QUOTE(patrakusi @ 2010 11 24, 13:58)
Na štai, vakar buvau viską išsiaiškinau pakartotinai..Dbr laukti reikia tos dienos kada darbo biržoje pasakys, mokės ar ne..Jei mokės, ateiname dėl kompensacijos ir soc. išmokos, jei nemokės, 6mėn reiks išstovėti, ir tik po to galima bus kreiptis..
Šiaip įdomiai čia kažkaip gaunasi.. Žmogus negaunantis jokių pajamų, turi išstovėti 6mėn o jei gauna tai gaus ir soc paramą..Kur logika nesuprantu..
Nors ko čia stebėtis, Lietuva gi..
Anyway..
Turiu klausimuką dėl kompensacijos dar..
Man kai sakė, kad kai kreipsiuos dėl jos, tai galima prašyti ir už praėjusius 2 mėn, o kaip jie tada už juos kompensuos, jeigu tarkime už juos jau bus sumokėta pilna suma..?..Ir kaip skiria tą kompensaciją, ateina sąskaita su minusuota kompensacija ar kažkaip pinigais žmogui kompensuoja?.. Dėkui..
Šiaip įdomiai čia kažkaip gaunasi.. Žmogus negaunantis jokių pajamų, turi išstovėti 6mėn o jei gauna tai gaus ir soc paramą..Kur logika nesuprantu..
Nors ko čia stebėtis, Lietuva gi..
Anyway..
Turiu klausimuką dėl kompensacijos dar..
Man kai sakė, kad kai kreipsiuos dėl jos, tai galima prašyti ir už praėjusius 2 mėn, o kaip jie tada už juos kompensuos, jeigu tarkime už juos jau bus sumokėta pilna suma..?..Ir kaip skiria tą kompensaciją, ateina sąskaita su minusuota kompensacija ar kažkaip pinigais žmogui kompensuoja?.. Dėkui..
darbo birza mokes- jei is darbo isejo ne savo noru, o saliu susitarimu. nes saliu susitarimu isejus is darbo mokama kompensacija uz kelis menesius ir ji i pajamas nesiskaiciuoja birzoje, o isejus savo noru mokama iseitine ismoka- kuri ir nulemia po keliu menesiu prades moketi birza( uz kiek menesiu gauni ismoka- tiek birza ir nemokes)