Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 18:12)
gal zinai kaip skunda rasyt ir kam ji nunest? 4u.gif

mano sesuo vaziavo i savivaldybe rasyt skunda,nes jai reikejo vaiko pinigus grazint,irgi jie kazka blogai paskaiciave buvo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 19:14)
mano sesuo vaziavo i savivaldybe rasyt skunda,nes jai reikejo vaiko pinigus grazint,irgi jie kazka blogai paskaiciave buvo.

Paklausk sesers savo ir man parasyk, ka ji rase ir kur? Na ir grazino ji pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 18:16)
Paklausk sesers savo ir man parasyk, ka ji rase ir kur? Na ir grazino ji pinigus? g.gif

negrazino,jau metai praejo,tipo komisijos tada nebuvo,ji tik parase ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 19:20)
negrazino,jau metai praejo,tipo komisijos tada nebuvo,ji tik parase ir viskas.

o tai man pas dirika iskart eit?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 18:22)
o tai man pas dirika iskart eit?

As kai suzinosiu parasysiu.Gal dar kas zinos,greiciau parasys.

QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 18:28)
ok, nes as jau ryt zadu eiti butinai is ryto.

Gal jus ispradziu parasykit skunda paciam centre,o paskui jau kitur kreiptis reikes.nes zinau,kad sesuo su juristo pagalba skunda rase.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 09, 19:34)
Gal jus ispradziu parasykit skunda paciam centre,o paskui jau kitur kreiptis reikes.nes zinau,kad sesuo su juristo pagalba skunda rase.

Tai tus usisiek su ja, nes man reikia zinot labai svarbu ir tada man i AZ parasytum.
Atsakyti
Sveikos,gal mano klausimas ir kvailas, bet pasakykit ar galima buti vaiko prieziuros atostoguose iki 3 m ir vaikas tuo metu lankys darzeli(nes i darba dar nenoriu gristi,todel kad vaikas turi sunkia ir reta liga,ir nezinau kaip bus darzelyje su sveikata,daznai prie musu limpa ligos)?
Atsakyti
QUOTE(NASTKA @ 2010 11 09, 18:55)
Sveikos,gal mano klausimas ir kvailas, bet pasakykit ar galima buti vaiko prieziuros atostoguose iki 3 m ir vaikas tuo metu lankys darzeli(nes i darba dar nenoriu gristi,todel kad vaikas turi sunkia ir reta liga,ir nezinau kaip bus darzelyje su sveikata,daznai prie musu limpa ligos)?

aisku kad galima.
Atsakyti
QUOTE(NASTKA @ 2010 11 09, 18:55)

zinoma, kad galima mirksiukas.gif , tik uz trecius metus jokiu pinigeliu niekas nemokes, todel visos arba grizta i darbelius arba neveda vaiko i darzeli) bet jei jus tokiu problemu neturit, tai drasiai galite buti atostogose iki 3 metu ir vesti mazaji i darzeli, o reikalui esant atsiimti ji is ten. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2010 11 09, 17:47)
o gaila  blush2.gif
nepriklauso ir tuo atveju jei neturim savo busto? nuomojames?
gal butu galima gaut bent uz buta kokias lengvatas?

jei nuomojates ir esate deklaruoti nuomojamam bute- tai galite bandyti tvarkytis kompensacijas (ne tik buto seimininkas, bet ir jus).. jei nesate deklarave tame bute- tai galite bandyti tvarkytis kompensacijas ten kur esate deklaruoti mirksiukas.gif
viskas priklausys kokio dydzio jusu seima, kokia buto kvadratura ir t.t.(turimo turto verte)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 09 lapkričio 2010 - 18:11
QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 17:12)
gal zinai kaip skunda rasyt ir kam ji nunest? 4u.gif

Pabandykit cia uzduot klausima ir seip infos daug yra http://www.teisesgid..._plus/index.php
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 11 09, 18:01)
Sveikos merginos, as pakliuvau i tokia padeti, kad dabar visas soc. pasalpas reiks grazinti savivaldybei. Cia per soc. specelistes deka. gal turit kokiu pasiulymu, ka tokiu atveju daryt, skunda rasyt?> gal kas buvot taip susidure? 4u.gif  g.gif

P.S buvo uzrasyta, kad gaunu is vaiku fondio pinigus, siandien kita paziurejo, krc tie pinigau korektorium uztusuoti. Dabar viskla perskaiciuoja, kogero 1000lt reiks grazint. g.gif  doh.gif Va tau kaledine dovanele

bet logiskai mastant salia tokio uztusavimo juk ir parasas turetu buti, kad jus ar darbuotoja patvirtinate ta retusavima.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NASTKA @ 2010 11 09, 17:55)

gali
Atsakyti