Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:48)
Na taip, bet buvo įdomu sužinoti, ačiū už informaciją.  smile.gif

tiesa sakant nezinau,turbut pasakis kiek reikia grazinti ir nurodis i kokia saskaita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 23:42)
o kaip tą pagrąžinimą reikės padaryti, permokėtus pinigus kaip atiduoti, ar jos išsiskaičiuos iš sekančių mėnesių pašalpos?

Jeigu bus permoka, tai išskaičiuos iš būsimos socialinės pašalpos po kažkiek procentų.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 11 09, 20:55)
juk socialines nuo 10 moka, tai rytoj jau turetu atsirast gavusiu mirksiukas.gif

buna kad ir anksciau perveda 4u.gif
Atsakyti
man paskyre soc pasalpa ir tada suzinojau, kad gausiu skatinamaja stipendija, tiesa, ji tik 130 lt/men, bet del visa ko paskambinau i socialini paklausti, tai sake dabar nieko nedaryt, jei eisiu prasitesti tai tada pasakyti tik.
Atsakyti
2010 m. lapkričio mėnesio maisto produktų tiekimo grafikas

http://www.litfood.l...2FAllItems.aspx
Atsakyti
sveiki sakikit gal kas zino jai mums tik vakar atejo laiskas kad mums paskirta soc pasalpa,tai ar mes ja gausim si men?Ir dar mes taip pat darem kompensacija uz syluma,karsta bei silta vandeni.Bet laisko del kompensacijos neatejo.Ar del kompansaciju laiskas neateina?kaip man suzinoti ar mums bus kompensacija?
Atsakyti
o jeigu as spalio 13 d gavau laiska, kad paskirta soc pasalpa nuo 09.01 iki 12.01, kada galeciau tiketis pinigeliu jau?
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2010 11 10, 18:08)
o jeigu as spalio 13 d gavau laiska, kad paskirta soc pasalpa nuo 09.01 iki 12.01, kada galeciau tiketis pinigeliu jau?

jaigu spalio menesi gavote laiska gausite si menesi ir gausite uz rugseji ir spali menesi . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 11 10, 18:01)
sveiki sakikit gal kas zino jai mums tik vakar atejo laiskas kad mums paskirta soc pasalpa,tai ar mes ja gausim si men?Ir dar mes taip pat darem kompensacija uz syluma,karsta bei silta vandeni.Bet laisko del kompensacijos neatejo.Ar del kompansaciju laiskas neateina?kaip man suzinoti ar mums bus kompensacija?

pasalpa gausite kita menesi gruodi ,nes laiskas atejo vakar ir nuo laisko gavimo kita menesi moka pinigelius
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 11 10, 18:01)

Gausit geriausiu atveju kitą mėnesį

Atsakyti
merginos, gal kuri zinote kokiam tinklapyje prisijungus su savo bankininkystes duomenimis galima pasitikrinti paskirtos soc paramos dydi?

turetu skambeti kazkaip panasiai www.spicis.lt
nes man kai pasake tiek teatsimenu doh.gif ir nemeta tokio tinklapio, sakau gal neteisingai uzsirasiau...
puse problemu nukristu nuo peciu- pasitikrini ir zinai, kada prasitest reikia ir panasiai ax.gif
gal kuri netycia tikslia nuoroda zinote?
Atsakyti
Labas wakaras, man iskilo klausimas, ar mes galime pretenduoti i socialini bustą, man yra 21m, wyrui 24m ir auginam sūnu 6men. Wyras gauna minimuma, waiko pinigai 95lt ir socialine pasalpa 333lt, daugiau nieko neturime, esam registruoti pas tewu, ten name gywenam 8asmenys/3šeimos.
Papildyta:
Labas wakaras, man iskilo klausimas, ar mes galime pretenduoti i socialini bustą, man yra 21m, wyrui 24m ir auginam sūnu 6men. Wyras gauna minimuma, waiko pinigai 95lt ir socialine pasalpa 333lt, daugiau nieko neturime, esam registruoti pas tewu, ten name gywenam 8 asmenys/3 šeimos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eraa20 @ 2010 11 11, 03:28)
Labas wakaras, man iskilo klausimas, ar mes galime pretenduoti i socialini bustą, man yra 21m, wyrui 24m ir auginam sūnu 6men. Wyras gauna minimuma, waiko pinigai 95lt ir socialine pasalpa 333lt, daugiau nieko neturime, esam registruoti pas tewu, ten name gywenam 8asmenys/3šeimos.
Papildyta:
Labas wakaras, man iskilo klausimas, ar mes galime pretenduoti i socialini bustą, man yra 21m, wyrui 24m ir auginam sūnu 6men. Wyras gauna minimuma, waiko pinigai 95lt ir socialine pasalpa 333lt, daugiau nieko neturime, esam registruoti pas tewu, ten name gywenam 8 asmenys/3 šeimos...  4u.gif

Apie soc.busta ira atskira tema
http://www.supermama...showtopic=12158
ten gal daugiau suzinosit.
Atsakyti