Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

Sveiki, pas mane tokia situacija: gaunu socialinę pašalpą, socialinę stipendiją , bet spalio vidury sužinojau, kad gausiu skatinamąją stipendiją. Tai reikia paskambinti į soc.skyrių ir pranešti? nes pajamos kiek suprantu keičiasi, skatinamoji jau įsiskaičiuoja į pajamas. Gruodį man reikia eiti tvarkytis dokumentus į socialinį.
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 21:43)
Sveiki, pas mane tokia situacija: gaunu socialinę pašalpą, socialinę stipendiją , bet spalio vidury sužinojau, kad gausiu skatinamąją stipendiją. Tai reikia paskambinti į soc.skyrių ir pranešti? nes pajamos kiek suprantu keičiasi, skatinamoji jau įsiskaičiuoja į pajamas. Gruodį man reikia eiti tvarkytis dokumentus į socialinį.

taip,reikia pranesti.
"per mėnesį pranešti apie materialinės padėties pasikeitimą ar atsiradusias aplinkybes"
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 22:48)
taip,reikia pranesti.
"per mėnesį pranešti apie materialinės padėties pasikeitimą ar atsiradusias aplinkybes"

ir ką tada jos darys? jei aš pvz. gavau socialinę pašalpą ir skatinamąją už tuos pačius mėnesius, bet tuo metu socialinė man nepriklausė, tai lieps gražint, pvz už rugsėjį ir spalį? nes po to juk tvarkysiuos dokumentus, nešiu pažymą už paskutinių 3 mėn pajamas ir man nuims tą socialinę bet kokiu atveju, toliau sekantiems mėnesiams nebepaskirs. o dokumentus tvarkysiu ne vien dėl savęs, bet dėl kito šeimos nario.
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:02)
ir ką tada jos darys? jei aš pvz. gavau socialinę pašalpą ir skatinamąją už tuos pačius mėnesius, bet tuo metu socialinė man nepriklausė, tai lieps gražint, pvz už rugsėjį ir spalį? nes po to juk tvarkysiuos dokumentus, nešiu pažymą už paskutinių 3 mėn pajamas ir man nuims tą socialinę bet kokiu atveju, toliau sekantiems mėnesiams nebepaskirs. o dokumentus tvarkysiu ne vien dėl savęs, bet dėl kito šeimos nario.

turbut kad reikes grazint. g.gif tai jums vienai buvo paskirta soc.pasalpa ne seimai?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 23:17)
turbut kad reikes grazint.  g.gif  tai jums vienai buvo paskirta soc.pasalpa ne seimai?

šeimai- dviems asmenims
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:18)
šeimai- dviems asmenims

tai gal nevirsis 700 lt pajamos jusu ir su stependija,neskaiciavot?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 23:23)
tai gal nevirsis 700 lt pajamos jusu ir su stependija,neskaiciavot?

jeigu mano stipendija 325 lt, plius dar socialinė pašalpa už du žmones 630 lt, tai jau viršys tikriausiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:29)
jeigu mano stipendija 325 lt, plius dar socialinė pašalpa už du žmones 630 lt, tai jau viršys tikriausiai  unsure.gif

soc.pasalpa tai ne pajamos.Jusu pajamos is viso kiek iseina su stependija?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 23:32)
soc.pasalpa tai ne pajamos.Jusu pajamos is viso kiek iseina su stependija?

tai jokių pajamų ir negaunu, tik tą skatinamąją stipendiją. o socialinė stipendija kiek suprantu į pajamas niekur nesiskaičiuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:35)
tai jokių pajamų ir negaunu, tik tą skatinamąją stipendiją. o socialinė stipendija kiek suprantu į pajamas niekur nesiskaičiuoja  unsure.gif

tai vadinasi jums bus paskirta soc.pasalpa,tik kazkiek turesit grazint uz tuos menesius,kai gaudavot ta stependija,o gal ir nereikes.Nes jums 2 turi nevirsyti 700 lt,o stependija tik 300 su kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 lapkričio 2010 - 21:41
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 23:38)
tai vadinasi jums bus paskirta soc.pasalpa,tik kazkiek turesit grazint uz tuos menesius,kai gaudavot ta stependija.Nes jums 2 turi nevirsyti 700 lt,o stependija tik 300 su kazkiek.

o kaip tą pagrąžinimą reikės padaryti, permokėtus pinigus kaip atiduoti, ar jos išsiskaičiuos iš sekančių mėnesių pašalpos?
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 11 09, 22:42)
o kaip tą pagrąžinimą reikės padaryti, permokėtus pinigus kaip atiduoti, ar jos išsiskaičiuos iš sekančių mėnesių pašalpos?

ten jie viska pasakis. 4u.gif
Atsakyti