys i savo vietas kaip ir anksciau.nu musu pajamos budavo iki siol 520+52+668 ir nieko nemokejom uz sildyma tai kaip dabar bus jai pajamos bus 520+52+1100(kazkur tiek vyras gaus su ismokom visom)?

keliese jus seimoje esate (tryse)? ar dar kas nors bute registruoti, kieno pajamos skaiciuotusi?
nes jei esate tik tryse, negalite nieko nemoketi g.gif (bent jau 30lt turetumete moketi) pagal mano paskaiciavimus (cia jei 3 asmenus)...

o pagal nauja pajamu suma reiktu moketi 115lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 25 lapkričio 2010 - 13:33
QUOTE(vikosiuks @ 2010 11 25, 15:13)
turesite pranesti, kad pakeitete darbo vieta- o kompensacija manau niekur nedings tik jos dydis bus perskaiciuotas- tiesiog (kazkur 100lt) maziau kompensuos ir tiek...  tiksliai sumyte pasiskaiciuot pati galite (visas seimos pajamas padauginkite is 0.2 (tai yra normatyvas 20%)
Papildyta:

banko saskaitu nepatikrins- nebent pinigelius auginat ideje... ir siaip bankas turi pranesti jei vienoj vietoj laikote didesne suma, nei nurodyta...  o jei virs 50 000lt per banka ar bet kokioj kitoj vietoj (pvz. notara) vienoj vietoj pereina tai ir instancijoms kaikurioms pranesa- kad patikrintu kas kaip ir is kur...
o dukumentacija mes visos perejom- tiesiog priprasi, yra daug keistu dalyku, dar ne su tuo susidursi doh.gif  mirksiukas.gif

Ar tikrai vyro priteisti alimentai išsiminusuoja iš mūsų pajamu,jeigu jis moka ne per anstolius or pagal teismo sprendima?Nes man aiškiai pasake,kad ne.
Atsakyti
QUOTE(137 @ 2010 11 25, 14:32)
Ar tikrai vyro priteisti alimentai išsiminusuoja iš mūsų pajamu,jeigu jis moka ne per anstolius or pagal teismo sprendima?Nes man aiškiai pasake,kad ne.

o kaip gali neissiminusuot, jei kitai seimai prisipliusuoja, tai ka vieni pinigai dviems seimoms? tegul nenusikalba.. juk teismas priteise, o per anstolius juk irgi teismas priteisia- tik buna geruoju arba bloguoju. tikrai turi issiminusuot, juk jus tu pinigeliu kaip ir neturit.
tik anstoliai nuskaiciuoja tiesiogiai, jei reikia ir jus galit padaryt tiesiogini nuskaiciavima, kad jums i pajamas neskaiciuotu lotuliukas.gif ir matytu, kad tikrai sumokate..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 25 lapkričio 2010 - 13:37
QUOTE(vikosiuks @ 2010 11 25, 14:26)
keliese jus seimoje esate (tryse)? ar dar kas nors bute registruoti, kieno pajamos skaiciuotusi?
nes jei esate tik tryse, negalite nieko nemoketi g.gif (bent jau 30lt turetumete moketi) pagal mano paskaiciavimus (cia jei 3 asmenus)...

o pagal nauja pajamu suma reiktu moketi 115lt

tryse nu parejo saskaita tai viso uz sildyma 144lt+vanduo jo puse kazkur kompensuoja o uz sildyma viska kompensavo g.gif
Atsakyti
Sveikos
Siuo metu esame socialiai remtina seima, jeigu vyras gauna darba, tai kompensacijos uz sildyma negautume 3 menesius? Pajamos nevirsytu 525 lt kiekvienam seimos nariui.
Atsakyti
temoje buvo dėta nuoroda kaip pasikaičiuoti ar ir kokia kompensacija priklauso. tam svarbu ne tik pajamos, bet ir mokami mokesčiai ir pan. pasiskaitykite ir pasiskaičiuokite, gal ir priklausys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2010 11 25, 15:08)
Sveikos
Siuo metu esame socialiai remtina seima, jeigu vyras gauna darba, tai kompensacijos uz sildyma negautume 3 menesius? Pajamos nevirsytu 525 lt kiekvienam seimos nariui.

teisybe ieau sako- darbas cia ne prie ko ... svarbu seimos nariu skaicius, kvadratura ir bendros registruotu bute asmenu pajamos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

APIE KOMPENSACIJAS IR NE TIK. (tereikia perskaityti smile.gif )
Atsakyti
iskilo man irgi klausimas,gal kas pades. radau info, kad studentai iki 24m, atskirai gyvenantys nuo tevu nedirbantys turetu gauti kompensacijas.bet kodel tada tokia maza dalis ju gauna? g.gif
Atsakyti