Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

ir jokiu kompensaciju man nesitiket ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 11 22, 12:29)
ir jokiu kompensaciju man nesitiket ar ne?

Del kompensaciju galit pabandyt,nes ten daugiau pagal gyv.plota ziuri.
Atsakyti
kazkur pas mus 50 kvadratu bendrabutis. na ziuresiu nueisiu pagal uzrasyma, gal priklausys kokia kompensacija
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 11 22, 12:32)
kazkur pas mus 50 kvadratu bendrabutis. na ziuresiu  nueisiu pagal uzrasyma, gal priklausys kokia kompensacija

o jus tik su vaiku prirasyti?
Atsakyti
taip 4u.gif
ai dar tevas, bet jis jau seniai db uzsiregistraves, o ka ir jo pajamas tuomet reik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretute703: 22 lapkričio 2010 - 11:35
QUOTE(gretute703 @ 2010 11 22, 12:34)
taip  4u.gif
ai dar tevas, bet jis jau seniai db uzsiregistraves, o ka ir jo pajamas tuomet reik?

taip
Atsakyti
bet jis vistiek DB uzsiregistraves ir negaunu jau metus jokiu pasalpu. aisku, aciu jum labai uz pagalba, nueisiu, paziuresiu ka man pasakys ten aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 11 22, 12:40)
bet jis vistiek DB uzsiregistraves ir negaunu jau metus jokiu pasalpu. aisku, aciu jum labai uz pagalba, nueisiu, paziuresiu ka man pasakys ten  aciuks.gif

(1150-3*350)*20%=20 lt suma, kuria jus mokesite uz sildyma, likusia dali kompensuos .Taip kad gali drasiai eit kompensacija tvarkit smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o kokio laiko pajamos yra imamos, nes as per metus dirbau 3men po 600Lt(vasaris-geguze) ir gavau rugpjuti 2000 ir spali 1000Lt autorini atlyginima, tai muset del autoriniu as negaliu kreiptis nei del pasalpos nei del kompencacijos?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žino ir galėtų atsakyti, vyras aną savaitę atsistojo į biržą, dabar eis 29d., ir tada turėtų pasakyti mokės ar ne nedarbo išmoką (pagal viską turėtų), aš esu motinystės atostogose, tai ar galiu tarkim ryt kreiptis dėl socialinės piniginės paramos ar turiu laukti 29d. kada jau bus aišku dėl nedarbo išmokos?..Nes dėl kompensacijos už šildymą tai žinau kad reikia laukti, o kaip dėl išmokos tai kažkaip išėjo iš galvos ir nepaklausiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 11 22, 19:44)
Sveikos,
Gal kuri žino ir galėtų atsakyti, vyras aną savaitę atsistojo į biržą, dabar eis 29d., ir tada turėtų pasakyti mokės ar ne nedarbo išmoką (pagal viską turėtų), aš esu motinystės atostogose, tai ar galiu tarkim ryt kreiptis dėl socialinės piniginės paramos ar turiu laukti 29d. kada jau bus aišku dėl nedarbo išmokos?..Nes dėl kompensacijos už šildymą tai žinau kad reikia laukti, o kaip dėl išmokos tai kažkaip išėjo iš galvos ir nepaklausiau.. doh.gif

vyras turi prastovet birzoj puse metu,kad jus galetumete tvarkytis soc.pasalpa ir kompensacijas,dabar jus nieko negausit,nebent vyras atitinka kita punkta
"yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- baigę formaliojo švietimo įstaigų dieninius skyrius abiturientai ir absolventai;
- netekę 45–55 procentų darbingumo asmenys (III grupės invalidai);
- asmenys, kuriems buvo nustatytas neįgalumo arba darbingumo lygis, nustatyto neįgalumo arba darbingumo lygio terminui pasibaigus;
- motina (tėvas) arba globėja (globėjas) jos (jo) auginamam vaikui sukakus 3 metams;
- asmenys, dirbę pagal laikinąją ar patarnavimo (ne trumpiau kaip 1 mėnuo) terminuotą, sezoninę darbo sutartį, šiai sutarčiai pasibaigus;
- asmenys, slaugę šeimos narį, vaiką, kuriam įstatymo nustatyta tvarka nustatyta globa (rūpyba) šeimoje, arba artimąjį savo ar sutuoktinio giminaitį, kuriems buvo nustatytas nuolatinės slaugos (pagalbos, priežiūros) būtinumas ar jie buvo pripažinti neveiksniais;
- iš laisvės atėmimo vietų grįžę asmenys;"

Papildyta:
QUOTE(uogytee @ 2010 11 22, 19:00)
Norejau paklausti, o kokio laiko pajamos yra imamos, nes as per metus dirbau 3men po 600Lt(vasaris-geguze) ir gavau rugpjuti 2000 ir spali 1000Lt autorini atlyginima, tai muset del autoriniu as negaliu kreiptis nei del pasalpos nei del kompencacijos?

Pasjutiniu 3 menesiu pajamas ziuri.Jei dabar eisit tvarkytuis,tai imtu 09,10,11 men pajamas.Autorinis atliginimas i pajamas ieina.Ziurint kokios pajamos pas jus buvo siais men kuriuos ims soc.pasalpai apskaiciuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 lapkričio 2010 - 19:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 22, 20:34)
vyras turi prastovet birzoj puse metu,kad jus galetumete tvarkytis soc.pasalpa ir kompensacijas,dabar jus nieko negausit,nebent vyras atitinka kita punkta
"yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- baigę formaliojo švietimo įstaigų dieninius skyrius abiturientai ir absolventai;
- netekę 45–55 procentų darbingumo asmenys (III grupės invalidai);
- asmenys, kuriems buvo nustatytas neįgalumo arba darbingumo lygis, nustatyto neįgalumo arba darbingumo lygio terminui pasibaigus;
- motina (tėvas) arba globėja (globėjas) jos (jo) auginamam vaikui sukakus 3 metams;
- asmenys, dirbę pagal laikinąją ar patarnavimo (ne trumpiau kaip 1 mėnuo) terminuotą, sezoninę darbo sutartį, šiai sutarčiai pasibaigus;
- asmenys, slaugę šeimos narį, vaiką, kuriam įstatymo nustatyta tvarka nustatyta globa (rūpyba) šeimoje, arba artimąjį savo ar sutuoktinio giminaitį, kuriems buvo nustatytas nuolatinės slaugos (pagalbos, priežiūros) būtinumas ar jie buvo pripažinti neveiksniais;
- iš laisvės atėmimo vietų grįžę asmenys;"

Na aš šiandien buvau, ir man viską aiškiai pasakė, kad jeigu vyrui nemokės nedarbo išmokos, tada galėsim kreiptis dėl kompensacijų TIK po 6mėn., o jei mokės tada priklausys dabar.. 4u.gif Ir tai sakė, kitam soc skyriuje prieš porą savaičių.. 4u.gif
Atsakyti