Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

QUOTE(reims @ 2010 10 13, 13:47)
Jei yra pasas dar galiojantis ir norit pasidaryti tapatybes kortele, tai pasas bus nebegaliojantis, bet turesit tapatybes kortele.

kas cia jums taip sake? galima tureti abu, tik pasas naudojamas vienose salyje(amerika baltarusija), o su kortele bus galima naudotis europos sajungos salyse. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramaskaaa @ 2010 10 13, 14:16)
Labas,
gal yra žinančių kokių tiksliai reikia dokumentų norint gaut kompensacija už šildymą ir vandenį(mūsų šeima gauna soc.pašalpą)?

jei jums paskaiciuota soc pasalpa- tai jums reikes tik saskaitos lapeliu uz tris menesius ir asmens dokumento, visa kita jau este pristaciusi prasydama soc paramos... o prasitesiant nesate tuos pacius dokumentus, kaip ir soc paramai ir saskaiteliu lapus...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 13, 14:52)
kas cia jums taip sake? galima tureti abu, tik pasas naudojamas vienose salyje(amerika baltarusija), o su kortele bus galima naudotis europos sajungos salyse.

Taip, taip, gal ne iki galo issireiskiau. Taip pasas- NVS salys, kortele- ES.
Atsakyti
Na va siandien buvom tvarkytis socialines pasalpos, bei konpensaciju, ant vyro kabo net trys automobiliai, vienas ju pirktas pries menesi ir kaip supratau viskas cia gerai, svarbu (jei gerai supratau) tas turtas nevirsytu turto normatyvo, na kur po 15000 seimos nariui ir 5200 vaikui iki 18metu. Taciau minejo, jei automobiliai bus parduoti tai jau bus pajamom. Dar norejau pasitikslint, taip iseina, kad turimas bustas neisiskaicuoja i ta turto normatyva?
Atsakyti
Sveiki, pradesiu nuo to kad esu antro kurso neakivaizdiniu studiju studentas ir vis nesiseka susirasti darba, jau puse metu atstovejau birzoj - nei vieno darbo pasiulymo negavau. Ir stai man kursioke papasakojo kad ji nera dar dirbus, ir kai praejo puse metu kaip prastovejo darbo birzoj, ji kreipesi i savivaldybe, uzpilde kazkokius popierius, ir dabar jai moka kas puse metu tris menesius is eiles ~300lt. Nustebau kai man tai pasake, nes kiek zinau tiems kurie nera dirbe, jokiu tokiu pasalpu/ismoku nemoka, nors kursioke man tiksliai pasake kad tikrai nera dar dirbusi. Taigi noriu tiesiog paklausti, gal kas nors placiau apie visa sita reikala zinot, nes siuo metu pinigai reikalingi mokslams, ir ta ismoka tikrai nepakenktu ir tiesiog jeigu tikrai yra proga gauti, nesinori praleisti. blush2.gif is anksto dekoju uz suteikta info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cybotron: 13 spalio 2010 - 20:13
QUOTE(Cybotron @ 2010 10 13, 21:13)
Sveiki, pradesiu nuo to kad esu antro kurso neakivaizdiniu studiju studentas ir vis nesiseka susirasti darba, jau puse metu atstovejau birzoj - nei vieno darbo pasiulymo negavau. Ir stai man kursioke papasakojo kad ji nera dar dirbus, ir kai praejo puse metu kaip prastovejo darbo birzoj, ji kreipesi i savivaldybe, uzpilde kazkokius popierius, ir dabar jai moka kas puse metu tris menesius is eiles ~300lt. Nustebau kai man tai pasake, nes kiek zinau tiems kurie nera dirbe,  jokiu tokiu pasalpu/ismoku nemoka, nors kursioke man tiksliai pasake kad tikrai nera dar dirbusi. Taigi noriu tiesiog paklausti, gal kas nors placiau apie visa sita reikala zinot, nes siuo metu pinigai reikalingi mokslams, ir ta ismoka tikrai nepakenktu ir tiesiog jeigu tikrai yra proga gauti, nesinori praleisti.  blush2.gif  is anksto dekoju uz suteikta info

Jinai turbut turejo omeny,soc.pasalpa.apie ja daugiau galit suzinuoti sitoj temoj
http://www.supermama...howtopic=650741
arba paskaitikit sitas nuoruodas
http://www.socmin.lt...php?-1170306460
http://www.spcentras....php?m=11&l=935
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noreciau pasiteirauti, jeigu butas, kuriame norim (ir galim pagal savo pajamas) gauti kompensacija uz sildyma ir salta vandeni, yra mano mamos, bet ten registruoti tik mes su vyru ir vaikais (4asmenys). ar nebutu problemu, kad ne savininkai esam? ar ziurima tik i deklaruotu asmenu pajamas bute? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2010 10 14, 08:01)
Sveikutes  4u.gif
Noreciau pasiteirauti, jeigu butas, kuriame norim  (ir galim pagal savo pajamas) gauti kompensacija uz sildyma ir salta vandeni, yra mano mamos, bet ten registruoti tik mes su vyru ir vaikais (4asmenys). ar nebutu problemu, kad ne savininkai esam? ar ziurima tik i deklaruotu asmenu pajamas bute? aciu uz atsakyma  4u.gif

i deklaruotu zmoniu skaiciu ziurima.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 14, 08:30)
i deklaruotu zmoniu skaiciu ziurima.

taip taip ir ju pajamas mirksiukas.gif
Atsakyti
musu situacija gan liudna verysad.gif gyvenam su draugu 3kambariu bute nesusituoke turim beveik 11men dukryte, cia deklaruoti as su dukrele ir mano brolis bei mama, jie dirba uzsieny. tai manau kad man kaip ir nepriklausytu kompensacijos nei jokios pasalpos bet gal yra kokiu isimciu?mano pajamos mazos, o kai sukaks dukrai metukai isvis sumazes neuzteks nei uz sildyma sumoket.draugas puse metu ant biletenio buvo ir nzn kada prades dirbt...gal kuri buvo susidurusi su panasia situacija, patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(luszara @ 2010 10 14, 23:23)
musu situacija gan liudna  verysad.gif  gyvenam su draugu 3kambariu bute nesusituoke turim beveik 11men dukryte, cia deklaruoti as su dukrele ir mano brolis bei mama, jie dirba uzsieny. tai manau kad man kaip ir nepriklausytu kompensacijos nei jokios pasalpos bet gal yra kokiu isimciu?mano pajamos mazos, o kai sukaks dukrai metukai isvis sumazes neuzteks nei uz sildyma sumoket.draugas puse metu ant biletenio buvo ir nzn kada prades dirbt...gal kuri buvo susidurusi su panasia situacija, patarkit g.gif

Brolis su mama, turetu deklaruot gyv vieta uzsienyje, o tada ziurekit i jusu pajamas, ir kad atitiktumete reikalavimus, teks arba rodyt jo pajamas, arba prisiteist elementus
Atsakyti
laba diena

prasau pagelbekit tuose socialiniuose labirintuose pasiklydom giliai

situacija tokia
moteris augina 5vaikucius
1. 10m
2. 9m
3. 7m.
4. 2.1m
5. 2men

mama gavo po 52lt uz 3viresnius taip pat maitinima mokykloj ir kompensacijas uz darzeli/mokykla.
gavo motinystes/tevystes pasalpa uz 4vaikuti 1070lt
gauna maisteli is europos

viso pajamos 1226lt
ar jai priklauso uz 4vaikeli 52lt
gal dar kas prioklauso?
gyvena tevu name zemes neturi vyro nera unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2010 10 15, 13:11)
laba diena

prasau pagelbekit tuose socialiniuose labirintuose pasiklydom giliai

situacija tokia
moteris augina 5vaikucius
1. 10m
2. 9m
3. 7m.
4. 2.1m
5. 2men

mama gavo po 52lt uz 3viresnius taip pat maitinima mokykloj ir kompensacijas uz darzeli/mokykla.
gavo motinystes/tevystes pasalpa uz 4vaikuti 1070lt
gauna maisteli is europos

viso pajamos 1226lt
ar jai priklauso uz 4vaikeli 52lt
gal dar kas prioklauso?
gyvena tevu name zemes neturi vyro nera  unsure.gif

Ko gero,kad nepriklauso,nes gauna motinystes pasalpa didesne nei 525 Lt.
Atsakyti