Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

tai jai vyras stovi 2men darbo birzoi tai nepriklauso
Atsakyti
QUOTE(katrina @ 2010 10 28, 09:37)
tai jai vyras stovi 2men darbo birzoi tai nepriklauso

Nepriklauso,turi isstovet puse metu,nebent atitinka kita punkta
http://www.spcentras....php?m=11&l=935
Perskaitykit kur parasyta "nedirba nes..."
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 10 26, 19:38)
Labas, iškilo toks klausimas. Šiemet esu antrakursė jau, ir tik šiemet tesužinojau, kad reikia kažką susitvarkyti ligonių kasose, kad galėčiau lankytis poliklinikose nemokamai. Ar nieko blogo nebus, jei pernai nebuvau susitvarkiusi viso tai?  verysad.gif

ir mane tai domina. gal kas ka tiksliai atsakys...is anksto aciu 4u.gif
P.S.as ir antrakurese, tik neakivaizdininke
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 28, 11:59)
ir mane tai domina. gal kas ka tiksliai atsakys...is anksto aciu 4u.gif
P.S.as ir antrakurese, tik neakivaizdininke

Jei neakivaizdiniuose mokotes,tai turit stovet darbo birzoj,arba dirbt,jei deniniuose-tai esi apdraustas kol mokaisi.Jei suklidau,tai gal pataisys kas.Del deniniu tai esu tikra,nes pati mokiausi ir niekur nereikejo eit kad buciau apdrausta.
Atsakyti
skaitau ir galvoju, kad jums tikriausiai neiseis pasidaryti paso nemokamai jei pajamos kintancios kas menesi, nes pasui reikalinga pazyma butent uz ta menesi, kuri rasysite prasyma, o jei jus rasysite lapkricio pradzioje (o pazyma gausite tik uz spali)
gerai jei soc parama skirs 3 menesiams, bet jei kas menesi- tai nezinau- tikriausiai paso nepasigaminsite.... (nebent bandyti tartis paskutine menesio diena parasyt migracijos tarnyboj prasyma ir atnesti uz spali- lapkricio pradzioje)
na tikiuos supratote kuria linkme suku... man buvo iskilus tokia situacija del darzelio ir stipendijos, tad abiejose istaigose tariausi, kad pazyma tikrai bus- tik labai paveluotai, nes socialinis be menesio pabaigos negali paskaiciuoti to menesio pajamu.. doh.gif
[/quote]
Na, musu pajamos nera kintancios schmoll.gif kas men vyras gauna ta pacia suma, cia visas marazmas tik del mano pajamu gaunamu is DB unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 27, 20:29)

bet kompensacijos uz sildyma, vandeni turetu priklausyti (jei nevirsijate turto normatyvo)

Sveikos

O kaip pasiskaičiuoti tą turto normatyvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veridiana @ 2010 10 28, 15:10)
Sveikos

O kaip pasiskaičiuoti tą turto normatyvą  ax.gif

http://www.socmin.lt...php?-1170306460
stai nuoroda,ten labai aiskai aprasyti visi normatyvai.Nepatingekit kita karta nuorodas paskaityt. 4u.gif
Atsakyti
Kas zino ir galetu atsakyti,jei pateiktas prasymas kompensacijai gauti ,uz sildyma ir karsto vandens lapkricio 2diena ,ar bus uz spali perskaiciuota ar tik gruodi?Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 28 spalio 2010 - 14:55
QUOTE(loresa @ 2010 10 28, 14:55)
Kas zino ir galetu atsakyti,jei pateiktas prasymas kompensacijai gauti ,uz sildyma ir karsto vandens lapkricio 2diena ,ar bus uz spali perskaiciuota ar tik gruodi?Aciu!

Pavydžiu, kai kurioms čia atsakinėjančioms, kantrybės mirksiukas.gif

Citata, iš keliom žinutėm aukščiau, pateiktos nuorodos doh.gif

Kompensacijos skiriamos 3 mėnesiams nuo mėnesio, kurį šeima / asmuo įgijo teisę į kompensacijas, pirmos dienos, tačiau ne daugiau kaip už 2 praėjusius iki prašymo-paraiškos pateikimo mėnesius, jei kreipimosi metu ir tą laikotarpį, už kurį skiriamos kompensacijos, turėjo teisę jas gauti.

P.S. Pakartosiu, jei dar kas neužmatė lotuliukas.gif

http://www.socmin.lt...php?-1170306460

Būkit žmonės, perskaityk preiš klausiant, ten tikrai nėr daug, bet nemažai klausimų atkristų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 28 spalio 2010 - 15:27
Apie tai ir kalbėjau lotuliukas.gif

Kad bent jau kelis lapu atgal paskaitytų prieš klausimą užduodant, tada nors pikta nebūtų, o dabar...tas pats per tą patį, ir dar geriausia dalis būna, kai gale randi prierašą "Prašyčiau į AŽ, nes temos neseku" doh.gif VA tada nebėr ką ir bepridurt doh.gif

Bijau pameluot, bet čia iš darželių temos apie apmokėjimus lotuliukas.gif

Tuo pačiu, akd žinutė būtų į temą ir aš paklausiu, ar yra dar negavusių pinigų, skiriamų mokinio krepšeliui įsigyti?
Tvarkiaus paskutinėm rugsėjo dienom ir dar laukiu...o gal jau nebeverta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 28 spalio 2010 - 15:37
Laba smile.gif ,paklausiu,bet tik nepykit,jei pasikartosiu..smile.gif Norejau suzinot ar gautu mama kompensacija uz sildyma,jei bute gyvenam 5 zmones,mano draugas nera registruotas bute,o mes visos esam. Mama gauna invaliduma (apie 647Lt.),as ir sesuo bedarbes,stovim DB,sesuo gauna is seniunijos bedarbio pasalpa 315Lt.,as gaunu tik uz vaika 97Lt.,draugas isejes tevystes atostogu.Norejau suzinot,ar nebus problemu del draugo sildymo kompensacijai gauti? Isai bute neregistruotas.
Aciu labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuutee @ 2010 10 28, 19:38)
Laba  smile.gif ,paklausiu,bet tik nepykit,jei pasikartosiu..smile.gif Norejau suzinot ar gautu mama kompensacija uz sildyma,jei bute gyvenam 5 zmones,mano draugas nera registruotas bute,o mes visos esam. Mama gauna invaliduma (apie 647Lt.),as ir sesuo bedarbes,stovim DB,sesuo gauna is seniunijos bedarbio pasalpa 315Lt.,as gaunu tik uz vaika 97Lt.,draugas isejes tevystes atostogu.Norejau suzinot,ar nebus problemu del draugo sildymo kompensacijai gauti? Isai bute neregistruotas.
Aciu labai.  smile.gif

bet jisai itrauktas i jusu seimos sudeti,jo pajamu irgi prasys.
Atsakyti