Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 19:42)
bet jisai itrauktas i jusu seimos sudeti,jo pajamu irgi prasys.

Jo tevystes pasalpa 1350Lt.O kiek turi priklausyti vienam asmeniui pinigu (nevirsyti),kad gauti ta pasalpa?Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 18:56)
Joooo,man ir idomu suzinoti,kur tokius pinigus soc.centras moka  doh.gif absurdu,absurdas,jau nebezino prie ko ir prikibti. schmoll.gif

Jie ten sudeda visas išmokas ir kompensacijas matyt. Aš tai girdėjau, kad net 2700 lt per mėnesį priskaičiavo lotuliukas.gif
Na jie matyt turi savo skaičiavimo metodiką, kurios mes mirtingi nežinom lotuliukas.gif
Na apie 2000 lt su visom išmokom ir kompensacijom ir aš suskaičiuočiau, bet kad jau 2700 lt, tai jie jau ryškiai padaugino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 28, 20:16)
Jie ten sudeda visas išmokas ir kompensacijas matyt. Aš tai girdėjau, kad net 2700 lt per mėnesį priskaičiavo lotuliukas.gif
Na jie matyt turi savo skaičiavimo metodiką, kurios mes mirtingi nežinom lotuliukas.gif
Na apie 2000 lt su visom išmokom ir kompensacijom ir aš suskaičiuočiau, bet kad jau 2700 lt, tai jie jau ryškiai padaugino smile.gif

Mes tryse,bet net 1000 lt nesuskaiciuociau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Simuutee @ 2010 10 28, 20:17)
Aciu jums labai,pabandysiu issiaiskint ir apsiskaiciuot,tikuosi pavyks! smile.gif Nes man ten truputi "tamsus miskas"..  doh.gif  biggrin.gif

Jei jau negalesit suskaiciuot rasykit,padesim,ko nesuprasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 28, 20:16)

cia gal paskaiciavo plius pasu padaryma per viena diena visiems keturiems ir tapatybiu korteles, (bet juk ne kas menesi tokius dalykus zmones daro) arba visi 4 aukstaji moksla studijuoja lotuliukas.gif (kad galetu stipendijas paskaiciuot)

jei rimtai gal kas straipsni ta tema matet arba kokia sutrumpinta reportazo versija nete? taip noriu ir as isgirsti ka ten kalbejo.. rolleyes.gif
Atsakyti
siandien buvau aiskintis kodel neskyre soc.pasalpos.ar galit kas paaiskinti ar tiesa kad jei uzdirbi maziau nei minimuma pasalpa nepriklauso??nu taip susinervojau kad negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2010 10 28, 20:29)
siandien buvau aiskintis kodel neskyre soc.pasalpos.ar galit kas paaiskinti ar tiesa kad jei uzdirbi maziau nei minimuma pasalpa nepriklauso??nu taip susinervojau kad negaliu doh.gif

gal jus dirbat puse etato,nes tada reikia papildomai stovet darbo birzoj.
Papildyta:
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 28, 20:34)
Taip per žinias sakė, dar per kažkokią pokalbių laidą kalbėjo, man atrodo per BTV smile.gif

radau per kokia laida
http://www.btv.lt/in.../programid/3245
bet neradau pacios laidos ar istraukos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 20:36)
gal jus dirbat puse etato,nes tada reikia papildomai stovet darbo birzoj.

galima patikslinsiu...
nebutinai puse, 0.75% etato (zodziu maziau nei pilnu etatu)
tada reikia birzos, jei suma neisnesa...

Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 20:38)
radau per kokia laida
http://www.btv.lt/in.../programid/3245
bet neradau pacios laidos ar istraukos.

as ir pagal valandas spejau, kad sita laida, bet facebooke nieko doro nera, tik apie ka kalbes... nors nebandziau prisijungus pasiuret doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 20:33)
Tai kad mazins as ir per LNK zinias girdejau.  mirksiukas.gif

o ka butent mazins? soc parama? priklausomai nuo gaunamo laiko ar nuo istatymo ivedimo?

kada artimiausios zinos, sedesiu prilipus prie teliko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 28 spalio 2010 - 19:43
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 28, 20:44)
Na žodžiu jie jau viską paskaičiavo ir dabar galvos, kaip susidorot su visais pašalpiniais lotuliukas.gif
Na sprendžiant iš visko, kaip jie tyliai ramiai padarė su PSD, su laiku padarys ir tai.
Ir visi tylės ir visiems bus gerai lotuliukas.gif

na kodėl susidorot? pašalpa tiesiog neturi būti vertinama kaip pragyvenimo šaltinis, tai laikinas pramos būdas. jei žmogų stebina kad penkis (!) metus nedirbant pašalpos planuojama nemokėt, po trejų mažint tai jau su mąstysena nėra gerai... juk reikėtų būti suinteresuotam tą pašlpą gauti kuo trumpiau, ieškoti būdų pragyventi smile.gif liūdna kai dabar auga pašalpinių karta unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as dar su klausimelis, klausykit as isleista VPA iki 3 metu, Sodra moka iki 2 metu, o toliau ar as gauciau socialine pasalpa trecius metus? Vaikas i darzeli neina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 29, 13:26)
Sveikos merginos, as dar su klausimelis, klausykit as isleista VPA iki 3 metu, Sodra moka iki 2 metu, o toliau ar as gauciau socialine pasalpa trecius metus? Vaikas i darzeli neina. g.gif

priklauso nuo šeimos pajamų. jei jos neviršyja nustatytos ribos ir vaikas neitu į darželį, gautumėt kaip auginati ikimokyklinio ugdymo įstaigos nelankantį vaiką iki trejų metų.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 29, 13:26)

Gautumet,jei jums su vaiku ant 2 nevirsytu 700 lt,kaip is kitos temos supratau,tai VIF vienintelis pajamu saltinis,ten gi tiek nemoka,todel tikrai gautumet.
Atsakyti
Labas merginos,sakykit koks tas valstybes mnimumas 1 zmogui 525 lt ar kiek susipainiojau visai smile.gif
Atsakyti